קווסטים ועוד

icy rain drop

New member
קווסטים ועוד

מי שיש לו סבלנות לקווסטים, לדעתי גם תהיה לו סבלנות לענות על כמה שאלות שלי.
קווסטים של בנאדם יחיד. אתם אוהבים קווסטים? למה כן, למה לא? כמה קווסטים אתם עושים? הרבה, מעט? לדעתכם זה משתלם? מה הקווסטים האהובים עליכם? מה הפרס הכי שווה מקווסט שקיבלתם? תוכלו לפרט על קווסטים שווים במיוחד? יש לכם קווסט אייטמס נדירים? פארטי קווסט. חושבים שזה שווה? איזה אתם הכי אוהבים? איזה אתם לא אוהבים? איזה הכי משתלם מבחינת כסף / EXP או מה שלא יהיה? מה מעצבן אתכם בפארטי קווסטים?
איזה דברים שווים קיבלתם מפארטי קווסטים? תוכלו לספר לי על פארטי קווסטים שהם לא HPQ KPQ LPQ LMPQ PPQ ודוג'ו? תוכלו לספר לי על הידן סטריטס לדרייק רגיל לרומבוט ולכלב מומיה? תודה למי שיענה:)

icy rain drop

New member
התשובות שלי

אתם אוהבים קווסטים? מאוד למה כן, למה לא? כי אני אוהבת בונוסים של EXP, פרסים מיוחדים, לראות מקומות חדשים ולנסות מפלצות חדשות, ולהשלים משימות שהן לא בלתי אפשריות..
כמה קווסטים אתם עושים? הרבה, מעט? כמה שיותר לדעתכם זה משתלם? כן:) זה יותר מעניין מלטחון כל היום, צריך לפעמים לגוון. מה הקווסטים האהובים עליכם? קוריאן טאון ומה שיש שם, ג'יין וחזירי הבר, איקרוס והגלימה.. המדליות the one who's touched the sky וההוא של הspirits כי הוא נתן לי רעיונות איפה לטחון undead :) וכאלה שמעניינים מה הפרס הכי שווה מקווסט שקיבלתם? גלימה של איקרוס לספיד, אוברול דקס [שמכרתי בזול מדי, נוב טרייד], ואולי עוד דברים תוכלו לפרט על קווסטים שווים במיוחד? האלה בקוריאן טאון נותנים המון EXP לעבודה של שניה וחצי. הקווסט של רולי פולי 10 נותן 20 EOS SCOLLS על קווסט של 2 דקות במקסימום, גיין וחזירי הבר נתנה לי CLAW ATT 60%, איקרוס אמור לתת לי מתישהו גלימה אבל פספסתי מה אני צריכה לעשות בשבילו..... מישהו יכול לעזור? יש לכם קווסט אייטמס נדירים? יש לי חתיכת קרח, חח:) בקראדיה מצאתי את ה deed of the land של בלאקבול, שממה שהבנתי הוא מאווווד נדיר. אגב, מישהו יודע מה נותן הקווסט של הדבש? פארטי קווסט. חושבים שזה שווה? כן, בסהכ. חלקם איזה אתם הכי אוהבים? אממ, LMPQ וKPQ. ודוג'ו. PPQ היה נחמד. איזה אתם לא אוהבים? CPQ בגלל התיסכול של המטבעות, LPQ לוקח הרבה יותר מדי זמן. בזמני היו עושים jms ועכשיו פתאום באו עם הkms המוזר הזה שאין לי מושג איך עושים.... פף. pepe king pq מעצבן קצת, אם אתה לוקח את הקופסה של הפיראטים במקום הקוסמים כי הן היו קרובות מדי
איזה הכי משתלם מבחינת כסף / EXP או מה שלא יהיה? LMPQ מבחינת הכסף. CPQ מבחינת הEXP מה מעצבן אתכם בפארטי קווסטים? אנשים שאומרים omfg וכאלה אם אתה לא יודע מה לעשות. אנשים שאומרים go go gogogogogo. אנשים שלוקחים ת'דרופים שלך. איזה דברים שווים קיבלתם מפארטי קווסטים? מה שכתבתי קודם.. חח ולא זוכרת מה עוד

icy rain drop

New member
בנוסף, אתה יכול דרך הים

לרדת במגדל אורביס, לשחות כל הדרך ימינה על ל the sharp unknown, להכנס לפורטל עם הספר המרחף, לטפס החוצה מהבאר. ותחכה שתיפתח לך המעלית :)

icy rain drop

New member
אגב אחרי שיוצאים מהבאר אפשר להכנס לפורטל

בקוריאן שיביא אותך לספריה בהליוס טאוור ככה מגיעים ללודי מהר במיוחד אם לוקחים מונית דולפין לשארפ אנואן
ומשם אפשר גם להגיע להרב טאון+מו לונג אם לוקחים לשם את המונית אבל זה המון כסף כבר עדיף לעוף עם האק

גלעדR

New member
בלאט

קווסטים של בנאדם יחיד. אתם אוהבים קווסטים? כן!!!!!!! למה כן, למה לא? זה נותן גיוון למשחק במקום סתם להרוג מפלצות כמה קווסטים אתם עושים? הרבה, מעט? כמה שיותר לדעתכם זה משתלם? לא, עדיף PQ אבל זה משעמם מתישהו מה הקווסטים האהובים עליכם? לא קווסט קפיצה ולא קווסט שצריך לעבור בין 7975458765436 NPC מה הפרס הכי שווה מקווסט שקיבלתם? gfa 60%- ז"א 8 מיליון תוכלו לפרט על קווסטים שווים במיוחד? הקווסט בNLC של הGFA, ושל החייל בלודי של ניקוי המגדל יש לכם קווסט אייטמס נדירים? לא חושב פארטי קווסט. חושבים שזה שווה? כן, אם כי מייגע איזה אתם הכי אוהבים? עד עכשיו? LPQ איזה אתם לא אוהבים? pypq אחלה EXP שעמום גדול איזה הכי משתלם מבחינת כסף / EXP או מה שלא יהיה? לא יודע, כנראה CPQ מה מעצבן אתכם בפארטי קווסטים? החוסר גיוון מחרפן אותי איזה דברים שווים קיבלתם מפארטי קווסטים? מגילות? לא משהו מיחד תוכלו לספר לי על פארטי קווסטים שהם לא HPQ KPQ LPQ LMPQ PPQ ודוג'ו? תוכלו לספר לי על הידן סטריטס לדרייק רגיל לרומבוט ולכלב מומיה?

Don Nirtin

New member
תשובות להיידן סטרייטים שביקשת../images/Emo87.gif

רומבוט נמצא רק בקומה 8 של מגדל של לודי בן ה100 קומות. הוא נמצא שם בתוך היידן סטרייט מיוחד שנקרא THE HIDDEN TOWER. לכלב מומיה הרגיל אין היידן סטרייט. דרייק רגיל- אין לו היידן סטרייט. יש לו מפה נחמדה בשם Darke Hunting Ground שזה ממש מפה אחת לפני שמגיעים לסליפי הדאנג'ן החלק הכחול והמסוכן יותר.

icy rain drop

New member
פעם היו שם רק דרייק רגילים.

ימח שימם, עכשיו יש שם גם קופר. לך תצוד דם של דרייק ככה.

גלעדR

New member
glove for attack

מגילה של 60% שווה שמונה מיליון (או לפחות מכרתי אותה ככה בוינדיה)

גלעדR

New member
לפי BASIL

claw שווה 1.5MIL-6MIL XBOW-מקסימום 700K AXE-אם הוא ליד אחת אז כלום מקסימום 70K לשתי ידיים- מקסימום 500K אבל לי עצמי אין מושג, ד"א אם כ"כ זול להשתמש בגרזן, למה הפייטרים משתמשים בחרב???????

למעלה