קומברס - מה דעתכם?

Shongi

New member
קומברס - מה דעתכם?

האם זו חברה שטוב לעבוד בה? מעניין? האם יש הרבה פוליטיקות ומשחקי כוח או שהאווירה חיובית? האם התנאים טובים? האם עובדים מצאת החמה עד צאת הנשמה או שהשעות יותר שפויות? אשמח לשמוע חוות דעת של מי שמכיר ויודע וממי שעבד ועזב/הועזב. תודה

® רן

New member
מכיר כמה שעובדים שם

אני עצמי לא עבדתי שם מעולם אז הידע שלי הוא מכלי שני בלבד, מאנשים שאני מכיר שעובדים שם. בצד הפלוס: - חברה גדולה ועשירה, אין סכנה שתיסגר בקרוב - הרבה אפשרויות קידום. כל הזמן פרוייקטים חדשים, כל הזמן דינמיות, פעילות רבה - מאפשר לטובים לצמוח. - משכורות טובות (לפחות אצל מי שאני מכיר). - עבודה מעניינת (כך אמרו לי). בצד המינוס: - חברה מאוד גדולה - הרבה פוליטיקה, הרבה בירוקרטיה. מנהל בדרג ביניים שם צריך להיות פוליטיקאי משופשף ולמשוך בהמון חוטים כדי לגרום למשהו הכי קטן לקרות. - עברו הרבה גלי פיטורים. החברה אולי יציבה, המשרות בה לא בהכרח ככה. - יותר מידי דינמיות. כל הזמן שינויים ארגוניים - כל כמה חודשים משנים את המבנה הארגוני, מזיזים אנשים, מפטרים מנהלים וממנים אחרים במקומם. - המון עובדים, ברמת איכות לא אחידה. חלק טובים, הרבה בינוניים, חלק גרועים. חלק עובדים המון שעות ומשקיעים את נשמתם, הרבה תופסים עליהם טרמפ. כשיש כל כך הרבה עובדים, אי אפשר לשמור על רמת איכות גבוהה באופן אחיד.

למעלה