קולות

מורני !

New member
קולות

מידי פעם אני שומעת קולות. היום מישהו אמר עליי כמה דברים מאוד אכזריים... הדברים שהוא אמר גרמו לקולות בראשי להתעורר. אני שוכבת במיטה... עוצמת עיניים... מנסה לא לחשוב... אבל .. הקולות האלו .. ``אנחנו בעצם עושים לך טובה`` ``הרי אף אחד לא באמת יאהב אותך`` ``למה את בוכה? את לא רואה שאנחנו עושים לך טוב, לא רואה שאנחנו אוהבים אותך?`` קמתי להתקלח... מזיעה.. .בוכה... יושבת על הרצפה, המים זורמים עליי.. הבכי.. עוצמת עיניים ואז מרגישה. את הכאב. את המכות. מרגישה. יודעת שאם אני לא זזה... אני מפסידה. קמה. הולכת למטבח. מוזגת קולה. הכוס מתנפצת על הריצפה. הידיים רועדות לי. הולכת למיטה. ``אף אחד לא יאהב אותך`` ``את לא יפה`` ``זה כל כך מגיע לך`` עוצמת עיניים - בבקשה שישתקו. בבקשה. ``את ביקשת נכון?`` ``את רוצה שיאהבו אותך? ככה אוהבים..`` לאאאאאאאאאא די. בבקשה. וזה לא עוזר. כלום לא עוזר. הפחד הזה ... זה הפחד שמשתלט עלייך. שגורם לי לאבד את האוויר. גורם לי לאבד את ההכרה. ואני לא יכולה לישון. וכרגע.. אני אפילו לא יודעת אם אני יכולה לחיות.

צוש

New member
מורני !

אני לא אתן לך לוותר רק תני לי יד, ביחד אפשר הכל אוהב אותך אביב

שום אחד

New member
מורני?

את יודעת מה דעתי.. גם אם אני לא נוהג להשתמש במילים האלו, אני עדין חש אותם... ו... למעשה, בזמן האחרון, מה שאת מספרת, נשמע לי מוכר. אני.

פו-הדוב

New member
מורני

היי מורני קודם כל אני בטוח שהרבה אנשים אוהבים אותך ותמיד תזכרי את זה שלא יהיו לך ספקות בעניין. דבר שני הרבה אנשים או לפחות אני מעריכים אותך על העבודה שאת עושה עם הפורום הזה ואת היכולת שלך לעזור לאנשים למרות הטראומה שלך,שזה כבר מראה על הניצחון שלך לדעתי. בקיצור אני באופן אישי שולח לך את ההודעה הזאת כעידוד וכהוכחה בשבילך כמה החיים שלך שווים ובעיקר כמה את שווה(וזה הרבה לדעתי) ביי אסף

עופריקו

New member
מורני ,

אני בטוח שיש הרבה אנשים שאוהבים אותך...,לפחות יכול להעיד על אנשי הפורום פה ,הניצחון שלך זה שאת פה איתנו ,עוזרת פה להרבה אנשים,רוצים אותך פה ואוהבים אותך, מאחל לך רק ימים של אושר ושמחה שלך עופר

למעלה