קוספליי פורים

Lust chan

New member
קוספליי פורים../images/Emo135.gif

אני מתנצלת מראש אם לא הייתי אמורה לפתוח כתום על עניין כזה.. אין לי את התירוץ של "אני חדשה" כי אני דיי סמויה כאן סה"כ @:.. בקשר לאחד הקוספלייז שזממתי עליהם בהארוקון של שנה הבאה- קומוגי נקהארה, מנורס וויטץ' קומוגי צ'אן. הבעיה שלי היא שלא בדיוק יצא לי ללמוד לתפור עדיין ואני.. מעדיפה שלא ללכת עם הקוספליי הזה לתופרת כמו פעמים אחרות כי הוא נראה אחד הכיפיים להכנה (כובע~~) אבל יש שתי בעיות עיקריות שעוד לא בדיוק הבנתי איך לפתור- הראשונה היא השרביט (מצורפת בזאת תמונה)- מאילו חומרים כדאי להכין אותו? הייתי שמחה אם העיגול באמת היה קצת שקוף אבל אני לא יודעת אם זה באמת אפשרי, אז אני יכולה להתפשר על חומר אטום. אני רק לא יודעת איפה להתחיל מבחינת על אילו חומרים ללכת, וכו' וכו'. דבר שני שעניין אותי הוא נושא הגרביים- יש בעיה רצינית בלתפור כזה דבר מעצם היותו.. זוג גרביים? או שזה לא עניין בעייתי כמו שזה נראה? (אני מתנצלת על ההתנסחות החובבנית-משהו. אני באמת אשמח לעצות בנושא)

Lust chan

New member
וכמובן שאני אשכח להעלות תמונה..

עוד עניין חשוב!! הנעליים. וכאן בכללי שאלה שעניינה אותי- היו לכם פעם נעליים שהייתם צריכים להכין ולא לקנות לקוספליי? ואם כן, איך.. אממ.. הכנתם אותן? (אני מרגישה ממש קרציה היום T__T)

happy berry

New member
אומגש~../images/Emo210.gif

אינלי מושג מה זאת הסדרה הזאת,אבל התלבושת כלכך חמודה*-*

akane

New member
איזה עיצוב חמוד יש לזה X3

טוב, לגבי השרביט- אין ממש מנוס מלחפש כדורים בחנויות יצרה, צעצועים ואצל ילדים קטנים ומרגיזים. אם תמצאי אחד בצע הנכון, מה טוב. אם לא - נסי למצוא אחד שקוף בחנויות יצירה ולצבוע אותו עם צבעי זכוכית. תחתכי את הכדור באמצע ותכניסי שקף עם המגן דויד. לגבי הגרביונים- זה לא באמת חייב להיות "גרב"יונים. ז"א את יכולה להכין פשוט שני צינורות ארוכים מבד סטרץ' עם הקישוטים. בגלל שיש לך נעל סגורה בגזרה גבוה, ממילא לא יראו את החלק התחתון. תפירה של ה"צינורות" מאוד קלה, ואת יכולה לקחת מידה על פי טייץ שיש לך :) ודווקא המכשול הכי קשה נראה לי דווקא לעצב את הפיאה ככה, וליצור אוזיים עצומות שאיכשהו לא יפלו מראש XD (הן בגודל של האוזניים של ראבי אן רוז!)

Lust chan

New member
תודה רבה רבה רבה ../images/Emo13.gif

האמת שפאה זו אחת הבעיות הקטנות שלי.. מצאתי פאה מצוינת בשביל קומוגי, לעצב אותה יהיה קצת אתגר אבל עם קצת אמונה עצמית אני מקווה שהכל יסתדר האוזניים דיי מחוברות לכובע, אז זה פחות בעייתי ממה שזה נראה. למרות שלייצב אותן זה גם עניין שאני אצטרך לחשוב עליו. (ראבי אן רוז 3>!) ושוב, תודה רבה רבה, עזרת מאוד

akane

New member
בכיף~ שמחה לעזור X3

וכן, התכוונתי לעיניין היציבות של אוזניים בגודל כזה, ולא לחיבור שלהן :]

../images/Emo207.gif פיאה למכירה!!!!!!!

טוב לא רציתי לפתוח כתום במיוחד בשביל זה..... אז נצלשתי פה.... לפני איזה כמה חודשים קניתי פיאה מאוד יוקרתית וטובה שעלתה לי 200 ש"ח מהחנות cosplaywig באיביי למי שמכיר.... קניתי אותה מכיוון שתכננתי לעשות איתה קוספליי אבל בסוף לא עשיתי את הקוספליי המתוכנן, ולא לבשתי אותה אף פעם כך שהיא שמורה בשקית במצב חדש (אני אישית רק מדדתי אותה פעם אחת לראות איך היא עליי) אני חושבת שחבל שהיא סתם יושבת לה בארון אז אני מציעה אותה כאן למכירה ^^" אני חושבת לקחת עליה בסביבות ה-140 ש"ח.... אבל בכל מקרה תציעו עוד הצעות לפי מה שנראה לכם ^^" מצורפת תמונה~ D:

pokegirl

New member
ואו, אם הייתי עושה את הקוספליי שאני רוצה

לעשות, הפאה הזאת יכולה להיות מהמושלמות יותר בשבילי. אבל יותר מדי אי וודאות

innocence

New member
ווא~! גם אני רציתי לעשות קוספליי שלה!

רק בתלבושת אחרת.

אל תדאגי אני אעזור לך P=

תבואי אליי ואני אלמד אותך וכאלה ^^ ובקשר לפיאה~ סבבה~

Didsy

New member
וואו, היא מהממת.

כמה התמונה דומה למציאות? זה מסקרן ממש. OO=

XDDD

מאוד דומה??? XD אולי הגוון טיפה יותר בהיר, אני לא בטוחה.. .אבל בעיקרון כמו בתמונה

למעלה