קולר שחור

אה, אוקיי

מגניב.
מעודן.
וגם לא מעורר חשד אם לא רוצים שאחרים יידעו.

משעשע אותי לחשוב, שתמיד אהבתי מחרוזות קולר (תמיד=מאז שהתחלתי לענוד תכשיטים בכלל).

Whip

New member

אני אוהב קולרים שהם גם תכשיטים כי אפשר להסתובב איתם ביום יום, והנשלטת מרגישה תזכורת נעימה וסודית להיות בבעלות האדון.
אם משלבים בקולר את סמל הבדסמ מקבלים קולר שמסמן לאנשי הקהילה שזה אכן קולר בדסמי, בעוד הונילים רק רואים תכשיט יפה...

UltraL

New member
לאומת קולר כלב

יש בפטלייף סיפורים אמיתיים על בחורות בארה"ב שהלכו לעבודה עם קולר כלב או קולר בדסמ ואמרו להם להוריד כי "זה לא מכובד."
אנחנו עוד רחוקים מלצאת מהארון כמו קהילת הגייס שנלחמת על זכויותיה כמה עשורים.

ALIsuperstar

New member
זה לא אותו דבר, וזה אכן לא הולם

זה כמו שתלך לעבודה עירום כי אתה נודיסט, כי בזה אתה מאמין...
יש דברים שבעיניי חשוב לשמור בחדר המיטות,
למה אני צריך לדעת שמישהו בעבודה שלי הוא שולט או נשלטת בסצנת הBDSM, בשביל זה יש מועדונים ומקומות בילוי ייעודים לזה...
BDSM זה לא מיניות, אני חושב שיש הבדל מאוד גדול ומאוד משמעותי, אני לא חושב שכששואלים מישהו מה הוא מעדיף, גבר אישה או שניהם, הוא יענה אני מעדיף BDSM, כי זה רק אמצעי. BDSM זה שלט מאוד גדול עם הרבה מאוד פונקציות. אולי אין בזה שום בושה, אבל לא סתם קוראים לזה פטיש.

UltraL

New member
אנחנו לא מסכימים בכלל

אצלך בדסמ ומיניות אולי נפרדים כי אתה רק סובל מתוך מצוקה נפשית.
הרבה אנשים שעושים בדסמ מתוך עמדה חיובית בהחלט רואים בדסמ כנטייה מינית

אתה מבין מדוע גייס וטרנס קוראים לעצמם "קהילה גאה"? משום שעד לא מזמן הלכו לכלא בגלל אורך חיים הומוסקסואלי.
ובחורה שהולכת לעבודה עם קולר אומר דבר פשוט: זו אני 24/7 ולא רוצה להתבייש.

המקבילה לקולר היא לא נודיסט, היא גבר שמגיעה לעבודה בבגדי נשים. לא קל לעיכול והרבה יותר בולט מבחורה עם קולר כלב.

ALIsuperstar

New member
אנחנו לא מסכימים כי

אתה דוחף אותי לשיחה ואת ההעדפות שלי, שזה לא קשור לדיון. אז אעזוב את מה שאתה חושב עליי, כי זה פחות מעניין אותי, האמת.

איך אפשר בכלל לקרוא לבדסם כנטייה מינית,
נטייה מינית זה או א-מיני, או הומוסקסואליות, ביסקסואליות, או הטרוסקסואליות... בדסם, אנשים מתים, חיות, פרחים, ביצי קינדר, אלו אמצעים בלבד.
מה קורה לבנאדם, שאוהב ללבוש בגדי נשים, ועדיין נמשך לנשים? ללבוש בגדים, בגדי עור, זה אמצעי.
לא יודע להסביר לך כדי שתבין...
ובגלל שיש גברים שאוהבים ללבוש בגדי נשים, במקומות העבודה המציאו חוקים כיצד להתלבש, "בגדי עבודה" נקרא לזה. ללסביות אבל זה קל יותר, אישה יכול ללבוש בגדי גבר ואף אחד לא יגיד לה כלום, גבר, זה סיפור אחר, זה גם דיון שיוצא מההקשר, אז לא כזה משנה.
תלוי מה העבודה חביבי, להביא דוגמא של קולר, או גבר שמתלבש כמו אישה זה לא קיים, כי זה לא אפשרי. יש מקומות עבודה שבהם הייצוג חשוב, וללבוש קולר במקומות מסויימים זה לא הולם, אין מה לעשות.

אז תתפלא -

יש אנשים שבשבילם זאת נטייה מינית/זהות מינית.
הדברים האלה הם לא שחור ולבן וזהו, וגאווה בנושאים מיניים כבר מזמן לא שייכת רק לנושא של "עם מי אתה שוכב".
קח למשל את החלוקה של נטיות שכתבת -
אתה יודע שיש ביסקסואלים שהם גם א-מיניים?
שיש גברים שעשו שינוי מין והם נשים - אבל לסביות?

ALIsuperstar

New member
כמו שיש אנשים שבשבילם בדסם זה...

אתה יודע שיש ביסקסואלים שהם גם א-מיניים?
שיש גברים שעשו שינוי מין והם נשים - אבל לסביות?

אני מתנצל, אני יודע שזה מביך מה שאני עושה...
ביסקסואלים לא יכולים להיות א-מיניים... זה לא כמו להיות עורך דין ובשעות הפנאי קוסם..
כשאתה משנה את עצמך, זה קשור לזהות מינית ולא להעדפה מינית, ענית לעצמך. אז תודה.

ביסקסואלים לא יכולים להיות א-מיניים?

וואללה - למה, כי אתה אומר? כי אתה לא מבין את זה?
אני יודעת שקשה לתפוס את זה. אבל זה שאתה לא מבין את זה - זה רק עוד אחד מהדברים שאתה לא מבין, וזה ממש לא אומר שזה לא קיים.
אצל ביסקסואלים - גם התחושות שנחוות בקשרים עם נשים שונות בד"כ מתחושות שנחוות בקשרים עם גברים. המיניות שונה, המשיכה אחרת... קשה להסביר את כל זה אלא אם חווים את זה עמוק מבפנים.
יש ביסקסואלים שהם מיניים בטירוף עם גברים, וא-מיניים עם נשים או להיפך, וכן - יש ביסקסואלים שהם א-מיניים לגמרי. חבל על הויכוח הזה.
אני מכירה כאלה, והם לא היו שמחים לשמוע שאתה מבטל אותם בצורה החלטית ופוסלת כזאת.
מצד שני - אתה עושה את זה לאנשים כמוני שבדס"מ הוא חלק מהזהות/הנטייה המינית שלהם, אז למה אני מתאמצת בכלל?

ALIsuperstar

New member
את מתאמצת כי את לא יודעת מה זה א-מיני...

א-מיניים לא יכולים להיות בשום מערכת יחסים, הם לא נמשכים לא לאישה לא לגבר, ולא לנעל... ולכן כשבנאדם מתאר את עצמו כא-מיני, זה לא יכול להיות שהוא גם דו מיני, כי אם הוא לא נמשך לשום דבר, איך לכל הרוחות הוא יימשך, לגבר או לאישה? תנסי להסביר את זה.

לא - *אתה* לא יודע על מה אתה מדבר.

אבל ממש.
"א-מיניים לא יכולים להיות בשום מערכת יחסים" - אז טעות ענקית בידיך!
הם יכולים להתאהב - התאהבות זה לא מילה מקבילה לסקס. והם בד"כ רוצים זוגיות ואהבה בדיוק כמו כל אחד אחר.
אתה מוזמן לקפוץ לבקר בפורום ביסקסואלים ולשאול. אחד הכותבים הפעילים שם (לפחות פעם היה פעיל) - מגדיר את עצמו ככזה.
אתה מוזמן גם לפורום א-מיניים.
ובינתיים, אתה מוזמן לקרוא את הכתבה הבאה:
found love and happiness as an asexual couple

וגם לבקר באתר:
http://www.asexuality.org/home/

ALIsuperstar

New member
הם רוצים, אבל הם לא יכולים להיות במערכת יחסים

אולי א-מיני עם א-מינית, כי אין ברירה...
אבל את שנמשכת לגברים ולנשים, יכולה להיות עם מישהי שלא נמשכת אלייך, או מישהו כזה? התשובה היא לא...

נשאל אותך שאלה אחרת,
מה את מחפשת בגבר או באישה?

A לוןA

New member
אתה טועה

כי אתה רואה במשיכה מינית את חזות הכל.
אתה יכול להיות א- מיני לחלוטין (או כמעט לחלוטין) - ועדיין לרצות במערכת יחסים רומנטית עם בן זוג מהמין שלך, או אם אתה א-מיני ביסקסואלי- עם בן זוג משני המינים
אני אצטט לך ממאמר שקראתי בנושא:
"
"קיימים מקרים שבהם אנשים אשר לא מגלים עניין במין, אינם מגלים עניין גם בקשר רומנטי, אולם לרוב מדובר בשני דברים נפרדים", אומר ד"ר דרבי. "מערכת יחסים זוגית היא מכלול אשר מין הוא חלק חשוב ממנה, אך בשום אופן לא החלק היחיד. לבני אדם יש מוטיבציה להיות בקשר זוגי מסיבות מגוונות: מענה על צרכים רגשיים, תחושת בטחון, הזדקנות משותפת, הימנעות מבדידות, גידול ילדים, ציות לנורמות חברתיות וכו'. כמובן שאנשים א-מיניים מסוגלים להתאהב, ובמקרה כזה סביר להניח שירצו להקים מערכת זוגית עם מושא אהבתם.
"
יש?

ALIsuperstar

New member
ונכון שמדובר בחלק מהמקרים לחשק מיני

ולא לנטייה מינית, אבל א-מיניים ידועים בתור אלה שפשוט אין להם נטייה מינית...
היום יש גם כאלה, שאני מכיר, שטוענים שהם א-מיניים, אבל בפועל הם בכלל לא יודעים על מה הם מדברים.

UltraL

New member
זה דיון חוצה גבולות

ודיון רציני.
מזוכיזטים וסדיסטים תאורים לא רואים שום סוג של מיניות בבדסמ.
לאומת זאת תוכל לקרא הרבה אנשים שמנסים להגדיר בדסמ או יותר נכון התפקידים כמו נשלטת או שולט כנטייה מינית.

תמצא דעות לכאן או לכאן.
אבל לשלול את המיניות מבדסמ?
וכבר היינו בדיון הזה אתה ואני בטענה שגברים לא יכולים להיות שולטים משום שמיניות מעניין אותם כחלק מבדסמ

A random number of URLs that took me 5' to find. I am sure you can find an equal number of URLs stating the opposite. That is why is a discussion.
http://www.katekinsey.com/just-what-is-bdsm.html
http://mysexprofessor.com/sex-in-the-news/bdsm-as-a-sexual-orientation/
http://clarissethorn.com/2009/06/03...n-and-complications-of-the-orientation-model/
http://www.goodreads.com/book/show/8393576-sexual-orientation

ALIsuperstar

New member
לא שולל את המיניות, זה לא נכון.

יש הבדל בין נטייה מינית לזהות מינית.
כמו שיש הבדל בין חלמון לצהוב... אתה יכול לערבב כמה שתרצה, זה לא ממש יעזור.

אנחנו מאוד רחוקים, לצערי.

בשבוע שעבר נשאלתי לגבי הנטיות שלי.
עניתי בלי בעיות שאני בי שמעדיפה גברים, ונורא הציק לי שאני לא יכולה לענות באותה חופשיות שאני נשלטת, שאני קינקית...

זה חלק ממני ומהמיניות שלי באותה מידה (אפילו יותר, בעצם), אבל בפועל אותו אני נאלצת להצניע.

ALIsuperstar

New member
זהות מינית, והעדפה מינית

קל מאוד להתבלבל.

אם מישהו אינטליגנטי היה שואל אותך, מה ההעדפה המינית שלך, והיית עונה לו שאת נשלטת, הוא היה חושב שלא הבנת את השאלה.
זה שאת נשלטת לא אומר לו למי את נמשכת.

למעלה