קולה-שאלת השאלות

להלן מחירי הקולה באונ' בן-גוריון בנגב:

פחית קולה מן המכונה עולה שלושה שקלים וחצי. (במנזות הפחית עולה טיפה יותר, לא יודע בדיוק...). בקבוק קולה בתכולה של מחצית הליטר עולה חמישה שקלים. (ששה שקלים אם קונים באחת מן המנזות). דאנטה (ששותה אגב, דיאט קולה או דיאט קולה לימון)

ChilD SouL

New member
אם הייתי שותה קולה - הייתי יכולה לענות ../images/Emo3.gif

בכל אופן, נראה לי שזה עולה כמו כל הפחיות - 3.20.

uri80

New member
תלוי איפה. בחברה שאני עובד בה -3.50 כעת.

בצבא? 4.00 (כי לדפוק את החיילים זה קל). בבר אילן - 3.80 (כי גם לדפוק את הסטודנטים זה קל
) בנפאל יש את מדד הקולה - ככל שאתה עולה לגובה המחיר עולה כי הקולה עולה לשם על כתפי הסבלים, בדיוק כמו שאתה עולה לשם - ברגל. למטה במישורים זה שקל אחד בערך. למעלה על ההימלאיה בגובה של בערך חמש וחצי אלף מטר בערך, זה כבר מגיע לעשרה שקלים.

זה מוביל אותי להרהר בדבר מה....

אז כמה שילמו שלושת הבחורים שהזמינו קארלסברג לפסגת ההר? בטח עלה להם לא מעט יורו, או שטרלינג (לפי המבטא, אפשר לחשוב שהם בריטיים) דאנטה

Lady in red2

New member
שים לב שהם לא שילמו! השליח פשוט הביא להם

את זה וקפץ לצנוח... לדעתי היו צריכים לצ'פר אותו בטיפ טוב...

אולי הם שילמו קודם? או אולי עשו הזמנה בטלפון?

אין דבר כזה "לא שילמו", בטח שלא על קארלסברג... אם זה היה מכבי או קורונה, הייתי מבין למה זה בחינם, אבל אין סיכוי שבעולם שמישהו יקבל קארלסברג חינם! אפילו אני! דאנטה

unholy

New member
אהה

קארלסברג זה לא דני? אתה לא חושב שאם אתה בפאקינג פסגת ההימלאיה או הר כלשהו אחר ואתה שותה בירה אתה תשתה את הבירה המקומית של ארץ הולדתך להזכיר לך כמה הבית הוא מקום טוב? ואם כך, אז סביר להניח שהם או ישלמו במטבע המקומי כי זה מה שהם סוחבים איתם או שהם ישלמו במטבע דני...שזה אירו אם אני אל טועה..אי לכך אין שום הגיון בקביעה שהם ישלמו לא במיטב סטרלינגיהם

מי קבע שזו פסגת ההימלאיה?

אולי זו פסגת "בן נאביס" (Ben Nevis), ההר הגבוה ביותר בבריטניה? אני מאוד משוכנע שהם בריטים... הר זה מכוסה שלג רוב ימות השנה, ולפי הפרסומת ראינו שם שלג, לכן ייתכן מאוד שזוהי פסגת "בן נאביס" הבריטית... דאנטה

uri80

New member
אתה טועה. קרלסברג זה שתן סוסים.

מה שמסביר את הסרטון כמובן. הוא לא קפץ -הוא נדחף על ידם מהצוק אל מותו ובצדק. מוסר השכל: היה מביא להם גינס, זה לא היה קורה. (וגם גולדסטאר בסדר)

שמע, אומרים שאין פילים בדנמרק

אז כנראה מסיבה זו הסוסים שם משתינים שתן באיכות מעולה עד כדי כך שמכינים ממנו בירה... ביצי שור כבר אכלתי, מוחות של חיות אחרות גם כן, אז מה זה בשבילי לשתות פיפי של סוס?? דאנטה

למעלה