קומפלייר ל++C

tomashin

New member
קומפלייר ל++C

שלום לכם!. הורדתי את הקומפלייר הזה.. יש לי בעיה אחת,אני לא יודע כיצד להשתמש בו. אז מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בו? תודה על העזרה

tomashin

New member
מכיוון שאני לא מכיר

את סביבת העבודה אז אני מבקש שתנחו אותי(מי שעובד עם הקומפלייר הזה)כיצד לקמפל קובץ CPP. הורדתי את המהדר ,התקנתי בכונן D ונוצרה לי תקייה של המהדר.. האם דרך קובץ כלשהו מקפלים?או שצריך לרשום פקודה כלשהי אם כן איפה צריך לרשום אותה? תודה

tomashin

New member
אף אחד לא יודע?

tomashin

New member
כן הנה...../images/Emo13.gif

לתוכנה צורף הReadme הזה..(לקחתי את החלק העיקרי בו)
Installing and running the Command Line Tools ----------------------------------------------- 1. Run freecommandlinetools.exe; choose the drive and folder into which you want to install the free C++Builder 5 command line tool development system. 2. From the bin directory of your installation: a. Add "c:\Borland\Bcc55" to the existing path b. Create a bcc32.cfg file which will set the compiler options for the Include and Lib paths (-I and -L switches to compiler) by adding these lines: -I"c:\Borland\Bcc55\include" -L"c:\Borland\Bcc55\lib" c. Create an ilink32.cfg file which will set the linker option for the Lib path by adding this line: -L"c:\Borland\Bcc55\lib"​
אני חושב שפשוט לא הבנתי מה רצו ממני בקובץ.. יצרתי שני קבצים כמו שתואר (וגם כתבתי אליהם את השורות שצריך)אבל עדיין אני לא יודע איך מקפלים בתוכנה. יש איזשהו קובץ EXE שצריך לרשום פקודה בו? תודה תודה!!

yuval k

New member
ובכן, לא יודע.

בטח יש לבורלנד פורום תמיכה או משהו כזה...

../images/Emo26.gif

על מנת לקמפל אתה צריך לפתוח את התוכנה, להעלות את קובץ ה C++ ואז לקמפל מתוך התוכנה, אתה לא יכול לקמפל כשהקומפיילר לא פתוח ... בספריה BIN יש קובץ הפעלה, תפעיל אותו ויפתח לך הקומפיילר, לך לקובץ -> פתח תבחר בקובץ ה C ותפתח אותו ורק אז תקמפל אותו .. אני פשוט עובד ב visoal studio , עבדתי עם בורלנד לפני הרבה שנים ... עם תסתבך תגיד ואני אתקין כאן אצלי במשרד את הבורלנד ואסביר לך בדיוק איך לקמפל ...

tomashin

New member
אמממ

בספריית BIN יש כמה קבצי הרצה.. חוץ מהקובץ fconvert.exe כל קבצי ההרצה נפתחים בחלון דוס כזה ונסגרים מיד.. הורדתי את גרסת הקומפלייר מהאתר
borland.com​
אגב מהו הקובץ שדרכו מקפלים קבצי CPP? תודה

tomashin

New member
חיפשתי קצת ומצאתי את זה

http://community.borland.com/article/0,1410,21205,00.html​

tomashin

New member
ככה

מכיוון שאני לא מצליח לקמפל וראיתי שצריך לעשות קונפיגורציה יש לי שאלה אחרת 1.מישהו יכול להמליץ לי על מהדר ל++C שמתאים לחלונות(לא בורלנד)? תודה

למעלה