קונטראסט סוֹדֵק

קונטראסט סוֹדֵק

בואו הנה, אחרי שנהניתי מזיו פרצופיכם הנחמדים להשכיל נפלתי בשיא החדות הישר לרקטום של פרדס-כ"ץ. מה אני יַגיד לכם, מחריפות המעבר נזדק לי השויון-נפש. לקראת סופו של ליל העבודה היה מנוי וגמור אתי שכאשר אני מקבל את פרופיל כ"א הנּכסף- אחת דרכי אֶלְקוּדְּסָה. אמצא שם עבודה ודירה ויבערו, כמו שאומרים אצלנו, כל רמת גן וערסיה בלהבה כחֻלה. אני פשוט לא מסֻגל לראות יותר את ה... (איך אומרים בעברית SHTRAFNYYE BUDKI?) האלה... הקוצים המצֻבעים האלה המזדקרים מעליהם דוקרים לי את השקט הנפשי. חסל סדר "עמך". כך או כך- כיף חיים בל יתֹאר היה להיות בארבע אמותיכם. עושה לי חשק לחשֹב שזו לא היתה הפעם האחרונה. בַּיּוּ, שב"ש.

גנגי

New member
בוא'נה בעצמך

עד עכשיו אני לא יכולה להירגע מהקנישקעס שלך. ועכשיו בשביל להסביר למשפחה שלי ממה אני ככה מתלהבת אני אצטרך לעמוד ולטרוח לפענח את המתכון חסר-הכמויות שלך... מזל שהאיש שלי לא יודע שהיה שם גם הקוגל הזה.

גנגי

New member
פרדס כץ - ירושלים: אפס שתיים.

ולמרות אין הקנקן מעיד על תוכנו, התכוונתי להודות כאן ועכשיו למוסקטי על האירוח הכייפי ועל הערב המהנה. ראשון ראשון ואחרון אחרון: האוכל היה... חבר'ה, כזאת רמה של השקעה לא ראיתי מ-ז-מ-ן! התמוטטתי מרוב העמסת מטעמים. ואם לא די בכך, עוד יצאתי משם עם תגבור אלכוהולי קשה בכליי - אני ממש לא יכולה להתלונן (ואל תשכחו - פולנייה או לא? קל זה כבר לא יהיה לי...)! אני רק יכולה להגיד לכם שאני מוכנה עכשיו להתחיל את כל הארוחת שחיתות הזאת מחדש. בלי לוותר על שום דבר. גם ההתחשבות בצרכים המיוחדים של אנשים (טבעונים, שומרי כשרות, אלרגים וסתם מפונקים) היתה מעל ומעבר! כל הכבוד! החברה היתה משובחת ומשמחת ביותר. מאוד שמחתי להכיר את ידידיי הוירטואליים ולפגוש שוב את ידידיי שכבר הכרתי. האווירה הכייפית הצליחה אפילו לעודד אותי קצת ולהוציא אותי מהמצברוח המדוכדך שהיה לי לאור מצבה הקשה של ג'ינג'ר, שהשארתי בבית (כל הטלפונים שהפריעו מדי פעם היו עדכונים על מצבה, ואתכם הסליחה על ההפרעות). התכנית התרבותית היתה רעיון מאוד יפה, בעיניי, ותודה למוסקטי על הרעיון ועל ההיצמדות אליו (לא האמנתי שזה יעבוד!). תודה מיוחדת בעניין זה שמורה לשוש, שטרח והביא שיר על אמא שלי. מתוק!
מוסקטי - תודה על הכול (וכשאני אומרת "הכול" את יודעת מה כלול בזה, נכון?
). היה אחלה! בפעם הבאה בירושלים הבנויה! (בינתיים בעזרת אולמרט היא נראית יותר כמו ירושלים ההרוסה, אבל לקוות לטוב מותר, לא?)

nutmeg

New member
נעמתם לי מאוד...

היה ממש כיף! יש לנו רק להצטער שלא שמענו חלק מהטקסטים שחיכו בסבלנות (ועם אלו שטרחו, בחרו ולא נשמעו - הסליחה). אני עוד חושבת על הבחירות שנעשו. אה, כן... ויש לי המון עוגות לשבת!

Idan91

New member
היה נהדר! ../images/Emo187.gif

וגם אחלה בחלה. המון תודה על האירוח, נטמג! היה כיף לא נורמלי לראות את כולכם.. ותודה על הטרמפ, גרי!

אללי, גנגי ../images/Emo141.gif

אילו ידעתי שאת לא אוהבת שירה, ושהשיר יעיר בך תסביכי אלקטרה למיניהם, הייתי מביא את הטכסט האחר שהיה בסטטוס של מועמד. שוש פרוזאי

גנגי

New member
לא, לא, שוש!

ראשית, אני כן אוהבת שירה, רק אינני אוהבת ניתוחים מסובכים שלה. אני אוהבת להבין אותה בדרכי, אינטואיטיבית ולא שכלתנית (היתה לך דוגמה מצוינת לזה, לא?
). שנית, מה שווים החיים בלי לצחוק? ושלישית - טוב שלא הבאת קטע אחר, מפני שהשיר שלך זכה אפילו להיתלות על המקרר שלי, בין תמונתה של אחותי, מנוחתה עדן, לתמונותיהן של בנותיי, יבדלו לחיים ארוכים (התעלה על דעתך מקום טוב מזה לאמא שלי?). בעצם, כשאני חושבת על זה, אולי צריך לשים ליד זה גם את השיר של חנוך לוין... משהו בסגנון "איחוד משפחות"
... מה אתה אומר? נשיקות מירושלים.

אני רוצה שהיא תישן גם אצלי...

שוש/נטמג/גנגי/משיהו אחר
- מישהו יכול לסרוק/לפקסס/להקליד את "היא ישנה" של ט. כרמי ששוש הביא במפגש? יש לי חבר עם נטיות ספרותיות ושורשים פולניים, ורציתי לראות אם הוא יצליח לעלות על כוונתו האמיתי של השיר. (אם יש מישהו או מישהי שאוהבים שמדברים עליהם בלשון רבים רוצים לבוא אלי הביתה ולהביא את זה, זה יהיה בכלל טוב..)

וכמובן ששכחתי להוסיף

שגם לי היה ממש כיף לפגוש את כולכם ולהעביר ערב כל-כך מהנה בחברתכם. ספלינטור, שלא מבין למה בניגוד גמור להוראות פיקוד בעורף, לא עשינו נשף מסיכות

ס ק א ל י

New member
רק רציתי לרשום שהיה אגדי ...

או אולי לכתוב שהיה מיתולוגי, או פשוט להביא אותה במחמאה... טוב, אסיים את הקשקשת. (ולכל מי שלא היה רק אבהיר שהיגוגיי מבוססים של טקסט משעשע של עלי מוהר שספלינטור הביא למפגש). אז קודם כל, זה היה מפגש ראשון שלי בפורום זה, ומאוד נהניתי. קודם כל, היה כייף להצמיד פרצופים לשמות. שנית, היה מעניין ושונה. שלישית היה משעשע. ועוד לא אמרתי שום דבר על טעים... נטמג, תודה שוב על האירוח וההנחיה. בקרוב אמלא הבטחות ואפרסם את המתכון למרק הבטטות. בשמחות, ס ק א ל י (מזל שור)

מי שרוצה את העלי מוהר הזה

(ועוד כמה אחרים שלו) מוזמן לשלוח לי מסר, ואשמח לשלוח לו את זה. סםלינטור, חסר מזל.

ST

New member
אפשר לבקש? ../images/Emo29.gif

(ואם מישהו מוכן בכלל לסרוק את הדפים שהיו - שכחתי את שלי אצל נטמג, כשיצאנו... בהזדמנות הזאת - נטמג - תודה ענקית! ממש נהניתי! ותודה לכולם על הכל (אם אני אגיד שמות, אני אשכח... ובכלל תודה לכל מי שהיה)!

Houndour

New member
גם אני זכיתי לפגוש אתכם לראשונה

ונהנתי מכל רגע. יונה, ההסטגרמות הזאת לא יוצאת לי מהראש.... איזו מן מילה מגניבה... האוכל המגוון והטעים שהיה על השולחן לא ישכח עוד הרבה זמן... גנגי, למפגש הבא את שוב תביאי קוויאר נכון? יופי. ונטמג תודה רבה רבה

למעלה