קוטג´

ribber

New member
בת גע?

גם תנועת נוער וגם נחלוואית, יש יותר טוב מזה? עם כל הציונות שלימדו אותי בצופים, עכשיו אני כאן

ribber

New member
גרגור סמסא

כי השירשור הזה, יותר מעניין שבת שלום

ribber

New member
בליקס

חשבתי וחשבתי, אולי נייבא טחינה מהארץ לשיווק בשני הכפרונים הקטנים שאנחנו מתגוררות בהם?

stevie1

New member
טחינה טחינה טחינה

יש טחינה גולמית בסופרים של סמרפילד של חברה בשם סייפרוס או משהו כזה או בחנויות של בני דודינו

ribber

New member
החיפוש אחר הטחינה הגולמית.

בדרך כלל אני מקבלת אחת לחודש, חבילה מההורים. בפעם הראשונה, ביקשתי טחינה- קיבלתי. בפעם השניה ביקשתי טחינה- היא לא עמדה בתלאות המסע והחליטה לצאת לחופשת שיחרור בדרך לכאן- הכל כוסה בטחינה, הפלאפל, הבגדים, הנעליים, הכל. אז החלטנו, אנחנו חייבים למצוא טחינה כאן, נכנסנו לאסדה, לטסקו אפילו לקו אופ (בדרך נכנסנו לניו לוק אבל זה לא קשור, קניתי מכנסיים). ואז, בחנות פינתית קטנטנה, למוצרי טבע, מצאנו! טחינה גולמית, לא כשרה למהדרין. קנינו, הכנו. אבל הצבע שלה, ממש לא מעורר תאבון. אז זרקנו. את המחשב פתחנו ולאלטה ויסטה נכנסנו. חברה שעורכת משלוחים לכל רחבי בריטניה, יש להם: חומוס, במבה, במבה, במבה, במבה, בייגלה, ביסלי, קוסקוס, גפילטפיש. ציינתי במבה? והקישור: KOSHER BASKET

little wave

New member
התחלתי בצופים שבט כפיר י-ם ואח"כ...

עברתי לנוער העובד קן מרכז בי-ם ומשם לנח"ל...... וכמוך היום אני פה....

Nathi

New member
כולי התפאלות

מאורך השירשור... בנימה זו אלך להוועד עם הינשוף האהוב שבעץ ובחלוני מבצבץ... (אייקון של ינשוף קורץ-) כמה הוא גדול, כמה הוא צבעוני ומפואר, מדבר הוא אליי בשעות הקטנות של הלילה. האם זו החשיכה ? האם זו השעה? רק הזמן יודע...את אשר יעלה הינשוף. ככה זה מו"מ לילי. לילה טוב.

ribber

New member
שברנו שיא אז...

למה לא להקפיץ? דרך אגב, היום פינקנו את עצמנו, פיש אנד צ´יפס פור דינר
|גרפס| איכס.

למעלה