קול הבדידות

קול הבדידות

קירבי והטי אוזנך הקשיבי לבדידות היוצאת מספונך כי רחש קל של עלה נושר מעץ האלון מחריש אוזניים כאילו שאון עם שוך הרוח מפתנך מלא בעלי-שלכת פזרי לארבע כנפות חיים ונתיבך הדהוי לא יסתירו צאי-נא הביטי למרום בטרם יאפירו

הבל היופי../images/Emo141.gif

בדידותי- את כחומת טרויה הבלתי נפרצת מגנה בעוז על ליבי מהרס וחורבן רשעים התחזקי מול יריבייך אל תתני לורדים אדומים לכשפך הרי מראה עינים שקרי הוא כמו הלבנה משנה צורתו מתקופה לתקופה ונראה אחרת בעיני כל מתבונן אל תכנעי להבל היופי זיכרי הפקדתי את חיי בידייך ואם בשניה דוממת ולא צפויה תסירי מבטך ממשמר שערייך ינעץ הורד קוציו ללא רחמים וליבי לא ישרוד במלחמה נוספת

גם בי

גם בי הלמה אם -הבדידות גם בי פגעה אלת-היופי הלכתי בליל ירח מלא של חודש האהבה ליער הנשמות האבודות שם בליל ירח מלא יורדות בו ועולות הפיות יש שם צחורת-כנף יש גם אדומת-שפתיים יש אףירוקת-עין ואפילו שחורה כליל ופתע חזו עיניי בפיית שלא ככולן שכולה מתאימה ושכולה אין בה כל צבעי-הקשת קרנו ממנה עורה צחור בלובן מבהיק עינייה כאבןהספיר שפתייה הבשרניות חכלליות הושטתי ידי לאשפת-החיצים שעל שכמי שלפתי חץ אחד יחיד ומיוחד משונן יריתי באחת אל ליבה ותיפול היא על האדמה נשאתיה בשתי ידיי למעוני מדמי-ימיי אך דבר אחד לא ידעתי שבליבה שלט השחור ונסוגותי מאז לאחור אכן שקר -החן והבל היופי

עינייך כושפו../images/Emo18.gif

לא ראית פיה עינייך כושפו ע"י מרשעת פיות לא יכולות להשלט על ידי השחור הלא הן באות מן הטוהר התמימות והרוך? על כן פגיעות הן כל כך. האם אתה מתיימר להיות קופידון שמפזר את חציו בלבבות שבורים? אם כן אברח ממך ולא תוכל לי כי אין קללה אכזרית יותר מאהבה עיוורת היא פוגעת ומשמידה כל חלק בגוף אנא ממך רחם על נפשי לא אוכל לתת עוד מליבי נסיך שקר שבר אותו לרסיסים

מילותייך קשות עד מאוד

פיות לא פוגעות בנשמה שאבדה ורק חץ אחד היה באשפה אשפת-חיציי קטנה היא ואין בה מקום לשבור לבבות אך כנראה כבר כהו עיניי מראות ואולי ולא פיה היא הייתה?אשפת=חיציי ריקה אבוא אליי ברע ויראה אותך אוכל לדעת רק ממילותיי כי אשפתי ריקה מחיציי התחזירי בתשובה? התהיי לי למשובה?? האם גם שפתייך חכליליות?? ועיניי כאבן הספיר בלילה מאירות??

מה הוא לי היופי?../images/Emo47.gif

עיניי ירוקות כאבן אזמרלד ושפתיי אדומות כורד מדמם שיערי ארוך ושחור כפחם ופני בהירות כלבנה במילואה אך מה הוא לי היופי? אין הוא אלא מכשול הכיצד אדע אם בליבי חפץ או במראה עיניים טוב ואיך אוכל לענות תשובתך ולא אדע מי מאחורי המסכה אולי את עיניי תכניע במראך אך ליבי קר ופעימותיו קפואות לא תוכל לרכך אותו אלא במילים יפות במעשים טובים ובמסירות מלאה

למדוני בקשר לפיות

משחרותי למדוני שפיות באות להתקין ןלתקן ואין אהיה סר-מרע אם ליבך ככפור?? ואך אעל ממצולות נפשי ואין עוזר בידי?? ואם פיית אמת את ולא פיית בעל זרקי לי חבל ואעל

משאלות לב

כל שאוכל לעשות למענך הוא לפזר אבק פיות על כויות ליבך לא אוכל להתסכן בחולשה כי רוע הוא יצר כל חי אאחל לך רק אושר ואזהיר אותך מסם האהבה השתמש בתבונתך ואל תבקש משאלת שווא כי לרשותך רק שלוש חבל זרקתי לעברך על כן נשארו לך רק שני משאלות

רק שתיים

אעל מצולות מידייך האמונות ונשארו לי שתיים קשה הבחירה עד מאוד ואם אבקש להקשיב לפעימות ליבך שהפשירו מיני קדם? אחרונה אניח לך להציע כי מה אבקש למעט פית-לילה ביצועיי??

טאKילה

New member
שירת הלב...../images/Emo23.gif

רוחות מצטלבות בתוך בכי גרוני כל הדממות נערמות בלילות בדידות. , דרך חתכי כאב דמעת מחר עולה לנגן את שירת הלב הנכסף עוד. האיש מהמאדים 1 ברוך הבא לשירה אירוטית ואהבה

odo13z

New member
שיר ........./images/Emo66.gif

שר את עצמי כל יום אומרים לי... די ! די !!! אך איני יכול כי אני...זה שיריי לעיתים עליזים ושמחים כאלפי פרפרים מאושרים או...נוגים ושקטים כנהר הזורם בשלווה יש והשיר חרישי ללא קול... הוא מתנגן לי בפנים... כמו חג קטן ביום חול...אני שר כשעצוב לי כשהלב מרקד ואוהב כשצבת הקינאה מעיבה אורותיי אני שר...בעיקר כשהמלח...שורף בעיניי

למעלה