קונדומט

חתולון*

New member
קונדומט

לפני שבועיים הייתי בלונדון ליומיים, הלכתי להחזיר בת של קצין משטרה שסירבה לחזור משם לאחר לימודי ה-SUMMER SCHOOL ... היא כבר שם מחודש יולי, באוגוסט הייתה אמורה לחזור, ושום דבר לא עזר. אביה, קצין מטרה בכיר מאד, לא יכל לעזוב את הארץ בתקופה זו, והתבקשתי לנסוע ללונדון, לנסות ולשכנע אותה לחזור... קיבלתי יומיים למשימה הזו. ידעתי היכן היא משתכנת, במלון זול יחסית בפרבר של לונדון, הייתה לי את הכתובת עפ"י רישום השיחות של הטלפון הלוויני שבה נקלטו השיחות הבינלאומיות. * * * * * * לא אספר איך הצלחתי לגרום לכך שתחזור איתי לארץ.... אבל, לפני שיצאנו במונית השחורה שהוזמנה לפתח המלון, נכנסתי לחדר השירותים שבלובי של המלון, שם היה מכשיר לרכישת קונדומים תמורת 1 לירה שטרלינג במטבע... * * * עשיתי את צרכי, בהסיבה שמאלית, (הרי אנחנו באנגליה) הכנסתי את המטבע לחריץ שבמכונה, לחצתי על הכפתור, ו......... שמעתי זעקת אימים מכיוון הלובי, רצתי החוצה במהירות, המונית לא הייתה בפתח המלון. תיקי האישי, הדרכונים , הויזה המיוחדת, תעודת השוטר הבינלאומית, אישור מעבר מיוחד, הכל היה במונית... * * * השעה הייתה 19.30 לערך, הטיסה הייתה מיועדת ל- 23.00 מנמל התעופה "היתרו´" שבפאתי לונדון... מה עלי לעשות? זו "פאשלה" שלי, הבת של המפקד מכירה אותי ואני מכיר אותה, פשוט סמכתי עליה בעיניים עצומות... אבל מה היו פשר הצעקות ששמעתי ולאן היא נעלמה עם התיק שלי, מה קורה לה? איך אטוס חזרה? מה אומר לאביה??? בגלל שהתעכבתי כמה שניות מיותרות, הנערה שלחה את נהג המונית לראות מה קורה לי שם בשירותים, הוא חזר וסיפר לה שאני מתעסק עם מכונת הקונדומים.. היא חטפה "שוק" וחשבה שאנחנו הולכים לעשות "מסיבה", היא נבהלה, צעקה את זעקת האימים שלה וביקשה מהנהג שייסע מיד לשדה התעופה... התקשרתי מיד לארץ, סיפרתי את מה שקרה, ואביה של הילדה אמר לי שהבת שלו התקשרה כבר משדה התעופה, והיא מחכה שם... אביה שאל אותי לפשר הקונדומים שהלכתי לקנות במכונה....... סיפרתי לו בגילוי לב ובחיוך ביישני... ש.... * * * * ..... הצצתי בדרכון של ביתו, וגיליתי..... שהיום הוא יום הולדתה והחלטתי, לנפח קונדומים, כי לא היו לי בלונים לנפח לה ליום ההולדת ולקראת חזרתה ארצה.... והיא חשבה שאני מתכנן עליה משהו.....

חתולון גדול

חתולון אתה הולך לככב בסופ"ש זה יהיה מרגש ממש
אתה מביא לנו עידכונים או שאתה מפריח בלונים ....
זה מה שלך תפוז עושה .... ואתה רוצה "בלון" לנפח בפה
איזה מן משטרעעעעעעע איזה חתולון אתה ?
חתולון אדיר ההיא חשבה שאתה "שובב" ומייד התקשרת לאב
כדי להסביר לו שזה לא המצב ואתה תמיד מאוהב
אבל לא בה אלא רק באישה
שנמצאת איתך בבית ומאוד מקסימה
ויחד עם בנותייך אתה עושה חגיגה
בחייק המשפחה שאותך אוהבת ומאוד מעריכה
פשוט גדול חתולון אתה משתדל לעשות שימחה
ואתה מקבל איזה צעקה על "מעידה" קלה
לך שולחת ברכה הצלחה ואהבה
ותמסור זאת גם למשפחה
חג שמח לך ולמשפחה
אהבתי מאוד , אתה פשוט מלא אושר שימחה צחוק ,פשוט מיוחד ונפלא

חן (*_*)

New member
חחחחחחחחחחחח.........קונדום-../images/Emo65.gif?

הרסת אותי חחחחחח.............. וויי וייי.......... איך שהדימיון שלי משתולל חחחחחחחחח........ גדול !!!!!!!!

Mוניk

New member
חחחחח מיציייייייייי מואההההההההה

שיאוווווווווו אחלה סיפור גדול אהבתי

חתולון*

New member
תודה למוניק גלית ושבלולה ../images/Emo140.gif

לא יודע מאיפה זה "בא לי" אבל, ת'אמת..... גם אני הייתי המום מעצמי בגלל ההתנהגות.... מזל שהמפקד "סומך" עליי

אין בעד מה חתולון

המשך תראה בסוף שבוע... מופתע המום זה לא קבוע... חתולון מנסה לנפח "בלונים"
וחושבים שהוא עושה חיים ....
טוב שהמפקד נמצא תחת שליטה
לפני שנקא למשטרעעעעעעעעע
ערב טוב חתולון וחג שמח
(נ.ב : יש לך הודעה... תראה מחר )

למעלה