האם יש אפשרות...
ואני שואל ברצינות גמורה ומקווה שיש בפורום גם אנשי מקצוע, קרי עורכי-דין, להגיש עתירה לבג"צ, לא פחות, שיחייב את משרד התחבורה להפר את המכרז הקיים ולקיים אחר... והפעם תוך הקפדה על תנאי המכרז ומעקב שגרתי שהם מקוימים? הזלזול, גועל הנפש המילולי (והפיזי) של החברה הזו בנו, הלקוחות שלה, הלקוחות השבויים שלה כפי שזה נקרא בענף הפרסום חוצה כל גבול וכל זה בפחות משנתיים של קיום (ב-1.4, תאריך הולם למדי, הם יציינו שנתיים להשתנה שלהם עלינו בקשת). כולנו קראנו עליהם עשרות כתבות בעיתונות המקומית ואפילו בארצית. בפורום תחבורה ציבורית הם מככבים תדיר (גם בשאר האזורים שהם מתפעלים לא רק גוש פ"ת/ראש-העין). אפילו ב"ידיעות אחרונות" עשו עליהם כתבת תחקיר פעם. כולנו זוכרים, אני מניח, את תגובת המנכ"ל, מנכ"ל לא פחות, לטענות שהופנו כלפיו. על זה נאמר שאם הראש מסריח מה אנחנו באים בטענות לשאר הגוף שמתנהג כמו הראש? אני רציני לגמרי... האם מבחינה חוקית אפשר לפנות לבג"צ בנושא, ואם כן האם צריך להקים לשם כך עמותה או משהו בסגנון? ואם אכן אפשר... פניה לבג"צ עולה כסף, הרבה כסף, ועו"ד עולים גם הם כסף. יש פה אנשים שמלבד לדבר פה בפורום יסכימו לתרום אפילו כמה שקלים לטובת העניין? אני למשל מודיע ומתחייב פה לתרום ככל שמשכורתי תאפשר לי אם אכן תוקם קבוצת עניין שכזו. יאללה, חבר'ה, יש פה מישהו שמרים את הכפפה?