קולג', עדכון ביניים

ofribecker

New member
אני מסתדר יופי

גם עם קולג' וגם עם NFL. כל שבת בזמן העונה (הקצרצרה) של הקולג' אני עוקב אחרי מישיגן (זו העדיפות ראשונה שלי אם יש דילמה) ואחרי מהלך משחקי הקולג' האחרים. כל יום א' בערב אני רואה בד"כ משחק NFL אחד, או שניים, תלוי במצב העייפות, ומאנדיי נייט אני צופה רק כשזה משחק מאוד חשוב, או כשתורי לקום לבת שלי, שזה מצב שמשלב תחביבים עם מחויבויות... כל אחד וסדר העדיפויות שלו... כשאני בארה"ב מטעם העבודה בזמן עונת הפוטבול, כל סוף השבוע מוקדש לצפיה במשחקים, בלי שום חשבון. ז.א. אני יכול לצפות גם בשבעה משחקים באותו סופ"ש, בלי שום בעיה.

ofribecker

New member
סיכום המחזור, אין ספק לגבי #1 #2

אז מה היה לנו? #1 USC בראשותו של הראנינגבק המופלא רג'י בוש (260 יארד ושני טצ'דאונס) ניצחה (אנדרסטייטמנט) את #11 UCLA בתוצאה 66 - 19. #2 טקסס הגדילה לעשות ובמשחק האליפות של הביג 12 שחטה למוות את קולורדו בתוצאה 70 - 3. וזה כשברבע הרביעי לא היו נקודות בכלל... וינס יאנג נתן משחק סולידי עם 193 יארד באוויר, 3 טצ'דאונס ואינטרספשן אחד עד שהוחלף ברבע השלישי ע"י מט נורדגרן הבאק-אפ שהיה חותם לשחק דקה וחצי במשחק האליפות אילו נשאל על כך בתחילת העונה. #3 LSU לעומת זאת, לא תמשיך להיות מדורגת כלכך גבוה. היא הפסידה ל #13 ג'ורג'יה במשחק על אליפות ה SEC בתוצאה 34 - 14. די ג'יי שוקלי של ג'ורג'יה מסר סה"כ 122 יארד ושני טצ'דאונס ורץ לעוד טצ'דאון אחד, אבל ההגנה של הבולדוגס, היא שלמעשה ניצחה את המשחק, כשהיא משאירה את LSU על 183 יארד טוטאל, עושה 5 סאקס ולוקחת 5 אינטרספשנס. #5 וירג'יניה טק גם היא הופתעה, ע"י פלורידה סטייט 27 - 22. גם כאן ההגנה (עם תמיכה של הספיישל טימס בהחזרת פאנט לטצ'דאון) היא שניצחה עבור הסמינולס עם 4 סאקס, אינטרספשן וכיסוי פאמבל, תוך עצירת משחק הריצה של ההוקיז על 42 יארד בלבד. #12 ווסט וירג'יניה ניצחה את סאות' פלורידה 28 - 13. #16 לואיוויל ניצחה את קונטיקט 30 - 20. על ההפסד המפתיע של #23 פרזנו סטייט ללואיזיאנה טק כבר ספרתי לכם. דירוג AP של סיום העונה הרגילה צפוי להיראות בערך כך: 1. USC 2. טקסס 3. פן סטייט 4. אוהיו סטייט 5. נוטר דם 6. אורגון 7. אובורן 8. LSU 9. ג'ורג'יה 10. מיאמי 11. וירג'יניה טק 12. ווסט וירג'יניה 13. אלבמה 14. TCU 15. לואיוויל 16. UCLA 17. פלורידה 18. טקסס טק 19. בוסטון קולג' 20. מישיגן 21. ויסקונסין 22. קלמסון 23. פלורידה סטייט 24. ג'ורג'יה טק 25. איווה

ofribecker

New member
התפרסם דירוג AP

הדירוג: 1. USC 2. Texas 3. Penn State 4. Ohio State 5. Notre Dame 6. Oregon 7. Auburn 8. Georgia 9. Miami 10. LSU 11. West Virginia 12. Virginia Tech 13. Alabama 14. TCU 15. Louisville 16. Florida 17. UCLA 18. Texas Tech 19. Boston College 20. Michigan 21. Wisconsin 22. Florida State 23. Clemson 24. Georgia Tech 25. Iowa ההבדל המהותי היחיד לעומת מה שצפיתי הוא הנפילה היותר קשה של LSU למקום העשירי ולא השמיני. כל השאר זה הבדלים קטנים של מיקום אחד מקסימום.

למעלה