קונסיפרציה!!!

קונסיפרציה!!!

משעמם לי, אז קחו משהו שרשמתי לפני שנה, משהו כזה ***************************** המומינים: קנוניה נחשפה ********************** מי לא מכיר את סדרת האנימציה הנוסטלגית "מומינים" המשודרת כל יום בערוץ הראשון? מי לא מוצף בזכרונות נעימים בכל פעם שהוא שומע את שיר הפתיחה ההוא... --- דוגמה אישית: אני זוכרת איך הייתי באה לבקר אצל סבתא שלי בכפר, ולא היה לה כבלים בטלויזיה! וכל יום בצהרים כולם היו הולכים לישון ואני הייתי צריכה לשבת בחדר הקטן עם הטלויזיה המעצבנת הזאת שלא היה בה כבלים, והיה שם רק את ערוץ-2 ואת ערוץ 1 המחורבן!!!! וכל הזמן בשעה הזאת היה את המומינים ואני ממש שנאאאאאתי את התוכנית המגעילהה הזאת! סעאמ עאמ עאמוק, שיזדיינו המומינים האלה, אמן יפלו חלל! זונות! --- אכן, לסדרה "מומינים" שמור מקום קטן וחמים בליבינו. א-ב-ל... האם אכן זו סדרה כל כך תמימה ונחמדה? האין יתכן כי מסרים שפלים ובלתי חינוכיים מסתתרים מאחורי האפים הגדולים ונטולי הנחיריים של משפחת מומין?
אני רוצה לספר לכם חוויה שעברה עלי. רק אתמול פתחתי לתומי עיתון כלשהו, שאת שמו לא אזכיר כי אני לא זוכרת איזה עיתון זה היה. בכתבה היה מסופר על הצורה בה משפיעה הטלויזיה (לרעה, כמובן) על הנוער הלבנבן ומנוון הגוף של ימינו אנו. אכן, תוצאות התחקיר בכתבה היו עגומות למדי. בשלב כלשהו, החלה הכתבת לפרט את הערוצים המיועדים לילדים, תוך שהיא מספרת מה הסגנון של הערוץ, לאיזה תווך גילאים הוא מומלץ, תוכניות נבחרות עליהן היא ממליצה וכו´. נראה כי הכתבת לא היתה מרוצה לגמרי מהסדרות המיועדות לילדים כביכול. היא התנגדה נחרצות ל"דפנה ודודידו" ול"בית חולים לחיות". ואני מצטטת: "משדרות מסרים שוביניסטיים". שוביניזם? אצל ´הופ!´? מה פתאום! אבל כשהיא הגיעה לחלק עם המומינים, זה פשוט הציף אותי. היא כתבה שעוד אין מה לדבר על המומינים. ואולי היא רק התכוונה לכך שמומינאמא מכינה לכולם את האוכל, מפטמת את מומין כמו אווז ונותנת לכל מומינלנד לתקוע לה מאחורה אבל סבירה גם האפשרות, כי התכוונה לכך שנוסף על המסרים השובינסטיים למיניהם, "המומינים" היא סדרה נבזית, אכזרית ומעוררת חלחלה בכל בנאדם שהוא מעל גיל 4 וקולט מה הם בעצם משדרים שם! הם מנצלים את תומם וצרות מוחיהם של זאטוטים, ומחדירים לראשם הקטן שפלות, גזענות, חתרניות ויצר הרס!

A SouthPark Orange

אתם יכולים לראות את הסרט במלואו בארכיון קבצי הפלאש של אתר NG שילוב מעניין הסרט "תפוז מכאני" רק עם הדמויות של "סאות´ פארק".. מצחיק! חפשו בקטגוריית Features, תיכנסו ל-South Park colection או איך שלא קוראים לזה. אולי מתישהו אני אתן לכם לינק ישיר לסרטון בייביי

נכון שהיצורים הלבנים האלה נראים כמו

כינים? טוב.. אולי לא כל דבר נראה לי כמו כינים כרגע

ובקשר לשברולט -

זה לא שיש לי איזה עיקרון ברזל לא ללכת לשברולט. אני סתם לא רוצה ללכת כי זה איכסה
ובכלל השיכנועים שלכם עלובים! מישהו: סיגל בואי לשברולט אני: לא רוצה מישהו: נו... בואי אני: לא בא לי מישהו: בואי אני: לא מישהו: נו, זה לא נורא כמו שנדמה לך אני: לא כיף שם, יש מלא פרחות מישהו: כן אבל הן.. הן.. טיפשות אני: אז מה, לא בא לי מישהו: נו... בואי אני: לא כיף שם מישהו: בואי אני: לא מישהו: בואי אני: לא וכו´ וכו´
אבל תיזהרו ממשי
היא פלרטטנית

נמאס לי מזה

כל הזמן שולחים לי הודעות עלומות שם באס"ק בסגנון הזה, "Hey this is Tanya, i finally got my website up and webcam, so i can show off and chat with you guys! I love to have people watch me get naked in front of my computer. And Yes it´s free, NO JOKE!!! http://sexplosion.com/tanya79/" נמאס! גם לכם עושים את זה? ארררררררררררררררררררררר!
סתם. זה לא עד כדי כך מעצבן אבל שיעמם לי אז החלטתי לשתף אתכם בחוויה. עכשיו אני עפה לישון ביי

Uv Kruvi

New member
אוח אוח את טועה ובגדול!!!

שתגעת?!?!? מומינים!?!?!? ככה את יורדת על הסדרה הכי שווה בכל הזמנים?!?! אני ממש בשוק... איפה היינו ללא הסדרה המצויינת הזאת?! תארי לך עולם ללא המומינים?! זה כמו לחם בלי שמרים... אין כזה דבר... אני לא מבין איך אפשר לא לאהוב המומינים...

מומינים שלוטים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יכול לראות את החיים שלי ללא המומינים ! זאת הסדרה שגדלתי עליה!!

benny afro

New member
מה רק אני?

מה רק אני גדלתי על רכבת ההפתעות? והרובטריקים, וחתולי הרעם, והחתולים הסמוראים (אולי בגלל זה אני כל כך אוהב חתולים...) ועוד מלא סדרות שערוץ 6 האכיל אותי???? בכלל לא ראיתי מומינים... לא משכו אותי. לבנים מידי. אם כבר היה גנגסה מומין...אז אולי.

katykr

New member
חחחח.....

גם אני לא ראיתי כמעט מומינים...די שנאתי את זה. אבל כן ראיתי רכבת ההפתעות, ולא ראיתי חתולי הרעם , החתולים הסמוראים וכו´...כי אלו היו סדרות של בנים ולא הייתי בקטע של זה כל כך.

בני גבר..

אנחנו מתעסקים בדור שלא מכיר את הרובוטריקים.. שלא מכיר ברכבת האדירה שרק אם היית על סמים הבנת! שהיא לא ממש מפתיעה.. אין מה לעשות.. הסדרות הטובות מתו...

dalitush

New member
אני חייתי על אוטובוס הקסמים

ועכשיו יש סדארה חדשה "אוטובוס הסמים" המבין יבין!

tofy

New member
אני הכי אהבתי

פיטר פן! שלתיאל קוואק המומינים רכבת ההפתעות וגינת ההפתעות וכמובן פרפר נחמד!(אני פותחת מועדון מעריצים) רובוטריקים לא אהבתי זה היה של בנים מידי....

בשלתיאל קוואק יש מסרים נאונאצים

חוץ מזה שאני שונאת שלתיאל קוואק! ת´אמת מומינים זה דווקא נחמד אבל גינת ההפתעות..פרפר נחמד.. בלעאאכס..
אני זוכרת שתמיד עיצבן אותי שהם כל הזמן היו שרים ברגע שהיו מתחילים לשיר שם, מיד הייתי סוגרת את הטלויזיה והולכת לקרוא ספר או משהו. אלוהים ישמווווווווור איך אני שונאת שדוחפים שירים מפגרים מעצבנים משעממים לתוכניות טלויזיה!

למעלה