קונסיפרציה!!!

popistit

New member
שיו איזו נוסטלגיה...

ראיתי לדעתי כמעט כל מה שאמרתם מדי פעם... אולי חוץ מהרובוטריקים וחתולי הרעם... והיו היה זאת הייתה סידרה על היסטוריה... מישהו זוכר את "הפוני הקטן"? אוי ,כמה שאני הייתי מכורה! ופיטר פן... איזה יופי היה פעם!

king kazabubu

New member
ממי למה את לא שואלת מומחה??

לסדרה שדיברתם אכן קראו החיים אבל זה החיים הייתה סדרת בת של הסדרה היה (עם חולם) היה... חוץ מזה קראו לזה המעופפים הנועזים.

וואו, "החיים" היתה סדרה משגעת...

היא היתה מקבוצה של כמה סדרות. בכל הסדרות האלה היה סבא עם זקן ארוך, ובחורה אחת בלונדינית ואחת עם שיער שחור ופוני, ואחד ג´ינג´י בריון ואחד נורמאלי. כל פעם ה"שחקנים" האלה היו משהו אחר: פיתגורס, כדוריות דם אדומות, וכו´ וכו´. סידרה אחת היתה "החיים" באמת, אבל היה גם סדרות על היסטוריה, כמו "האדם באמריקה" או משהו כזה, והיה את הסידרה המהממת הזו על החלל.. שחכתי איך קוראים לה אני רק זוכרת שהיה פרק אחד שבו הבלונדה והנורמאלי טסו בחללית לעבר השמש (אל תשאלו אותי למה!) ואז כשהם התקרבו התחיל להיות להם חם, אז הם התשפטו בתוך החללית (ועברו לי מחשבות זדוניות בראש) ונשארו עם בגדי גוף אפורים מזעזעים כאלה, עם פס בצד לכל אורך הגןף
. והשעון הזה בצד, היה לו עיניים והוא הראה את השנים. אבל היה אותו רק בתוכניות על ההיסטוריה וזה היה מהמםםםם! אלו ממש היו סדרות רציניות ומעניינות.. ואף פעם, אבל אף פעם לא שרו שם!!!!
איך, איך אני אשכח את זה?

katykr

New member
בסדרה הזאת עם החלל......

היה למישהו רגל מעץ? פלי זתגידי לי שכן.. כי זכורה לי סדרה כזאת ואין לי מושג מה זה.

fire girl

New member
איך סרח נראה???

מישהו יכול להגיד לי מי זה סרח מהמומינים ואיך הוא נראה? ואם אתם יכולים לשים גם תמונה זה יהיה מעולה תודה

n u t

New member
סרח הוא מעין קיפוד כזה...

ן... רגע אני חושבת שיש לי איזהשהי תמונה שלו עם מאמא עוף... רגע... הנה... מצאתי... במומינים הוא הרבהההההההה יותר חום...

סרח כוסון נשמה כפרה עיניים אוזניים

זאת טובה יאנסון
היא הסופרת הגאונה (!!!) שרשמה את "המומינים" בעברית קוראים לזה "עמק החיות המוזרות" וזה ספר חרא מנוקד כזה, דפוק בפונט "דיויד" גודל 48 לילדים קטנים
אל תקנו את זה

למעלה