אמאלה, הצבא שלח זימונים למיונים :|
C chen010189 New member 14/12/06 #61 זה לא שלח לי שיש לי פרופיל 64 יש פה הגבלת חופש ביטוי! אני בצו ראשון היחידה שהשתמשה במחשבון, עיפרון ודף טיוטה במבחנים פסיכוטכניים בחדר :X מה, רציתי מנילה שווה וחירבשתי בחלק של המתמטיקה כי החישובים לקחו לי זמן וגם אני גרועה בזה אפילו בבית ספר
זה לא שלח לי שיש לי פרופיל 64 יש פה הגבלת חופש ביטוי! אני בצו ראשון היחידה שהשתמשה במחשבון, עיפרון ודף טיוטה במבחנים פסיכוטכניים בחדר :X מה, רציתי מנילה שווה וחירבשתי בחלק של המתמטיקה כי החישובים לקחו לי זמן וגם אני גרועה בזה אפילו בבית ספר
L limors2 Well-known member 14/12/06 #26 איזה שיר../images/Emo99.gif איי ווד פליי אנטיל דה מון אנד באק, איף יוד בי מיי בייבי
C chen010189 New member 14/12/06 #27 אני פה לבקשת יואב,ליאורה ונועם אבל אני מקשקשת לכם במח כי הרדיו לא עובד אקנה אחד קטן שבוע הבא מעצבן שכל התחנות בסדר ורק גלגלצ זה לא קולט אולי אשים את המערכת על הטלוויזיה מחרתיים, שאורי גלר יתקן
אני פה לבקשת יואב,ליאורה ונועם אבל אני מקשקשת לכם במח כי הרדיו לא עובד אקנה אחד קטן שבוע הבא מעצבן שכל התחנות בסדר ורק גלגלצ זה לא קולט אולי אשים את המערכת על הטלוויזיה מחרתיים, שאורי גלר יתקן
L limors2 Well-known member 14/12/06 #31 את בפורום בלי לשמוע גלגלצ? איזה חסרת חיים תתעדכני עם הינג'י ותגיבי לשירים! ושימי, שיתקן
C chen010189 New member 14/12/06 #33 אני שומעת מוזיקה מהמחשב../images/Emo10.gif אבל בא לי גלגלצ. רדיו אדיוט.
C chen010189 New member 14/12/06 #39 i dont wanna be...a murdered את כל החשבון בנק של אורי גלר אני שמה על זה שלא כתבתי את המילה המתוסבכת הזאת נכון
i dont wanna be...a murdered את כל החשבון בנק של אורי גלר אני שמה על זה שלא כתבתי את המילה המתוסבכת הזאת נכון
C chen010189 New member 14/12/06 #56 ואת קוראת לי חסרת חיים? אז מה אני אגיד על מי שיושבת ובוהה לי שעות מה כתוב לי ליד הניק במסנג'ר?
L limors2 Well-known member 14/12/06 #59 21105!!!!! מי קרא לך חסרת חיים ומתי? אהה, זה. זה רק כי זה כמו ההיא!
L limors2 Well-known member 14/12/06 #68 יש לי סוויט בוקס אחד! שכחתי תשם של זה. אהה כן היומן סאקריפייז! זה יפה! וגו ווסט גם לא של סוויטבוקס, סתם
יש לי סוויט בוקס אחד! שכחתי תשם של זה. אהה כן היומן סאקריפייז! זה יפה! וגו ווסט גם לא של סוויטבוקס, סתם