קווין נאש רוצה קצת יחס...

היי, דרך אגב

המשפט שהוא אמר על בריאן ופאנק, זה לא גם מה שוינס אמר לבריאן?

last caress

New member
דומה

הוא אמר לבריאן שאם למשל בן אדם רנדומלי היה רואה אותו חוזר הביתה עם שקיות מצרכים כבדות, הוא לא היה מנחש שהוא מתאבק מקצועי(סוג של ירידה על זה שמבנה הגוף של בריאן רחוק מלהיות Ripped).

מה שמצחיק

כי אם אתה מסתכל על בריאן שהוא הגיע ב2010 ובריאן של עכשיו הוא נהיה הרבה יותר שרירי

שי מילר

New member
מנהל
לצערי זה לא מפתיע

נאש כנראה מרגיש שמעט שכחו אותו אז הוא משחרר את הקשקושים שלו. זה לא סוד שהוא מעולם לא היה מהמעריצים של בנואה, ובכל זאת אני חושב שהוא הגזים. החיבוק של אדי ובנואה ממש לא נחשב מבחינתי לסוף הביזנס. מה שכן, הירידה של הביזנס התחילה בערך באותה תקופה בגלל היעלמות של אוסטין, רוקי, לסנר וגולדברג, רק שאת זה הוא שכח לציין משום מה.

METAL15

New member
לדעתי מדובר בהתקדמות

של העסק ולא בסוף של העסק. אנחנו בעידן שהרסלינג יותר מעניין אותנו מהגודל של האלוף. פעם גם האלק הוגאן נחשב קטן מדי כאלוף, אז מה? אנחנו נעים קדימה, ונאש יכול להתפלל שאנשים יזכרו את הקרבות שלו כמו שאנחנו נזכור את הקרבות של פאנק ובריאן.

מה?!

מתי לעזאזל הוגאן נחשב ל"קטן"? הוא נחשב בגודל הנורמלי. פעם אדי ובנואה נחשבו ל"קטנים".

ודרך אגב, ה"עידן שבו הרסלינג מעניין אנשים" עדיין לא הגיע.

kendog keds

New member
שמת לה שענית לכל אחד ואחד בשרשור הזה?

אם אתה לא מקבל שכר על הסנגוריה הזאת אני לא מבין על מה כל המאמץ

בשביל הכיף של לריב איתכם

דרך אגב, גם אתם לא מקבלים שכר על הקטרוג אז אם יש לכם בעיה...

Frostey

New member
ככה זה הפנבויז האובססיבים...

הם ילחמו בך בשיניים עד המוות אם תעיז להגיד משהו אחד שלילי על מושא אהבתם.

זה כבר נהיה ממש מאוס.
זה כבר הגיע למצב שאתה לא יכול לכתוב דעה בפורום מבלי חשש שהקרציה הקבועה תתנפל עליה ותמצוץ את כל המיץ ממנה...

METAL15

New member
קודם כל תנשום עמוק

אחר כך תברר קצת אילו אלופים היו לפני האלק הוגאן. הוא אולי לא נחשב קטן אבל הוא נחשב לאלוף עם מראה פורץ בתקופה ההיא.

בילי גרהאם וברונו?

בילי גרהאם פרץ דרך. באדי רוג'רס ודאסטי רודס פרצו דרך. אבל הנוסחה של אלוף בלונדיני כריזמטי הייתה כבר מוכרת אצל המקמהנים לפני הוגאן.

MysteriOfir

New member
תגובתי לנאש היא: כלבה,במטותא

גם אם נניח לרגע לכל הדברים הנכונים ששלומי ואחרים אמור על נאש כאן - נאש פשוט לא יודע היסטוריה, גם בת זמנו. ממייקלס דרך הארט עד לפלייר ואחורה מכך אנשים קטנים ביחס לגודל הסטנדרטי של אותו זמן נהיו אובר והיו פופולארים ללא קשר לגודלם.

אגב,אני מניח שהדברים שלו גם עונים על השאלה מדוע פאנק לא זכה לקרב נקמה נגד מי שעלה לו באליפות בזמנו אבל טריפס כן ובאופן כללי מדוע כל המקלות בגלגלי הבוקינג של פאנק. אם אתם חושבים שלמר לווסק או לאדון מקמהן יש דעה אחרת בנושא, אנחנו לא צופים באותה תכנית.

Yonipac

New member
למה ניראה לך שיש לי משהו לכתוב

בתוך העיסת זבל הזו שנוצרה מהשירשור הזה?

AMEOBI

New member
למרות שאני אוהב את נאש

הדברים שהוא אומר במקרה הטוב חלקית נכונים...ובמקרה הרע לא קשורים בכלל למציאות.אני זוכר שחשבתי כשריי מיסטריו זכה באליפות העולם למשקל כבד...שזאת פשוט בדיחה.אני לא יכול לקנות אותו בתור אלוף במשקל כבד...לגבי בנואה וגררו זה קצת יותר גבולי ובאמת בהתחלה גם הם לא נתפסו לי טוב בתור אלופים במשקל כבד...אבל את זה כן הצלחתי לקבל.

לגבי פאנק ובריאן...דווקא איתם אין לי בעיה אולי בגלל יכולות ההיאבקות האדירות שלהם שמפצות על הגודל שלהם.

אני מסכים בגדול שאלוף במשקל כבד אמור להיות מן הסתם....כבד. (בטח מעל 100 קילו או משהו כזה).אבל עדיין יש מקרים שאני מוכן להעביר את זה (בריאן ופאנק) ויש מקרים שלא (מיסטריו).

גיל 97

New member
נאש לא צודק אבל

אני זוכר שריי מסטיריו ניצח בראמבל ובמניה ממש התביישתי. אני רואה היאבקות מ94 וזאת הייתה הפעם הראשונה שממש שאלתי את עצמי למה אתה רואה את זה?? לא יעזור כלום- מחווה לאדי, מחווה לריי על הרבה שנים, מחווה לריי על הכישרון והסיכונים שלוקח בקרבות- ריי מסטיריו אלוף העולם במשקל כבד מגוחך, לא אמין, מעציב. אפשר לפרגן למתאבקים בדרכים אחרות לא חייבים לתת להם חגורה. רודי פייפר, אואן הארט ז"ל, רייזר ראמון ועוד לא זכו בחגורה בשנות ה90 למרות שהיו מוכשרים ואוברים, אם הם היו בתקופה כיום לכל אחד מהם היה ברזומה 5 או 6 אליפיות עולם וזה אחד הדברים שמגעילים אותי היום

למעלה