קוטג´

קוטג´

שוב שלום. תודה על התגובות בקשר למחירים בסטימצקי. אני כן קוראת ספרים באנגלית, אבל אין כמו לשבת בשירותים עם עיתון ולחפש את דני ורינה בציור השבועי לילד. אני חייה בלונדון עם החבר שלי (הוא אנגלי) ככה שלא ממש יוצא לי להכיר ישראלים שיגלו לי איפה אפשר למצוא קוטג´ של תנובה. אין לי עוד מה להוסיף למרות שמאוד מתחשק לי להמשיך ולקטר על סטימצקי בגולדרס גרין. אגב, אם מישהו מעוניין לתמוך בישראל ולא יודע איך, תעשו קניות ב safeway מוכרים שם אבוקדו מהארץ. ערב טוב לכולם.

אם אני מצאתי גבינה לבנה 5%

אז קוטג´ בכלל אפשר למצוא בכל מקום... אני יודעת שפה (פריז) יש בחנויות עם מוצרים מישראל קוטג´ תנובה וחוץ מזה יש גבינת קוטג´ בכל סופר צרפתי רגיל..

גם פה,

יש את סופרמרקט "אלברט היין" שבו מוכרים הרבה מוצרים תוצרת ישראל, הרבה פירות וירקות וסלטים של צבר ועוד כל מיני. הבעיה של אלה, היא שהם נורא יקרים, כי הם נחשבים איכותיים במיוחד. אני מתמקדת בעיקר בתפו"א מישראל, כי הם יותר (הרבה יותר) טובים מהשאר. אבוקדו, למשל, הם מוכרים בעיקר את אלה עם מדבקת "כרמל". עכשיו גם יש אפרסמונים, מלפפונים (הקטנים, הטעימים, למי שעוד זוכר איך צריך להראות מלפפון...) אבל אני לא עד כדי כך מטורפת... הרבה פרחים בחנויות הם מישראל (לא תאמינו כמה!) - ואני כבר יודעת לזהות אותם, אולי בגלל שפעם גם עבדתי פה בבורסה ועזרתי לייבא אותם לפה... פרחים, אגב, בהולנד - יותר איכותיים ויותר זולים מאשר לקנות אותם בישראל...

forglemmigej

New member
פה יש

עגבניות שרי (אגב זה המצאה ישראלית עגבניות שרי כמו icq)וגם אפרסמונים ואבוקדו.

stevie1

New member
מה ז´תאמרת המצאה ישראלית? ../images/Emo104.gif

הישראלים גילו את העגבניות הקטנות וקראו להן שרי? ע"ש מי? או אולי את/ה מתכוונ/ת שהישראלים הכליאו אותן, כמו את הכבשה דולי? באנגלזית גם קוראים להן שרי -או cherry

הכבשה דולי היא לא ישראלית!

ואני לא יודעת על עגבניות שרי, אבל העגבניות המאורכות, עם מעט מיץ - הן פיתוח ישראלי. וגם התרנגולות הקירחות (שזה דבר מחריד!)

stevie1

New member
../images/Emo80.gifא

אני יודעת שדולי לא ישראלית התכונתי שהיא משוכפלת

forglemmigej

New member
זה פיתוח של

הנדסה גנטית על ידי כך שלקחו מספר גנים מנקטרינה ביחד עם עגבניה רקחו מה שרקחו ונוצרה עגבנית השרי היא לא מופיעה טבעי אלא זו הכלאה גנטית שנוצרה על ידי אדם´.

גם ב- waitrose בכלל בכל ה..

סופרים פה לא חסרים דברים מהארץ, יש אחלה סחורה ואנחנו תמיד קונים, למרות שזה קצת יקר..

blixgirl

New member
באיזור בו מרוכזת

הקהילה היהודית בגלזגו,יש מספר מוצרים בסופרים שבאיזור וחוצמזה ישנה חנות שמוכרת את כל המוצרים הישראליים או הכשרים שמגיעים ממקומות כמו מנצ´סטר. האמת לא הרבה יותר יקר וכייף מידי פעם לנסוע לקנות ולהתפנק

moonshaa

New member
ידוע לך ??

איך קוראים לאזור שבו אפשר למצוא מוצרים שח ישראליםבמנצ´סטר??? thanks

stevie1

New member
מוצרים ישראלים במנצ´סטר../images/Emo104.gif

את רוצה להגיד לי שאת גרה במנצ´סטר? גם אני!! יש מוצרים ישראליים ב- sainsbury´s - Altrincham Tesco - Whitefield Tesco - East Didsbury - אבל לא הרבה הכי הרבה יש בטסקו בוויטפילד, הרב לא מציאה את יש במבה, ביסלי, שקדי מרק, חומוס, טחינה וכל מיני סלטים, נרות שבת, נרות נשמה וכו וכו וכו

moonshaa

New member
אני גרה ב - LEAMINGTON SPA

אני מתעדת לעשות טיול קצר למצ´נסטר בכדי לקנות מוצרים מהארץ. קצת נמאס לי לנסוע ללונדון. אם את יודעת איפה אני יכולה למצוא במרמינגהם זה יהיה מצוין. תודה מראש

stevie1

New member
אין לי מושג לגבי בירמינגהם

זו לא עיר חביבה עלי ואני גם לא חושבת שיש שם הרבה יהודים אבך תנסי ב- jewish birmingham (מסתבר שדווקא כן יש שם יהודים...)

blixgirl

New member
../images/Emo19.gifואם באוכל עסקינן../images/Emo78.gif

מה המאכל האירופאי האהוב עליכם יותר במדינה בה אתם גרים
בליקסי

למעלה