קוספליי מחרתיים@#%%#@%#@!%#!@%@#1

Mana Sama

New member
ועע תרגישי טוב גאיה~!

מקווה שזה יעבור עד יום ראשון ובכל זאת תכבדי אותנו בנוחכותך 3>

innocence

New member
תודה לכן, אבל אני בספק..

3 ימים שהחום לא יורד מתחת ל38 וגם מגיע גבוה יותר..

innocence

New member
תודה על הדאגה, אבל המצב משתפר.

אני חיה על כדורים כבר 3 ימים והחום כבר ירד למתחת ל38 ואני מרגישה טוב יותר:) אמנם מאוד מאוד חלשה וכאובה, ועוד יש סימפטומים של מחלה, אבל כבר לא קודחת מחום. מה שכן, מחר בכל מקרה לא אגיע...

Lightning9

New member
לא לחוצה לשם שינוי! OO:

היום אני מסיימת את הפטיקואט לגמרי ועושה כמה סידורים אחרונים... את הפיאה נקצר בערב ואז... אני מוכנה לגמרי ^________^ בואו נתפלל שיהיה חמים

WayToDawn

New member
הסכין לא יהיה מוכן!!!!!!! ><

כאילו..אם אבא שלי יטרח לנסר אותו.. אז אולי כן. אבל הבגד כולו גמור!!! והוא מדהים 33>

~____~

הנעליים המושלמות שלי לא הגיעו וזה היה חלק כל כך חשוב ומשמעותי בקוספליי =/ זה כל כך מבאס ומדכא אותי >< יש לי נעליים ספייר.. שגם די מתאימות.... אבל הן עם פלטפורמה וזה ממש רע כי אני אמורה להיות נמוכה =/ כנראה שאני אבוא איתן בלית ברירה..... למהההההההההההההההההההההההההההההההההה ;_________________________________________________________;

Mana Sama

New member
גאאאררר ><

קניתי היום בברוריה עוד פאה כחולה לאוסף (כי הפאות שלהם ממש גרועות או כי אני ממש עושה להן עוול-אתם תחליטו) וזה אחרי שהתקשרתי לשאול אם יש להם פאה כחולה עם פוני והם אמרו שכן טרטרטי את עצמי עד לשם ברכבת+אוטובוס וכמה נחמד-הבחור בכלל לא טרח לבדוק את העניין ומסתבר שאין. בסוף התפשרתי על איזו פאה כחולה מתולתלת וחסרת פוני,כשקיוויתי לקחת שיער מהפאות שיש לי בבית ולהוסיף קצת לאורך או ליצור מהן פוני אחרי שאני אחפוף אותה ואנסה להחליק אותה בכלל..כשהגעתי הביתה גיליתי שזה אפילו לא הגוון של הפאות שיש לי X____X עכשיו אני קצת בבעיה עם זה,מקווה שאני אצליח לעבוד עם מה שיש בלי שההבדל בגוונים יהיה נראה לעין

HeineW

New member
לא באה D:<

עובדת, מתפרסמת ומקבלת על זה כסף~~ ניצבת דסו~~

HeineW

New member
משהו שמצלמים עכשיו לערוץ הילדים.

אין לי מושג כמה פרטים מותר לי לחשוף על זה @_@

למעלה