קולות הים

niki love

New member
קולות הים

קצות העצבים מגורים, האתגר, הסקרנות, זה מבוסס על האמת ואני חייבת לכתוב את זה כך. זה היה לפני כמה ימים, כשמודה ועוזבת ( בירכתי כבר על התפקיד ? שמחה לראות אותך כאן, ותרסני קצת את הילד שטוף הטסטוסטרון הזה טוב ?) בתגובה לטיפה מרה אמרה שהכתיבה שלו מזכירה לה כתיבה של אישה. ואחרי שכולם נרדמו, ומהמדורה נשארו רק גחלים אדומות, יצאתי לטייל. הלכתי אולי חצי שעה על שפת הים, נושם את האוויר, ריח הים המלוח, נושם את הלילה השחור, מתרחק מהכל. בדרך עברתי מדורה, שני גברים ובחורה. "סליחה יש לכם במקרה סיגריה ?" "מצטערים" צחקה הבחורה "יש רק גו'ינט ... " הוזמנתי , הצטרפתי, ושוב הגחלים לוחשות. היא היתה יפה, שיער ארוך, עם מבט פרוע בעיניים – אתם יודעים מהשובבות. היא יושבת בניהם, צוחקים שותים מעשנים ומתחילות הנגיעות. אני יושב מולם ורואה אותה, יד על רגל כל אחד מהם, והם מתבוננים בה, אוכלים אותה בעיניהם, משחקים עם האצבעות. "תודה חברה " אמרתי כשקמתי, "תהנו " שני הגברים חייכו אלי בהכרת תודה, היא שלחה לי נשיקה חמה. עוד לא הספקתי להתרחק, הסתובבתי לראות אותם, היא מתנשקת עם אחד, השני מנשק לה את היד. חזרתי למים, לגלים, לחול, מתרחק עוד, כשמלווה אותי החרמנות מהג'וינט . ואז שמעתי מימין מתוך הצללים צמוד לרכס צחוק. אי אפשר היה לראות מה יש שם, אבל מעל רעש הגלים הגיעו אלי שברי קולות, שיחה, שתי בנות. אימצתי ככל האפשר את עיני - כלום, חשוך מדי. אולי יש שם אוהל, אולי זה רק סלע, לא ראיתי ממש. המשכתי עוד חצי קילומטר והתחלתי לחזור. הפעם צמוד לרכס נבלע בשחור. כן, אוהל. קטן וסגור, עברתי לידו באיטיות, מנסה אבל אי אפשר לראות כלום. ואז אחרי שכבר עברתי את האוהל, הלב שלי קפא, הרוח של הים הביאה אלי "אהה" . לא יכולתי לעצור ולחזור, אבל גם לא יכולתי להמשיך ללכת, פניתי אל הים חזרתי אל החוף הלכתי חזרה 200 מטר ושוב חזרתי אל הצללים, מתקרב אל האוהל. הלב שלי דופק כמו מטורף וכל גופי אדרנלין, לא חושב על כלום, מתקרב, והפעם לאט. עשרה מטרים מהאוהל עצרתי. התישבתי על החול צמוד לכורכר, מנסה לחשב אם מספיק חשוך, אם רואים אותי, אם אני מפריע , דממה.

niki love

New member
קולות הים 2

אני יושב בחול עוצר את נשימתי, עוד שניה ועוד שניה , דקה, החלטתי שהפרעתי, שאני מפחיד אותן, שעצרתי אותן ... "אהה" שמעתי שוב הפעם מקרוב, וכדור ריגוש טהור התפוצץ לי בחזה, נשכבתי על החול. העיניים מקובעות על מיליוני כוכבים, והרוח נושבת אלי מכיוון האוהל, מביאה לי קולות של גלים רחוקים. כולי מרוכז מנסה להפריד בין הקולות, מה זה רוח, מה מהים, מה צעקות רחוקות, ומה שתי תשוקות בוערות וכל כך קרובות. שוב הלחשושים וצחוק, שתי בנות אין ספק, נשמעות צעירות. שברירי קולות של נשיקות מגיעים אלי מהאוהל, והיד שלי נמשכת למטה בכוח שלא ניתן לעצור, אני מלטף את הזין דרך בגד הים, בעיניים עצומות מנסה לשתות בצמא את הקולות. ופתאום קולות של תנועה, אני קופא בחרדה, מבט חטוף מראה לי תנועה בתוך האוהל. מהנקודה בה אני שוכב, המדורה של החבורה הקודמת מראה לי בצללים את הנעשה בתוך האוהל, תנועה. אני עדיין קפוא, היד ללא תנועה, ורק פעימות הלב שלי מרטיטות את הזין שלי פעם ועוד פעם בעוצמה. הן לא יוצאות, אני נרגע, מוציא את העיניים כדי לראות את הצלליות המתעתעות מלהבות המדורה, ושוב קולות, נשיקה רטובה. אבל אז אני מצליח לפענח את התמונה , אחת מהן שוכבת על הגב, והשנייה על ארבע בין רגליה, תחת עגול ומזמין למעלה, והקולות ... טוב זה רטוב , אבל לא בדיוק נשיקה. היא מוצצת לה. אני מוריד מעט את בגד הים, מוציא את הזין לאוויר הלילה. הזין נעמד באוויר, רוטט בפולסים מהירים כשהלב שלי שורף אדרנלין מנסה למלא אותו, לנפח אותו עוד ועוד ועוד קצת. אני מרגיש את הרוח מלטפת לי את הזין, את הביצים, ואז זה שוב בא "אהה". אני לא עומד בזה ומתחיל ללטף את הזין, למעלה ולמטה, צמא לשמוע עוד, הראש מוטה הצידה כדי שאוכל לראות, הדם מדגדג לי את העורקים, האדרנלין זורם בגוף כמו נמלים קטנות. הקולות מתגברים "אההה " וכל אנחה דוחפת אותי יותר חזק אל אותה השלמה "אהה" . הקצב פתאום מתגבר, והאנקות הופכות גם קיצביות "אה" "אה" "אה" "אה" "אה" , הצללית עם הראש למטה, מתנועעת , מלקקת, מוצצת, אבל יש גם תנועה נוספת לא ממש ברור אבל אני מניח שזו היד. הקולות מתגברים היא מתפרעת ואני גם, כבר לא מסתכל סביב, כבר לא חושב אם רואים אותי מכיוון הים, לא מעניין אותי כלום, שם זין על כל העולם. רק הקולות, התשוקה, העונג הנשמע. אני רואה את צללית ראשה של זו ששוכבת מתרומם, תופסת בידיה את ראשה של חברתה, הקולות מתגברים "אהה" אני רץ על הזין, וכל אנקה משחררת בי פיצוץ עונג קטן מאיץ אותי לשם, כמו גלגל במדרון מקבל כל שנייה עוד דחיפה קטנה. פתאום היא מרימה גבוה את הראש, ופולטת אנקה ארוכה מיבבת " אהההההההההההההההההה .... " ואני גומר איתה. זרם אלים קצר בכל בגוף, ידי קופאת על הזין, ואני בהתכווצויות של הגוף והנשמה פולט, הזרע משפריץ עלי, על החולצה, על הבטן, על החול, נוזל לי על היד. אני משחרר נשימה שעצרתי, אלוהים יודע מתי, מתפרק בנשימות עמוקות לתוך החול הרך. דממה. גם אצלי וגם שם. תנועות באוהל, קולות של נישוקים, של אהבה. אני ממתין בשקט, דקה ועוד דקה. ואני לא רוצה להפריע, לאט בשקט בשקט קם, הולך בין הצללים מתרחק, לא מביט לאחור, צועד חזרה, נעלם. נשכב מאחוריה, מחבק אותה, שם יד על השד. "אממממ" היא לוחשת בעיניים עצומות מתוך שינה "היה לך כיף ? " "כן" אמרתי "נורא" והוספתי " אוהב אותך מתוקה " Niki

niki love

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif ושוב ../images/Emo51.gif

תודה לכל המגיבים והמחמיאים, גם כאן וגם ב- "פרזנטציה". אתם מקשים עלי מאד להיגמל מהכתיבה. חסרים לי קצת איקונים אז תדמינו בבקשה : |משתחווה|
|מסמיקה| |כפות ידי צמודות זו לזו - בהקרת תודה| וצריך גם סמיילי של |גומרת| ומייד !!!

אני מנסה לדמיין:

את משתחווה (אני מתרשם מהמחשוף). מסמיקה (זה מבליט לך את העיניים) מצמידה ידיים (אני מוחא כפיים בהתלהבות). מי ייתן ונקשה עלייך עם המחמאות כך שלעולם לא תפסיקי. וחסר גם סמיילי של (גמרתי) את נהדרת!!!

למעלה