קוף הרגש

מולוקו

New member
קוף הרגש

בדרך אליך , בשדות האיריסים בלילות בהן לא שנת , ועינייך לא אבו להעצם הייתי כחולם , אשלח את ידי לגעת ביד זכה, בכנף לבנה רכה ומלטפת לחבר אלי את חוט הרגש , בתחושת גורל משותפת. עוד מעט אגע בך , עוד מעט ליבך יהלום כתוף , ורוח פורה בקרבך תיכון עוד מעט , אשחיל תוך הקוף.

שמים1

New member
בדרך אליך ../images/Emo79.gif

בדרך אליך חציתי את חדרי ליבי לא היו שם רמזורים שיזהירו שהגעתי לצומת ללא תמרורים ללא תווים ברורים. בדרך אליך לא פניתי ימינה ושמאלה הלכתי ישר, בעקבות פעימות הלב גם כאשר היה כואב לפלס דרך לזרועותיך. בדרך אליך היו ימים מעוננים עצירת גשמים שמש מתביישת אספה קרניה ממני. בדרך אליך אין סימנים מוסכמים יש אותך , אותי ואת ליבי.

מולוקו

New member
איתך אני עף

אנו שניים יונקי שדיים , חוצים את השמיים שלובי ידיים ובלי כנפיים , רק בכוח אהבת האמת אני עף לצידך , כמו שאת עפה לצידי בתוקף אותו רעיון ממשי, אחרית דבר נמצא עצמנו במיטת מיזמוטינו , אכסה אותך בגופי בעוד את מצטעפת בשמחתי.

יערית 1

New member
בדרך אל האור

אם גשם יסער בלבבך, ודמעה במורד לחייך, שבילי אהבתי לך אפרוש בחיבוק אותך אעטוף. אם צינה תקרר ליבך, ותועה אתה בדרכך, פירורי נשיקות אפזר ילהטו כאור זוהר.

חוטי רגש

נישזרים,, מיתחברים למארג תחושות וריקמת רגשות מחלחלות לביפנים זוחלות משאירות שובל חלומות. ויד נעלמה, העירה אש נמה, של תשוקה אצורה בהיתפוצצות גיצית, ובטרם תידעך, תדע ניסתרותיך.

מולוקו

New member
שתי וערב

מארג חיינו מורכב שתי וערב בחוטי רגש יחד אנו מרכיבים מצע של תחושות אהבים.

יערית 1

New member
חוטים של עדנה

אמרת שהשמש זורחת בליבך כאשר אני מביטה לתוך עיניך, אמרת שליבך רוקם חוטים של עדנה כשפרשתי לך מרבד אהבתי, אמרת שאפסע בשבילי כיסופים וסער וצללתי במערבולת תשוקתי. וכשפרשת בפניי שטיח אהבתך באהבה כואבת נלכדתי בתוכך .

למעלה