קווים שונים של "דן".
1. חלופת לילה של קו 149 של "דן", שהייתה לאורך דיזנגוף ורוקח. זה היה בקיץ 1992 וכעבור זמן קצר הגיע קו 247. 2. קו 222 משדה התעופה נתב"ג לתל אביב וחזרה. קו 222 היה בהתחלה של "אל על" עבר ל"יונייטד טורס" והיה אצלם למשך שנים רבות. יותר מאוחר היה של "תור בוס" (הבעלים של "מטרופולין"), עבר ל"אגד" ויותר מאוחר ל"ז'אק יולזרי". קו זה בוטל זמן קצר לאחר פתיחת קו הרכבת לנתב"ג. 3. קו 91 של "דן" שהיה מגיע לאיזור נוף ים בהרצליה וגם עבר באיזור כפר שמריהו. למעשה קו זה עדיין קיים, אך כחלופה של קו 90. 4. קו מידיבוס בגבעתיים. כוונתי היא לא לקו 53, שפועל עד היום מגבעתיים לתחנה המרכזית בתל אביב, אלא לקו פנימי בתוך העיר עצמה. זה היה באמצע שנות התשעים. 5. קו מאסף בלילה מספר 555 שנסע בערי השרון, בתל אביב והמשיך הלאה לרחובות דרך ערים שונות.
קווים שונים של "דן".קווי "אגד" מהעבר.
במפה של "אגד" של איזור השרון מאמצע שנות התשעים כתובים קווים שונים, שאינם פועלים עוד. בין היתר מופעים הקווים: - קו 828 מצומת רעננה לתל אביב. אני מתאר לעצמי שהוא יצא מצפון הארץ. לא זכור לי שנתקלתי במספר הזה כיום. - גם קו 833 מצומת רעננה לתל אביב. הוא יצא מטבריה ונסע באיזור הכנרת ואשדות היעקב, נכון? - מצומת הרצליה לחדרה כתובים קווים 854, 855, 857 ו-876. לא זכור לי שנתקלתי כיום בחלק מהמספרים האלו. - קווים מצומת רעננה ומהוד השרון לירושלים קווים 428 ו-429 (עם דגש, שהוא פועל ביום א' בלבד) וקו 962. - מצומת רעננה ומהוד השרון לתל אביב מופיעים קווים 621 ו-627. אני מתאר לעצמי שהם מהיישובי גוש תל מונד או מאיזור קדימה/צורן. נדמה לי שרק אחד מהקווים האלו פועל היום. - קו 758 מבית חולים מאיר לנתניה דרך גוש תל מונד. נסיעה בודדת ליום אחרי הצהרים. - קו 560 של "אגד" הישיר מהתחנה המרכזית לצומת רעננה ולכפר סבא דרך איילון, כביש 5 וכביש 4. קו שבוטל. הוא פעל מכיוון תל אביב בלבד בשעות אחרי הצהרים (מ 15:00) עד 18:00 בערב בתדירות של כל עשרים דקות. - עוד קו ישיר של "אגד" הוא קו 510 מבית החולים לוינשטיין ברעננה דרך אחוזה, צומת רעננה, כביש 4, פנייה לכביש 5 עד גלילות והמשך התחנה המרכזית, בדומה לקו 502. קו זה פעל פעמים בבוקר מרעננה בלבד. - קו 316 מעמנואל לאשדוד וחזרה דרך כפר סבא וצומת רעננה.
1. חלופת לילה של קו 149 של "דן", שהייתה לאורך דיזנגוף ורוקח. זה היה בקיץ 1992 וכעבור זמן קצר הגיע קו 247. 2. קו 222 משדה התעופה נתב"ג לתל אביב וחזרה. קו 222 היה בהתחלה של "אל על" עבר ל"יונייטד טורס" והיה אצלם למשך שנים רבות. יותר מאוחר היה של "תור בוס" (הבעלים של "מטרופולין"), עבר ל"אגד" ויותר מאוחר ל"ז'אק יולזרי". קו זה בוטל זמן קצר לאחר פתיחת קו הרכבת לנתב"ג. 3. קו 91 של "דן" שהיה מגיע לאיזור נוף ים בהרצליה וגם עבר באיזור כפר שמריהו. למעשה קו זה עדיין קיים, אך כחלופה של קו 90. 4. קו מידיבוס בגבעתיים. כוונתי היא לא לקו 53, שפועל עד היום מגבעתיים לתחנה המרכזית בתל אביב, אלא לקו פנימי בתוך העיר עצמה. זה היה באמצע שנות התשעים. 5. קו מאסף בלילה מספר 555 שנסע בערי השרון, בתל אביב והמשיך הלאה לרחובות דרך ערים שונות.