קונספירציות!!

Zeitonie

New member
קונספירציות!! ../images/Emo177.gif

טוב, לא בדיוק קונספירציות.. זה פשוט שהיה היום שיעור משעמם במיוחד, ועו לי לראש מחשבות מטופשות. וככה הגתי למחשה הבאה- מודי מסוגל לראות דרך ארונות, דרך שולחונות, דרך קירות ואפילו דרך הראש של עצמו, נכון? אז.. מן הסתם הוא מסוגל גם לראות דרך בגדים (?????).

night mare

New member
מילה זה

אבל שמת לב שמודי הוא כנראה היחיד שיודע איך נראה בוגארט? כי הוא הסתכל לתוך הארון בבית של סיריוס מהקומה התחתונה, והבוגארט בטוח לא ידע שמסתכלים עליו.

Zeitonie

New member
כן. אז אם הוא יודע,

למה שלא יפרסם את זה?? שמתי לב גם לעוד כמה דברים.... תגידי, למה לעזאזל דמבלדור יורד באמצע הלילה לקחת שוקו מהמטבח (כשהוא יכול ליצור שוקו), ובכלל עובר באולם כניסה, ועוד איכשהו נתקל במקגונגל בדרך?? היא בטח נורא סבלה כשהוא מת...

מלאכית16

New member
../images/Emo58.gif למעלה...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

נא לשים לב למה שאתם כותבים ולסמן ספויילרים. יש אנשים שעוד לא סיימו לקרוא את השישי..

night mare

New member
נראה לך שזה באמת מה שהוא עשה?

אי אפשר להאמין לאף מילה שיוצאת מהפה של האדם הזה. כאילו שהוא באמת פעם הסתובב כמו מטורף בלילה ולא מצא שירותים, כאילו שאין לו שירותים פרטיים ליד החדר שינה. אין מצב שהמנהל צריך לרדת שלוש קומות כדי לעשות פיפי.

Zeitonie

New member
לא. זו בדיוק נקודתי. הוא לא באמת

סתם רצה לקחת שוקו.. אני מניחה שהייתה יותר מסיבה אחת. בכל מקרה, אי אפשר להגיד שאין לו משהו עם מקגונגל... בקשר לספויילרים - מצטערת. באמת. ולכל אלה שכן קראו את הספר השישי ורע להם - www.dumbeldoreisnotdead.com

night mare

New member
אני כבר השתכנעתי שהוא הומו ../images/Emo13.gif

למקגונגל בטח יש מאהב בן 20+ איפשהו בהוגסמייד (ככה כותבים?). היא לא הטיפוס של לשכב עם הבוס לדעתי. עוד הוכחה לכך שדמבלדור הומו - רק אדם שמאוהב מעל הראש בסנייפ (כמוני למשל) יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות ולהגן עליו בחירוף נפש כל פעם שהשרץ הקטן מנסה להשמיץ אותו

Zeitonie

New member
כע, או מישו שמכיר את סנייפ.

הוא יותר מדי.. המ.... הוא לא מיושן, אבל יש בו איזשהי גבריות שפשוט חסרה להומואים. חוצמזה, נראהלי שבמקרה כזה לטעון שהוא הומו זה קצת כמו שטוענים על כל אומן גאוני מהעבר שהוא הומו (דה וינצ'י, מוצרט, גליליאו גלילאי...). לא רוולנטי. לפי דעתי רבים מהדברים שדמבי אומר ומרשה לעצמו לרמוז ממש מוכיחים שהוא לא הומו. בקשר למקגונגל - סליחה, מי ירצה לשכב עם.. עם.. היא לא בדיוק צעירונת, כן? חוצמזה - לשכב עם הבוס - סתם כדי לשכב, אז לא, אבל מתוך *מגלגלת עיניים* אהבה כנה וצורבת, כזאתי שמחוללת סופות הוריקן בתוכך, אז כן. היא מן הסתם התנגדה בהתחלה, אבל אז לא יכלה יותר לעמוד בכך, ונתנה לדמב לשכנע אותה.

מלאכית16

New member
*מתה*../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

תמשיכו..תמשיכו..*מזילה ריר בצד, בשקט*

night mare

New member
שאלה אחרת:

מה קורה בתמונה הזאת? האם הסרט הרביעי מתפתח לאורגיה מטורפת? האם כל פנטזיות הסלאש עומדות להתגשם?

Zeitonie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo105.gif../images/Emo62.gif../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif

*מתגלגלת על הרתפה בקונוולסיות מטורפות*

Zeitonie

New member
חשבתי על עוד דבר-

זה נורא נחמד שוולדי כביכול לא יודע מה זאת אהבה, אבל.... האם זה אומר שאף פעם לא הייתה לו חברה? כאילו.. הוא לא חייב להתאהב כדי שתהיה לו חברה, זה נכון, אבל מהתיאור שלו, הוא יוצא בכלל חסין רגשות חיוביים כלשהם. יכול להיות שאין לו צרכים אנושיים בסיסיים???

night mare

New member
בדומה לי (../images/Emo58.gif קטנטו)

כנראה שהאהבה שלו לעצמו מספיקה לו. כלומר, הוא בטח לא בתול - סקס זאת אחת מדרכי השליטה הבסיסיות ביותר ואני בטוחה שהוא ניסה אותה בתחילת דרכו (כשעוד היה תום רידל החתיך), אבל אין מצב שהיתה לו חברה. זה דורש יותר מדי אנושיות. הרי ראינו אותו משתשמש ביכולות הפלירטוט שלו כדי להוציא את מה שהוא רצה מחפציבה סמית (פיכס!).

Zeitonie

New member
זהו, ש...

פלרטוט זו דרך של הקסמה. ואני באמת מתקשה לתאר לעצמי יצור אנושי (כי, מה לעשות, אנושי הוא, בדרכים מעוותות כלשהן), שיש לו אובססיה לשליטה, לכוח, לחדירה למרחבם הפרטי ביותר ביותר של אנשים, שלא נמשך (לפחות פיזית, כן?) ל.. למשהו. אז נניח שהוא אכן עשה סקס. האם זה היה יעני, מעין "פגע וברח" כזה? כי אני משום מה ממש בספק. אני גם בספק שהוא סתם חיפש שרמוטות מזדמנות. מכאן, שיש לנו בעיה. אולי הוא רצה את לילי... (איכסה!!!! אבל עובדה שהוא לא רצה להרוג אותה, לא?)

Zeitonie

New member
נ.ב. להודעה מלמעלה...

סתם פרט ששכחתי להוסיף - נכון שהוא אמור להיות זקן עכשיו (המ... 70 נחשב לזקן יחסית, לא??), אבל בתור יצור שנורא-נורא אוהב את עצמו..... נראה לך שהוא הקים מעין כת של אוכלות מוות שכל עיסוקן בשעות הפנויות מרציחת אנשים הוא סיפוקו שלו?(אני מגעילה את עצמי)

night mare

New member
חחח

א- אי אפשר שכולם יהיו מאוהבים בלילי ב- נראה לי שמאז שהוא התחיל לעבור מוטציה סביר להניח שסקס לא מעניין אותו. ג- קשה לי להחליט אם הוא יותר הטיפוס של "אני חייב להוכיח את העליונות שלי ע"י זה שאני מסוגל להשיג כל מי שאני רוצה" או "אני כ"כ מעל לכל שאר בני האדם שאף אחת לא ראוייה לגעת בי". תת-סעיף לא' - נכון שהיה קצת דוחה בסרט השלישי שלופין התחיל לספר להארי על כמה שאמא שלו היתה נהדרת, עם טון חולמני כזה? איכס, אתה המורה שלו, תשתלט על עצמך לעזאזל! ד- מצאתי טעות עצומה בספר השישי! |גאון||כפייתי|

Zeitonie

New member
איזו טעות? איזו טעות?!

נה.. סתם צחקתי בקשר לזה. לא באמת חושבת שהוא מאוהב בה. סביר להניח שהייתה לו סיבה אחרת. הומ... אני לא יודעת בקשר לקטע של המוטציה. הוא עדיין צריך לאכול, נכון? חוצמזה צורך בסקס הוא מעבר לאנושי, הוא חלק מהקיום החי על פני כדור הארץ. מה שכן, אני בטוחה שהוא לא הטיפוס שיוליד ילדים. פשוט בגלל שאז יהיה מישהו ש"כוחו יכול להתוות לכוחי? לא! אבוי! אי וואי!" ואז הוא היה יורה לעצמו בראש מרב תסכול שהוא כבר לא היחיד עם כוחות חזקים מעל ומעבר. תסביך אדיפוס במובן מסוים, יו סי (טוב, לא ממש התסביך, אבל... זוכרת את מה שאבא שלו עשה??? תסביך אבא של אדיפוס, אם כך...XD)

למעלה