קולות מן העבר...

וירגו

New member
קולות מן העבר...

שלומות לכל אנשי הפורום. זמן רב מאז שביקרתי כאן לאחרונה. בזמן האחרון התחילה אצלי הרגשה של דגדוג חוט הבד בקצה האצבעות והחלטתי להכנס לכאן ולהתעדכן מה קורה לפני שארטיב את הרגליים... הדבר הראשון שקפץ לעין הוא מינויו של ידידי מאמון להנהלת הפורום - מזל טוב יא תותח, אני לא מכיר מישהו שמתאים לזה יותר ממך. חוץ מזה, מתכוון לעבור קצת על העידכונים האחרונים, איפה כדאי לז'רז'ר ומתי. המלצות יתקבלו בברכה. אם יתפס משהו אשמח לעדכן. יום טוב לכולם.

רמי האן

New member
אהלן וירגו - ברוך שובך!

מה המצב בעולם הדו-גלגלי? יאללה תתעדכן ותחזור לדוג - ותן בדו"חות!

שלום אדון ליבוביץ!!!!

איפה נעלמתתתתתתתתתתת? כבר לא רואים אותך לא על הריף, לא בסופר, יאללה שמח שהתייצבת חזרה...

asia7

New member
../images/Emo207.gif קולות מההווה ...דוח זרזור ../images/Emo127.gif

לאחר ציפיה ארוכה שהחג יסתיים והילדים יחזרו לבי"ס , תחזית על רוחות דרום מערביות חזקות ..מגיע לים . 07:00 - 010:30 פארק לאומי אשקלון , מצטרף רוקוקו . קר , שמש בשמיים , גלים של חצי מטר ו...אין רוח = ים שנראה מבטיח . 5 דקות ולברק מנוקד ראשון יוצא ומשוחרר - החידוש , סוגר חדש בצורת 8 + קרס כפול של אונר לטובת רגלו ראש אדום 8.5 . המוצרים ועוד כמה דמויים נרכשו לפניי יומיים משלומי באתר המקוון החדש " דייג " . 10 דקות נוספות ולברק נקוד מהגדולים שתפסתי , מכופף את המקל ונשלף - שוב על הרגלו ראש אדום + קרס כפול של אונר . מדרים עד לקצאא ומחליף לדלתא אפורה כפולת זנב + קרס חד וגדול של היבוסה - נקודה עמוקה בקרבת החוף , אני מכיר אותה לא מעט וידעתי שיגיע הרגע ...לברק גדול לא מתאפק ובולע את הדלתא על קו החוף . רוקו עובד עם דמוי של צ'רלי מגהבייט סיליקון שנראה מדהים במים ...לוקוס אחד לא עומד בפיתוי . לצערי הגעתי עם ציוד כבד שפגם לי בהנאה אבל סה"כ יום יפה עם הדג שאני הכי אוהב . חלוקת שלל , אחד לרוקו ואחד לי , מנקים את הדגים ומתקפלים . ציוד : טקה ספורטקס 3 מטר 2 חלקים עד 60 גרם . שימנו סטרדיק 4000 + חוט בד סופיקס פרפורמנס 30 לברות . בומבט חלבי 40 גרם + ריג אוטוני סופט 0.35 .

אייל תדייק ....תיקגב../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

לאחסון דגים בלבד מכל ה

asia7

New member
לוקוס ודמוי סיליקון של מגהבייט ../images/Emo59.gif

תודה לשלומי על השירות המהיר ...והמוצרים .

יופי של תפיסות../images/Emo45.gif

איפה נמצא הסוגר 8 אצלך בריג? הקרס הכפולה זאת משולשת ללא קרס אחת? תודה

אייל , מקצוען אמיתי והתוצאות מגיעות , בשיטוט

בארכיון הפורום מלפני כשנתיים נתקלתי בשירשור שבו שאלת מה זה בומבט ואיך הוא נראה , מאז הצינור הדרומי הזרים המון
לתוך הים ואתה רק השתפרת והתמקצעת , אוהב לקרוא את הדוחות שלך .

asia7

New member
עידן , תשובה ועוד כמה עיצות ..

הסוגר נמצא על החוט הראשי , עליו יושב בומבט + ריג : אם זה סיליקון אז חיבור ישיר , אם זה דמוי אז סוגר נוסף לדמוי . אם אני עובד נקי ( ללא בומבט ) אז חיבור ישיר מהראשי לדמוי \ נקל \ גיג .. למעשה הוא לא נותן פתרון מושלם לחילוף מהיר , המוסטד עם הפין הצדדי הוא הכי מהיר , ב 8 יש אפקט מלחציים אבל כשקר בידיים זה לא קל , היתרון הברור הוא הראש בצורת טבעת עגולה שמתחבר לדמוי ולא משפיע על התנועה . הקרס הכפול כשמו כן הוא , בא אוטנטי זוגי ועם איזון מושלם ! אם תוריד קרס אחד או תיישר אותו במשולשת רגילה ( יש כאלה שעושים את זה ..) זה לא אותו דבר . בין השניים שנתפסו , נפל אחד נוסף גדול על רגלו ראש אדום ואז ביצעתי חילוף לדלתא , הסיבה : בנקודת זרם חוזר נתתי לבומבט להסחף ואחריו הדמוי שפשוט צף וקיפץ מעל המים - התקיפה החזקה היתה ממש מחוץ למים ולמעשה הדג לא נתפס טוב והשתחרר . כשאני רוצה לתת משקל לסיליקון שבמצב פסיבי יתחיל לשקוע , אני עובד עם קרס גדול וכבד כגון ההיבוסה ..וזה עובד . אחרונה , התפיסה השניה היתה בסגנון " בומבט על החול " ...עד שלא רואים לא מאמינים , סבלנות עד הס"מ האחרון עושה הבדל .

למעלה