התשובות שלי
אתם אוהבים קווסטים? מאוד למה כן, למה לא? כי אני אוהבת בונוסים של EXP, פרסים מיוחדים, לראות מקומות חדשים ולנסות מפלצות חדשות, ולהשלים משימות שהן לא בלתי אפשריות..
כמה קווסטים אתם עושים? הרבה, מעט? כמה שיותר לדעתכם זה משתלם? כן

זה יותר מעניין מלטחון כל היום, צריך לפעמים לגוון. מה הקווסטים האהובים עליכם? קוריאן טאון ומה שיש שם, ג'יין וחזירי הבר, איקרוס והגלימה.. המדליות the one who's touched the sky וההוא של הspirits כי הוא נתן לי רעיונות איפה לטחון undead

וכאלה שמעניינים מה הפרס הכי שווה מקווסט שקיבלתם? גלימה של איקרוס לספיד, אוברול דקס [שמכרתי בזול מדי, נוב טרייד], ואולי עוד דברים תוכלו לפרט על קווסטים שווים במיוחד? האלה בקוריאן טאון נותנים המון EXP לעבודה של שניה וחצי. הקווסט של רולי פולי 10 נותן 20 EOS SCOLLS על קווסט של 2 דקות במקסימום, גיין וחזירי הבר נתנה לי CLAW ATT 60%, איקרוס אמור לתת לי מתישהו גלימה אבל פספסתי מה אני צריכה לעשות בשבילו..... מישהו יכול לעזור? יש לכם קווסט אייטמס נדירים? יש לי חתיכת קרח, חח

בקראדיה מצאתי את ה deed of the land של בלאקבול, שממה שהבנתי הוא מאווווד נדיר. אגב, מישהו יודע מה נותן הקווסט של הדבש? פארטי קווסט. חושבים שזה שווה? כן, בסהכ. חלקם איזה אתם הכי אוהבים? אממ, LMPQ וKPQ. ודוג'ו. PPQ היה נחמד. איזה אתם לא אוהבים? CPQ בגלל התיסכול של המטבעות, LPQ לוקח הרבה יותר מדי זמן. בזמני היו עושים jms ועכשיו פתאום באו עם הkms המוזר הזה שאין לי מושג איך עושים.... פף. pepe king pq מעצבן קצת, אם אתה לוקח את הקופסה של הפיראטים במקום הקוסמים כי הן היו קרובות מדי
איזה הכי משתלם מבחינת כסף / EXP או מה שלא יהיה? LMPQ מבחינת הכסף. CPQ מבחינת הEXP מה מעצבן אתכם בפארטי קווסטים? אנשים שאומרים omfg וכאלה אם אתה לא יודע מה לעשות. אנשים שאומרים go go gogogogogo. אנשים שלוקחים ת'דרופים שלך. איזה דברים שווים קיבלתם מפארטי קווסטים? מה שכתבתי קודם.. חח ולא זוכרת מה עוד