קוספליי ספויילרי

קוספליי ספויילרי

התייעצות!

מה עושים אם מתחשק לעשות קוספליי, אבל למשהו שהוא ספויילר? עושים בכל זאת? לא עושים?

פשוט השתעשעתי במחשבה לעשות קוספליי למשהו מד"ר הו, אבל זה מפרק שהולך להיות משודר בשבוע של אייקון, וזה... מרגיש לי קצת לא פייר לעשות קוספליי לספויילר כל כך טרי.
עדיין לא יצא לי להתקל בבעיה הזו, אז רציתי לשמוע מה אנשים חושבים / מה עשיתם בסיטואציות דומות.

אולי כדאי לציין שזה לא איזה קוספליי שפינטזתי עליו המון זמן ואני לא אוכל להתמודד עם לא לעשות אותו... פשוט זה רעיון שנראה לי כייפי לעשות אותו. השאלה זה אם זה שווה את זה? X:

KerenLin

New member
כמה ספויילר זה?

כאילו, האם זה ספויילר שיהרוס לאנשים את הפרק או ספויילר שסתם מפתיע אבל לא משהו רציני.
אם זה משהו רציני... במיוחד שזה ד"ר הו אני הייתי מוותרת. זה אייקון, וזה דוקטור הו וזו סדרה שלא רק הרבה רואים, גם הרבה אוהבים.
אם זה משהו יותר שולי אני הייתי הולכת על זה.
אבל שוב, תלוי בספויילר ובאיך את מרגישה עם זה.

מה גם, האם אנשים יזהו את זה? או שמא זה ספויילר רק לאנשים שראו את הפרק?

(אגב עכשיו סיקרנת אותי, מה הקוספליי?)

זה הורס הפתעה

ז"א, זה לא שנגיד מישהו מת ואני הולכת להסתובב בתור הדמות הזו עם חרב תקועה בחזה. אבל לא יודעת, יש אנשים שמתבאסים מכל ספויילר שהוא, וככה סתם אולי זה לא היה אכפת לי אבל באמת ש4 ימים להספיק לראות פרק זה מרווח זמן קצר

וזה ספויילר שמיד מזהים. כאילו, אין מצב לא לזהות. מי שראה מספיק ד"ר הו יבין מיד במה מדובר

ולהגיד לך את הקוספליי? את בטוחה? כרגע זה ספויילר למשהו שעדיין לא שודר o:

KerenLin

New member

יכול להיות שזה מלאך בוכה בתור פסל החירות? לול

וכןכן תגידי לי, סוקרנתי XD

KerenLin

New member
לגמרי!

אבל לדעתי זה לא כזה ספויילר כי רואים את זה בטריילר.....

לא בכל טריילר רואים את זה

בטריילר שהיה אחרי הפרק של אתמול לא רואים את זה.

והבעיה היא שזה ספויילר שישר מבינים מה הוא אומר, גם אם לא נמצאים בקצב יציאה של הסדרה

דילמה

KerenLin

New member
לדעתי

חכי שהפרק יצא ותראי.
לכי תדעי? אולי היא משחקת חלק הרבה יותר חשוב בפרק משאנחנו יודעים....

אני הייתי הולכת על זה אבל, גם אם ישאלו אותך תוכלי לומר שעשית את זה "כי זה נראה מגניב" ולאו דווקא כי זה ספויילרי

זה יהיה קצת לחוץ לחכות לזה (+
בהודעה)

ז"א, אם אני רוצה להספיק אני צריכה לקנות בדים ביום שישי הזה. אחרת אני לא בטוחה שאני אספיק...

ואני רוצה לעשות את הפרצוף שלה מרושע, כשהיא חושפת שיניים וכאלה. ואז קשה להגיד שעשיתי את זה 'כי זה נראה מגניב'

אבל אני רוצה הרבה דברים, בסוף אני לא אספיק בכלל ואז לא תהיה התלבטות XD

rocket

New member
אני קצת נגד דברים כאלה

נגיד אם מדובר באיזה שהוא בגד מופיע רק בפרקים האחרונים אז זה משהו אחד, אבל זה קוספליי שעלול לספיילר איזה אירוע או משהו שקורה לאחת הדמויות אז אני קצת נגד ..

באופן כללי אני מסכימה איתך

אבל קחי בחשבון שהסדרה אפיזודית. ז"א זה ספויילר נקודתי למשהו שקורה בפרק מסויים. זה לא הורס שום דבר בנוגע לעתיד של הסדרה, וזה אפילו לא מגלה כלום על העלילה הראשית של הפרק. זה פשוט... אממ... דמות שהולכת להופיע, שאם אני אעשה לה קוספליי ידעו שהיא הולכת להופיע. (הסבר קצת צולע, אבל שיהיה)

אחותי אפילו הצליחה לנחש שזה יקרה רק מהשם של הפרק... אז אני תוהה כמה נורא זה יהיה אם אני אעשה לזה קוספליי בכל זאת.

innocence

New member
ועם זאת,

אם זה פרק שעוד לא שודר בארץ, או משהו בסגנון, אני אישית הייתי נמנעת מזה.
אם זה רק עניין של "זה ספויילר לפרק אחד, ששודר כבר מתישהו בעבר" אז אולי היחס היה אחר.

למעלה