קוספליי, צ'אד מבליץ'...

natanzon

New member
קוספליי, צ'אד מבליץ'...

אני רוצה להכין קוספליי של צ'אד מבליץ'... פרטים שצריך: שיער- אני מגדל, אז אין בעיה... שרשרת וקעקוע- יש איזו חנות מרצ'נדייז ו/או מנגה באיזור ת"א~ראשל"צ~חולון שמוכרת את הדברים האלה? לגבי הידיים- אני יודע שיש באיזור נחלת בנימין בת"א תופרת שהיא גם מעצבת ותופרת קוספליי... מישהו יודע מה הכתובת המדוייקת ו/או השם של המקום? תודה מראש...

natanzon

New member
מישהו יודע לגבי הידיים?

נראה לי שיש מישהי בכיכר המדינה(בנוסף לזאתי מנחלת בנימין), מישהו יודע את הכתובת שלה? שוב תודה...

Ayelet chan

New member
אולי תשים תמונה של הדמות?

ככה אנשים יוכלו לעזור לך יותר

Ayelet chan

New member
בטוח מופיעה? תהיה ספציפי...

אנחנו לא הולכים לחפש תמונות... :/ אני לא מוצאת בכלל את מה שאתה מדבר עליו.

Ayelet chan

New member
אני אנסה לעזור

את הקעקוע אפשר לצייר, שרשרת כזו אפשר להזמין מאיביי ואת היד נראה לי שאפשר להכין מקרטונים...

natanzon

New member
תודה על העזרה...

גם קעקוע אני חושב שאפשר להזמין באיביי, אבל השאלה כמה זה עולה... השרשרת הכי זולה שמצאתי עולה 8 דולר(כי לא מצאתי בשקלים T_T ) להכין את הידיים מקרטונים זה ממש לא נח ומסורבל, עדיף לי כבר למצוא תופרת שהיא מעצבת קוספליי ותחפושות... שמעתי שיש אחת בנחלת בנימין, ואחת בכיכר המדינה. לא משנה כמה ניסיתי למצוא את אחת מהן- לא הצלחתי... אז מישהו מכיר אחת מהן- אז הוא מוזמן לומר לי את הכתובת ו/או להביא לי את מספר הטלפון של המקום/שלה... תודה...

Ayelet chan

New member
לא נראה לי שיש קעקוע באיביי

ואם יש, לא שווה להזמין קעקוע מאיביי, עדיף כבר לצייר את זה. 8 דולר כולל משלוח? זה ממש מעולה!! ואם אתה מזכיר כבר תפירה, אפשר באמת לעשות את זה עם חוטי ברזל ולכסות את זה בבדים, וזה יהיה קל יותר ונוח יותר.

natanzon

New member
תודה שאת אומרת את זה...

אבל אני ותפירה זה שני דברים שונים... אני שואל אם מישהו מכיר או יודע על מישהי/ו שיכול לתפור לי, כמו התופרות האלה שהזכרתי למעלה... רק הבעיה שאני לא יודע איפה למצוא אותן...

natanzon

New member
תגלגל?!

כמה ניסיתי בגוגל איזה עשר פעמים, לא מצאתי... בגלל זה אני נואש, ושואל כאן בפורום...

למעלה