עונה....
אתם אוהבים קווסטים? כמעט כל קווסט הוא קווסט טוב למה כן, למה לא? כי סטורי הוא חצי מהשם ואיזה סיפור טוב יותר יש מאשר קווסטים? (בעיקר החדשים מאז שיצאו סיגונס) כמה קווסטים אתם עושים? הרבה, מעט? אני מסיים לפחות קווסט ארוך אחד בשבוע וגם קווסטים של הריגות.... לדעתכם זה משתלם? מאד! זה להתאמן עם תוספת של פרסים מה הקווסטים האהובים עליכם? למצוא חפץ\NPC כמו למצוא מי זה אואסיס באריאנט או את 6 הקברים בדונג'ון של ויקי מה הפרס הכי שווה מקווסט שקיבלתם? SHOES JUMP 30% תוכלו לפרט על קווסטים שווים במיוחד? במסטריה בעיקר ובשואואה (SHOWA) וגן בלודי יש כמה טובים שקשורים באאוס טאואר יש לכם קווסט אייטמס נדירים? אני לא יודע אם זה נדיר אבל מאצאתי תוך איזה 2 דקות את MARIWAKAS BAG זה היה ממש מהיר אז אני לא יודע אם הוא נדיר או לא.... מאצאתי גם נפדט' הוני לפני כמה שנים אבל מכרתי אותו כי הייתי צריך כסף יש לי גם גביע של איונט שמאתאץי אז הוא לא ממש שלי.... פארטי קווסט. חושבים שזה שווה? כן! איזה אתם הכי אוהבים?את אלו שיש בהם בוס בסוף הכי מועדף עלי זה כנראה OPQ (עשיתי עליו סולו ברמה 52 כשעוד לא פרצו לי....) איזה אתם לא אוהבים? HPQ ראיתי 3 פעמים סטילי נלקחים מהצד.... CPQ2 פשוט מיידע כי תמיד כולם לוקחים את אותו המתכון איזה הכי משתלם מבחינת כסף / EXP או מה שלא יהיה? LPQ מה מעצבן אתכם בפארטי קווסטים? כשאנשים לא יודעים אנגלית\מדברים בשפות אחרות ובמיוחד כשהם לא יודעים מה לעשות ומקווים להסתדר לפני שהטיימר נגמר (יש כאלו שאפילו לא יודעים לקרוא מספרים!) איזה דברים שווים קיבלתם מפארטי קווסטים?המון מגילות שוות מאד (אם הם לא היו באות הייתי פושט רגל מזמן...) תוכלו לספר לי על פארטי קווסטים שהם לא HPQ KPQ LPQ LMPQ PPQ ודוג'ו? אני לא יודע אם להחשיב את זה כ- PQ אבל יש שם טיימר: ASTAROTH PQ שצריך בישבילו את הכובע שנראה כמו חזיר עם עין אחת