קולקציה

arik hagara

New member
קולקציה

היי מי ביקרה בחניות וראתה את הקולקציה החדשה של הגרה מעוניין לשמוע תגובות אריק הגרה

מיקי115

New member
תשובה

הייתי בחנות ואני מודה שהתאכזבתי, ישנן מכנסיים יפים ,אבל הם גבוהים מידי ודרושה מותן מאוד צרה ואז יש דיספרופורציה בין המותן לירך, מעבר לכך יש לי שאלה, למה הגימורים של מכנסיים כפי שהם, הרי ידוע שלנשים מלאות עדיף שסיומת המכנס תהיה או ישרה או מעט מתרחבת, המכנס היחידי שעונה על הדרישה הוא הגינס, אבל של מי הרעיון החכם להוסיף תפירה באלכסון על הירך מטה, דבר שממש משמין ( אותי בכל אופן ואני מידה44 ) , חיפשתי את החולצה שנראית יפה על הדוגמנית ( אפורה עם מין עניבה ) שיש בתמונות אבל לא מצאתי, וגם החולצות מאוד גדולות ולא מחמיאות, ממש חבל אני חייבת לציין שיש לי גקט ואפודה מלפני שתי עונות שאני מאוד נהנית מהם, אבל במכנסיים ממש אין מה לקנות, חבל שאתם לא גוזרים אותם צמוד למעלה וקצת רחב למטה. אתם רשת שמנסה לתת מענה למלאות ושמנות אבל גוזרים מכנסיים לרזות רק עם הרבה בד. בכל מקרה בהצלחה

arik hagara

New member
תשובה

הי מיקי115 אני מזמין אותך למחלקת העצוב שלנו כאורחת ולעמוד על דרישת הבגד כהגדרתך מעניין מה יתפתח ממיפגש פרונטלי אולי יוליד רעיונות האם מעוניינת צרי קשר אריק הגרה

yoka2

New member
אריק

איזה יופי של רעיון, לכתוב לך מה הדרישות. אני לקוחה של הגרה, קונה מידי פעם. אני מחפשת מכנסיים, ללא חגורה, הכוונה שנסגרות עם רוכסן עד למותן, וללא חגורה. כי כידוע לכל השמנמנות(והמקסימות) יש בטן עם עודפים, ותמיד תמיד החגורה קטנה מידי. ולוחצת, ולא נעים ולא נוח. אז בבקשה כך רעיון. האופנה של הגרה תמיד מדהימה אותי ביופיה.....

arik hagara

New member
תשובה

השנה יש לזה פתרון כנסי לחניות ותראי אם לא יהיה מה שאהבת כתבי ונתיחס אריק הגרה

yoka2

New member
אריק

מאוד מוצא חן בעיני, הגישה והנכונות ללכת קראת הקונה, להתייעץ ולהקשיב לבעיות של הלקוחות. פעם ראשונה שאני נתקלת בגישה שכזו, באם אכן תיושם הדרך - אז כל הכבוד להגרה, וגישה זו עושה לי חשק רב יותר לגשת לחנות, כך אני מרגישה שיש מי שמקשיב לי.

arik hagara

New member
התיחסות

היי האני מאמין שלי ושל רשת הגרה מבוסס על יחס אישי לכן אני פה לתת לכן תשובות ועם אפשר גם לפתור בעיות שמחתי לשמוע שזה מרענן אני מקווה גם שיהיה פורה אריק הגרה

צפרדעית

New member
מודה ומתוודה

עד היום מעולם לא ניכנסתי לחנויות שלכם. חייבת לציין שאני אוהבת את הגישה שלך אריק. אתה קשוב, מקבל ביקורת ונותן לי חשק לראות את הקולקציה. אני לא יודעת מה הקשר שלך לרשת ואשמח לדעת זאת. בכל מקרה, הצלחת להשיג עוד לקוחה פוטנציאלית... ללא ספק אני אכנס לבדוק את הקולקציה
צפרדעית (שחושבת שראתה חנות של הרשת בעזריאלי ומבטיחה לבקר בה עוד השבוע)

arik hagara

New member
היי צפרדעית

היי אשמח מאוד שתבקרי אותנו באחת החניות אין בעזריאלי לברור הסניף הקרוב 03-9502550 כמו כן אשמח לשמוע דגובות על חווית הקניה או הקולקציה אריק הגרה- מנהל תיפעול

למעלה