קונסיפרציה!!!

benny afro

New member
אבל אנשים... אין כמו :

המחסן של כאילו!!! שירו איתי: במחסן החדש של כאילו, מסתתר אתם לא תאמינו, כוכב שעכשיו רק גילינו : כמוני, ככה קוראים, אדום כאילו אותכם יארח, וכמוני יתן לו יד, כמוני הוא כמעט כמוך, וכמוך אין עוד אף אחד!!! כמוני הוא כמעט כמוך וכמוך אין עוד אף אחד!!!!!! . וואי איזה סדרה עם דווקא המעצבן הירוק, וכמוני עם האוזניים... שיאללה.

Hole In The Sky

New member
וואי! נכון! המחסן של כאילו!!

איך הצלחתי לשכוח בכלל.. זאת הייתה הסידרה. כל יום שישי אחה"צ.. איזו נוסטלגיה.

tofy

New member
סיגל בדיוק ההפך!

בשלתיאל קוואק-זה בגד המאצים! דולף-אדולף אני אדבר איתך מחר אפילו בבי"ס ואני אסביר לך כי זה מסובך פה..... אבל זה בא להראות את הצד של החלשים!

אני יודעת שזה נגד, אבל בכ"ז

מה הם מחדירים דברים לראשים של ילדים קטנים????? באיזו זכות?! (ליזה: חיחיח..) באמת. תחשבי על זה: מה אם יש הורים נאונאצים? והם רוצים לחנך גם את הילדים שלהם להיות נאונאצים? הם לא רוצים שתוכניות כמו שאלתיאל קוואק "ישפיעו לרעה" על הילדים שלהם...

king kazabubu

New member
אחים ואחיות...

עכשיו אתם מדברים לעניין אתם מדברים עם הילד שגדל על ערוץ שש ואני מכיר כל סדרה שהייתה בערוץ... הרובוטריקים הייתה סדרת פולחן. הכי טובה שיש... עוד סדרות טובות היו חתולי הרעם, ניצי הכסף, החתולים הסמוראים(שזו אנימה) , וסדרה נדירה שהייתה רק עונה אחת בערוץ הילדים פרויקט גיקר.. חוץ מזה הייתה כמובן חבורת טי רקס יש עוד כל כך הרבה סדרות מעולות כמו אבירי האור הקסום שזה פשוט מדהים... אנשים הסדרות של פעם היו גדולות!!! דרך אגב פינוקיו עם בלה ופיטרפן עם החליפה החומה ומרקו כמובן אלה סדרות אנימה יפניות... סתם רציתי לציין את זה... בקיצור תזכרו בנוסטלגיה.........

Mashina Girl

New member
../images/Emo26.gif ברררררררררררררר../images/Emo70.gif

>גיב מי יור איציק! [אייסיקיו]<

Absolut May

New member
אני היחידה ש...

אני היחידה שפשוט צפתה בכל התוכניות בו זמנית...חוץ מ"מוש השור"...שעד היום אין לי מושג מ-ה ז-ה ל-ע-ז-א-ז-ל!!!

מירב

New member
איזה נוסטלגיה...

המחסן של כאילו באמת שולט, אבל שכחתם את הסדרה בהא הידיעה... הופה הייי!!!!! הסדרה שהיינו מקליטים וצופים מהתחלה, ושהייתי מדקלמת את השירים שלה כבר בגיל שנה... תודו שהטלוויזיה החינוכית היתה תמיד מאוד חינוכית... אההה וגם פלאי קלעים!! בכל מקרה רגע לפני שאני חוזרת למוצץ אני חוזרת לשפיות...

ארררררררררר הופה היי=איכסה!

אני שונאת את זה..! התוכנית הזאת היא יותר מדי.. אייטיז! (80´s) *כולם מקיאים* וגם שרו שם כל הזמן
איכסה פיכסה שירים!

tofy

New member
מוש שולט!-בואי אני אסביר לך:

מדובר בשור הולנדי (אוברול אדום עם נעליים הולנדיות) שעובד בחווה משלו. יש לו פרה,תרנגולות...והרבה יצורים שמפריעים לו כמו חפרפרות ועכברים. החבר הכי טוב שלו זה צב קטן וחמוד.... רוב הפרקים חוזרים על עצמם..אין עלילה מיוחדת......... אבל זה עדיין ע-נ-ק! טוב ועכשיו דיון על פילפלת.....נכון היא אלוהית?! גם היה פשושון והדובונים המעופפים ודביבוני היער הירוק! זה היה ענק....... צעירי בוורליהילס....

תתביישו!!!

שכחתם את...החיים... נו באמת! הסדרה הזאת שמסבירה איך נולדים ילדים.. ואיך פועלת המערכת החיסונית.. וכל הקקי הזה.. וגם הסבירו על החלל.. ועל ההיסטוריה.. ובצד היה שעון של שנים כזה.. והיה סבא כזה עם זקן ארוך ארוך ארוך מאוד... נו אתם זוכרים???? על זה אני גדלתי!!! חחח

katykr

New member
אני דיי בטוחה שקראו לזה החיים.

ומוש השור זו באמת סדרה ממש יפה.. גם צעירי בוורלי הילס. תגידו, לרעה בצעירי בוורלי הילס קראו בעונה הראשונה שירלי ובשנייה ביאנקה? או מה? וגם הדובונים המעופפים היה יפה......ככה קוראים לזה, לא? נו זה שהולך "פה מאחורי ההר בתוך יער די מוזר מעופפים הנועזים..."?

benny afro

New member
כן...

הדובונים המעפנים האלה !! אבל ראיתי את זה שהייתי בערך בן 13! איך גדלת על זה?? בת כמה את ? לא סתם אני יודע שאת בגילי...

tofy

New member
היה גם החיים וגם היו היה

זה אותם יוצרים,אותן דמויות ואותם מדובבים רק נושא שונה.... ואם כבר... זה לממש "זקנים" (ערוץ 2 הישן) דודו מספר לגולו העולם הערב (שולטים!)

למעלה