קולג', עדכון ביניים

ofribecker

New member
קולג', עדכון ביניים

אתמול התקבלה תוצאה מפתיעה מאוד. במשחק בין שתי קבוצות המכונות "בולדוגס" #23 פרזנו סטייט הפסידה ללואיזיאנה טק 40 - 28. אותה פרזנו סטייט שעשתה את המוות ל USC רק לפני שבועיים בהפסד 50 - 42. אז פרזנו סטייט עכשיו עם שלושה הפסדים רצופים ותנשור בוודאי מכל ה Polls. נכון לכרגע במשחק אליפות הביג 12, (חד-צדדי וצפוי, זוכרים?), מוליכה #2 טקסס על קולורדו במחצית בתוצאה.... קחו אוויר... 42 - 3. נו, חשבתם שיהיה אחרת?

ofribecker

New member
איך אתה לא ב tailgating כרגע?

אתה לא הולך לראות היום את USC מול UCLA?

cwoodson

New member
אין לי כרטיס...ולא בא לי...

לעמוד בתור, כשקיים סיכוי לא להשיג כרטיס בסוף . עדיף לראות בטלביזיה עם רגליים על השולחן..

ofribecker

New member
זה לא מסוג המשחקים שמשלמים

הרבה בשביל לראות, כמעט בכל מחיר?

cwoodson

New member
אם לא היו לי כרטיסים לרוז בול

הייתי הולך בכל מחיר. יש לי פיינלים שבוע הבא... צריך גם ללמוד מלבד לראות משחקים...

ofribecker

New member
ועכשיו כבר

70 - 3 וזה רק אמצע הרבע השלישי... נראה לי שהחליטו בטקסס שהם רוצים להגיע למשחק האליפות כשהם במקום הראשון, אז הם מנסים בכל הכח להשפיע על הבוחרים...

ofribecker

New member
לא נראה לי. הרי אין שידור

גם טקסס לא משודר, אני רק עוקב בדפדוף.

cwoodson

New member
usc-ucla עדכון ביניים

במחצית התוצאה 31-6 לusc. מט ליינאהרט נותן בינתיים משחק נוראי. הוא אמנם "רק" 8 נסיונות ל20, 69 יארד וטאצ'דאון. אבל רוב המסירות שלו נורא גבוהות ולא מדויקות. אבל... יש איזה בחור שקוראים לו רג'י בוש. הילד עומד על, שימו לב...... 18 ריצות ל229 יארד!!!! ושני טאצ'דאונים (אנחנו רק במחצית!!!). מסכנה ההגנה של UCLA... הוא נראה בשיאו, ולמרות שאנחנו רק במחצית אפשר לומר בבטחון (טפו טפו טפו,מלח מים, מלח מים, חמסה) שיהיה מפגש אדיר בין טקסס לUSC שלי ברוז בול.

cwoodson

New member
נגמר 66-19 לSC

ליינהארט התעלה על עצמו במחצית השנייה ומסר בסוף מעל ל50 אחוז. 22 מ42 ו3 טאצ'דאונים. שימו לב לתפוקה של הרנינבקים של SC. בוש 24 ל260 ו2 טאצ'דאונים. לנדל וויט 14 ל153 יארד ו2 טאצ'דאונים + עוד 1 במסירה. וויט אגב, שבר את שיא המכללה לטאצ'דאונים 54 בקריירה.

Yo-man

New member
413 יארד ריצה במשחק אחד לקבוצה ???

זה מטורף. הייתי רוצה לראות את זה. אני עדין זוכר את המשחק שמייקל ויק רץ 189 יארד (אם אני זוכר את המשפר נכון). אני מת על משחקים כאלה !

ofribecker

New member
נו יורם, אז יש סיבה לראות קולג'...

אתה תראה, אם תתחיל להתחבר לזה, לא תרצה להפסיק... אחר כך אתה תקבל את אותם השחקנים (לדוגמא רג'י בוש) גם ב NFL ותיזכר שראית אותם מפציצים בקולג'. חוץ מזה שיום אחד אתה צריך לבוא איתי למשחק במישיגן לעיני 112,000 צופים.

ranatz

New member
אני אגיד לך מה הבעייה עופרי

אם אני אתמכר גם לקולג' פוטבול לא יישאר לי זמן פנוי לכלום והשבתות ילכו לגמרי. NFL שואב את כל יום ראשון וחצי יום שני, אני רואה גם ליגת אלופות, ליגה ספרדית, NBA , פורמולה 1 ועוד כהנה וכהנה. אם אני אתחיל עם הקולג'ים אני בכלל לא אצא מהבית. אבל את הBOWLS אני לא מחמיץ!

lirandr

New member
../images/Emo45.gifבדיוק כמוני...

רק שאני רואה הרבה פחות כדורגל...

למעלה