קומברס

קומברס

אמור כנראה להיות לי שם ראיון בקרוב. (J2EE) מישהו יכול לספר לי משהו מעניין עליהם? תודה...

alon1122

New member
חברה גדולה ומסורבלת, הם רוצים

לשמוע שאת עונה לציפיות הסטנדרטיות וגם שיש איתך איזושהיא התלהבות של שינוי ומשהו שאת יכולה ללמד אותם, שאותו הם לא מסוגלים לעשות מבפנים, רק כדי לגלות שכשאת כבר שם הם לא ממש מוכנים לשמוע על השינויים שהם התלהבו מהם בהתחלה. כלוב של זהב ושיש, עם ארוחות טעימות, הרבה קורסים ואפס חשיפה לשוק.

KajaGugu

New member
והעיקר שאתה לא מכליל...

עם כל הכבוד, יש בקומברס אלפי עובדים ואין ספור מחלקות, אני חושב שאתה מגזים עם הקביעה הגורפת הזאת. אני מכיר כמה אנשים שמאוד מרוצים שם.

alon1122

New member
בהחלט מרוצים, מי אמר שלא ?

יש המרוצים בכלוב של זהב - או משפחתון כמו שמישהי ציינה, ויש כאלו שלא. אני מציין את התהליך הכמעט רגיל של מי שבא מבחוץ, כמי שעבד שם מספר שנים, וגם אני הייתי מרוצה, עד שלא. תלוי מה היא רמת ההשפעה האישית שאתה מצפה על ומהתפקיד וכמה אתה מוכן להיות בורג במערכת. כיום, עם האבטלה הקשה, אני מניח שהרבה.

KajaGugu

New member
ושוב, הכללות....

לא היית מרוצה שם? החיים קשים, תילמד להתמודד עם זה ותמשיך הלאה. אני לא מקבל את ההכללות שלך בגלל היכרותי עם החברה. אגב, אני לא מסכים לחלוטין לגבי הארוחות, הייתי בחברות עם אוכל ברמה יותר גבוהה.

anonumous

New member
אם לא הייתי מוגבלת בשעות...

משפחתון הייתי רצה לשם, אומרת להם בדיוק מה שהם רוצים לשמוע ואומרת תודה אלוהים שאני עובדת שם. עבדתי שם שהם היו "אפרת טכנולוגיות" והיה להם ספר טלפונים שהיה כמה דפים מחוברים במהדק שכלל בערך קצת פחות מ 300 עובדים.... החברה הכי מקסימה שיצא לי לעבוד בה. שלא לדבר על זה שזו אחת החברות הגדולות והחשובות במשק . הרבה הצלחה!

Shongi

New member
ראיון בכוח אדם

שלום אנשים, כמישהו שעבד בחברה בטחונית והשניצל בצהריים שחה חתירה בשמן ברקס - שלא לדבר על מקרי הדיזינטריה.. מקום עבודה מסודר, מאורגן, עם אוכל נורמלי, תנאים טובים ואפילו קפה איכותי נשמע כרגע כפנטזיה רטובה! לענייננו, הייתי בשני ראיונות בקומברס ואמור להיות ראיון נוסף בכוח אדם, מה שואלים שם? האם יש יום מבדקים (פילת)? האם יש מקום למיקוח בנוגע לתנאים או שההצעה סופית? שיהיה לכולנו רק טוב!

עכשיו יש שם המון משרות פנויות

כי כולם בורחים משם
חיכו שנתיים שהשוק יתאושש ויוכלו לנוס על נפשם. זה מזכיר לי שרשור שקראתי פה על איכות החיים בהיי טק... הנה לכם מקום שיקרע לכם ת'תחת תמורת המשכורות מהנמוכות בשוק

למעלה