קוטג´

Nathi

New member
פה יש אבוקדו

ישראלי של כרמל בשוק שלי אבל רושמים על השלט שהוא ממקסיקו - שנים שיש פה את אותה התחכמות- גם בסופרמרקטים שמתי לב לזה. זה בשביל למכור גם לאלה שמחרימים את ישראל. וממשיכים לקנות מישראל כי ככל הניראה עדיין משתלם להם לקנות מאיתנו-שזה טוב-כי מבחינתינו העיקר שקונים. רק חבל שלא מקבלים את הקרדיט על המוצרים.

blixgirl

New member
../images/Emo24.gifנתי../images/Emo70.gif

מה נשמע ? איך היה עם החברה מישראל
גם אצלינו בסופר יש אבוקדו ופרי הדר ישראלי,בשבוע שעבר נכנסתי לסופר והדבר הראשון שתפס לי את העין הוא ארגזי הקרטון של האשכוליות שרשום עליהם למהדרין
(אין אייקון של אשכולית) איך הולך עם הלימודים וה
ים עבי הכרס ?
בליקסי

Nathi

New member
../images/Emo8.gifBLIXGIRL

מה שלומך? התגעגעתי !!! החברה נסעה היום. היא נהנתה מאד!וגם אני!עשיתי לה תכנית לביקור "למתחילים" בפריז. מצחיק שאני גרה כאן כ"כ הרבה זמן ומעולם לא עליתי למגדל הEIFFEL. אולי כשהייתי בת 6...אבל זה לא נחשב. אני חושבת גם שרוב הפריזאים יכולים להגיד אותו דבר, ואף לגבי שער הנצחון. יש לי ליד הבית מן מכולת יהודית שמוכרת משקאות SPRING...נחמד לקנות מהם מידי פעם בטעם תות בננה. זה משהו שלא מוצאים כאן בכלל! וכשדיברתי עם חברותי הצרפתיות על המשקה הן לא האמינו לי שזה כ"כ טעים אז קניתי להם והן מטורפות על זה!!!
האבוקדו הישראלי שנמכר באירופה הוא מעולה לעומת האבוקדו שמוצאים בארץ...מוכרים לחו"ל את ה"חומר" הייצוגי... ומה קורה עם העגבניות הישראליות אם כבר מדברים על זה? כל פעם שאני מבקרת בארץ הן יותר ויותר בהירות וחסרות טעם!!! אפילו כאן הן יותר טעימות!

effect1

New member
קוטג´ - מדע בדיוני

היי שרונה. גם אני חי בלונדון, ואני יכול לבשר לך שאין להשחג כאן קוטג´ של תנובה

חגיגה בסופר

האמת שיש קוטג´ באיזו מכולת בסביבות הנדון(יכול ליהיות שזאת רק שמועה לא בדקתי) בכל אופן סביר להניח שבשביל לקנות גביע, צריך משכנתא. לונדון לא יותר מידי מפותחת לישראלים שחיים בה. איזה חוסר התחשבות... מה אנחנו עושים פה?...

Nathi

New member
שוקו בשקית

משהו שמסקרן אותי מאד וכמה זמן זה השוקו בשקית-מי המציא את הפטנט? האם זה ישראלי? כי לא ראיתי את זה באף מדינה בעולם!!! אני ועוד מישהו פעם התעניינו ושלחנו אי מייל לתנובה אבל הם לא ידעו!!!מוזר. בכל מיקרה אני מניחה שהחלב בשקית קדם לשוקו- אבל האם זו המצאה ישראלית? ואם כן- מדוע לא התפשטה בעולם?

little wave

New member
אההה שוקו בשקית ולחמנייה....

מעלה זיכרונות מימים ימימה....... יש פה משהוא יוצא תנועת נוער? אולי אפילו נחלאווים לשעבר?

Nathi

New member
מאכל לאומי ישראלי?

לדעתי אפשר להכתיר אותו בתור משהו מאד ייחודי רק לנו- לחמניה יבשה, כלומר בלי כלום, רכה ושקית שוקו אקסקלוסיבית!!!

Nathi

New member
הייתי בשמו"ץ

וכמה זמן בנוער לנוער ב"לב העיר"-ירושלים...(הBBYO הישראלי). ובשבט יפתח של הצופים! אבל לא בנח"ל.

גם אני מהצופים

פעם אפילו היה שבט של הצופים בלונדון אבל הוא נסגר בגלל בעיות תקציביות- הוא היה דווקה רק של ישראלים- וזה היה אחלה מקום

Nathi

New member
גם בפריז היה

שבט של הצופים-ונסגר מאותן סיבות-אני מדברת על לפני כמעט 10 שנים... היו הרבה טיולים...רק זכרונות טובים זה השאיר לי. היו לנו אפילו את המדים עם סרט צהוב...

למעלה