קולר שחור

אם מישהו היה חושב

שלא הבנתי את השאלה - אז סימן שהוא לא ממש אינטליגנטי...
ואגב - זה בהחלט יכול לרמוז למי אני נמשכת (אלפא מיילז למשל). העולם לא נחלק רק לזכר ונקבה.
גם זה שאני בי לא אומר למי אני נמשכת - כי אני ממש לא נמשכת לכל אשה וגם לא לכל גבר.

זה שאני נשלטת זאת ההעדפה, הזהות והנטייה המינית שלי, וחלק מהותי מאוד ממי שאני, נקודה. ומציק לי שזה צריך להיות מוצנע ושיש מי שרואים את זה כסטייה שדורשת טיפול. כך התייחסו בעבר גם להומוסקסואליות. יום יבוא וגם זה ישתנה

ALIsuperstar

New member
גם אני מקווה שזה ישתנה.

זה לא יכול לרמוז, כי לא רק זכר מסוגל לשלוט באישה, אלא גם נשים...

בכל מקרה, לי זה לא משנה כיצד את מפרשת את הדברים...

A לוןA

New member
זאת ועוד

BDSM הוגדר ע"י ה-DSM כמופרעות מינית (sexual disorder) המחייבת טיפול וריפוי. עד המהדורה של DSM-IV משנת 1994, שהפכה את הBDSM לפראפיליה (העדפה) מינית, הדורשת טיפול רק במקרים בהם היא מפריעה למטופל או לסביבתו (אבל את זה אפשר להגיד גם על אוננות, נניח)
ונחשי איזה עוד התנהגות מינית עברה את המסלול הזה- הפרעה
פראפיליה
נורמאלי?
נכון. הומוסקסואליות.

אז אנחנו באמצע הדרך- וזה הולך לטובתנו.

וואו, זה י פ ה!

אני מוכנה להמר שאנשים רבים בטוחים שזה סוג מוזר של ין ויאנג

היום בעידן "חמישים גוונים" - אפשר בקלות לשלב סמלים בדס"מיים מובהקים כמו אזיקים, פלוגרים וכו'.
אמנם מניסיוני תליון בצורת אזיקים בהחלט מושך תשומת לב ומעורר שאלות - אבל תמיד אפשר לתרץ את זה בחיבה יתרה לטרילוגיה ולשרוק בתמימות...

עוד אפשרות - לשלב דברים כמו האות הראשונה של השם שלו, או סמל כלשהו שקשור לשמו. זה מאוד קל עם שמות עבריים שמלאים בשמות של עצים, פרחים ובע"ח.

איבון8

New member
תודה

זה יפיפה,
זה קולר או משהו בעל משמעות דומה, או שזה ענק?
זה מעודן.
קניתי לי קולר היום, קולר די יפה, למרות שרציתי משהו יותר מעודן אבל לא היה.
אולי אחשוב על עוד רעיון.
חשוב לי להרגיש מאוד נוח ומדוייק עם הקולר ( ועם כל דבר בעצם)

A לוןA

New member
זה סוג של שילוב

ככה שאפשר ללכת עם זה גם למקומות וניליים, בלי שזה יעורר יותר מדי שאלות- אבל עדיין להרגיש מקולרת.

למעלה