קוני ויליס

קוני ויליס

שלום לכולכם. התחלתי להציץ קצת בפורום שלכם ואני רואה התלהבות גדולה מקוני ויליס. כמובן שאשמח להתחיל לקרוא מספריה אבל כאמצעי חיסכון בכסף רציתי לשאול מה רמת האנגלית במידה ואחליט לקרוא את ספריה באנגלית. רמת האנגלית שלי טובה, סטיבן קינג לדוגמה ממש אין לי בעיה לקרוא באנגלית. (גם את סדרת מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ואת אמבר קראתי באנגלית). בנוסף? מישהו מכיר אולי חנויות ספרים זולות באינטרנט ששם אוכל להשיג את ספריה (משומשים או חדשים, באנגלית או בעברית).
 

Rivendell

New member
אכן, היא מופלאה ../images/Emo13.gif

קראתי את הספרים בעברית, כי זה מה שהספרייה שלי מחזיקה, אבל אני נוטה להאמין שממש לא צריכה להיות לך בעיה לקרוא אותה באנגלית. מה שכן, אולי כגדאי שקודם תקרא אחד מספריה דרך הספרייה או חברים, או לפחות תקרא את הביקורות שלנו עליה במאמרים (למעלה בשורה הכחולה "מאמרים", מצד שמאל תבחר "סופרים באותיות ד-ו, ושם יש ביקורות על כל הספרים שלה שיצאו בארץ). לפני שאתה מוציא הון קטן על ספר שאולי לא תאהב (אם כי אני בטוחה שתאהב. כולם אוהבים את קוני
). ובקישורי הפורום למעלה יש הפניות להמון חנויות ברשת.
 
אני קראתי שניים מספריה באנגלית

וזה קריא מאוד ולא קשה למי שיש לו רמת אנגלית סבירה. ודווקא לא באינטרנט, תנסי את הלפר ספרים ברח' אלנבי (נדמה לי מספר 89) - זו חנות ספרים משומשים ענקית עם מבחר גדול באנגלית ומחירים מאוד סבירים. מצד שני, את "ארץ לא נודעת" ואת "המשכוכית" אפשר להשיג במחירים מוזלים מאוד בסניפי צומת ספרים.
 

Rivendell

New member
אני כבר חודשים רודפת אחרי "המשכוכית

" בכל חנות ספרים באארץ, ופשוט אין להשיג. זה יצא מהדפוס מזמן, ואף חנות לא מוכנה להביא את זה באנגלית. אין כנראה ברירה אלא להזמין מאמאזון או חנות אחרת בחו"ל.
 

Rivendell

New member
אני לא מגיעה לאייקון ../images/Emo3.gif

וכן, שמועות אומרות שבקדמת עדן יש... אבל האמת? אני מעדיפה באנגלית בלי קשר.
 

Rivendell

New member
בכלל לא מתרגשת מקארד...

אחרת אולי הייתי באמת מגיעה
אבל האמת? בעיני "המשחק של אנדר" אובר-רייטד בטירוף. ספר חביב, לא יותר.
 
קובי סתם מנפח מחירים...

... אבל תלחצי על צומת ספרים. לא יודע באיזה סניף את מנסה תגידי להם שימשכו מחיפה/ געש/ ברנר. באחד מהסניפים יש
 

Boojie

New member
כמובן שיש.

"מסחר הספר" בהדר, החלוץ פינת שפירא (מול המוניות והשווארמה). תתעלם מערימות ההסוואה של הפורנוגרפיה בכניסה - אחלה חנות לספרים משומשים (וגם חדשים, כמובן) בעברית ובאנגלית.
 
סיכום עניין קוני וויליס

אז ככה. ביקרתי ב 2 חנויות ספרים משומשים בחיפה ואני פשוט רוצה להגיד שזה בזיון. המחירים שם של משומשים ושל חדשים פשוט בשמיים. מלבד הכלב והמשכוכית עולים שם כ 150 שקלים כל אחד. ספר יום הדין משומש עולה 75. פשוט בושה, ברחתי משם. היום התקשרתי לצומת ספרים והם ינסו להשיג לי את המשכוכית. לגבי השאר, אני כנראה אקנה באנגלית כי זה יוצא יותר זול. למי שמתעניין, אחרי בדיקות קצרות מצאתי שספרים חדשים הכי זול להזמין מ http://www.barnesandnoble.com פשוט כי המשלוח שם לישראל זול משמעותית משאר האתרים. תודה על עזרתכם הרבה.
 

Rivendell

New member
../images/Emo51.gif

ואכן, שערורייה. 150 ש"ח!! צדקת שברחת. גם אני נשברתי ואזמין לי את המשכוכית מחו"ל, באנגלית, במחיר הגיוני.
 

Boojie

New member
אולי זה המקום להזכיר

שבעוד שבוע יתקיים כנס אייקון בסינמטק ת"א (כבר הזכירו את זה פה מספיק פעמים), ושבכנס אייקון יש דוכנים של די הרבה חנויות והוצאות, בין השאר יש דוכנים של חנויות לספרים משומשים ודוכן יד-שנייה שבו באי הכנס מוכרים את מה שמיותר להם. מי שמחפש ספרים משומשים במחיר סביר, שווה לו לבוא לסינמטק ת"א ולבדוק את הדוכנים. מנסיוני (העשיר למדי) אפשר להשיג ספרים משומשים במחיר סביר, גם "נדירים", וגם כשהמוכרים לא מכירים אתכם (כשהמוכרים מכירים אתכם זה לא חוכמה, הם בהחלט לא ינסו למכור לכם ספר ב-150 ש"ח...) יש בארץ המון חנויות משומשים, יש את איתמר, יש את אתר findabook, יש בזארים שונים לספרים משומשים ברחבי הארץ, ואפילו למיתוס בזמנו היה שירות איתור ספרים שאזלו בהוצאה, ובמחירים סבירים לחלוטין (לא יודעת אם עדיין יש). בקיצור, לא חסר.
 
למעלה