קווים שברו כל שיא

קווים שברו כל שיא

בטח רובכם עקבתם אחרי הסיפור שלי עם קווים, וקו 46 בפרט. (ואם לא דפדפו כמה דפים). היום, אמא שלי שוב התקשרה אליהם והם ענו לה בכזאת חוצפה שבאמת שאין לי מילה לתאר את הסלידה שלי מהחברה הזאת. הנהג היה מוחא כפיים ושר במהלך הנסיעה, תגובת קווים "הנהג שמח". נהג שמח אבל עובר על חוקי התנועה- קווים "לכי תתלונני למי שאת רוצה אין לך דרך להוכיח". הנהג לא יוצא בזמן- קווים "הנהג יוצא בזמן,אין לך דרך להוכיח, תפני ךמי שאת רוצה.". האוטובוס לא מתואם עם לוז הרכבת (שבשבילה הוקם הקו למעשה)- קווים "אנחנו לא רוצים לתאם את הלוז עם הרכבת,זכותינו,אין לך מה לעשות עם זה. שהבת שלך תיסע באוטובוס יותר מוקדם ותחכה לרכבת/תסע בשעה 7:30 ותחכה לרכבת הבאה". בנוסף נציגת חברת קווים אמרה "מי שלא טוב לו שלא ייסע איתנו" וכן הלאה.... כמובן שהכל בצרחות. אין מילה אחרתצ לתאר את החברה ועובדיה מאשר כחלאות. כזה יחס ללקוח. וכל מילה פה מצוטת מפיה של נציגת שירות לקוחות. מה שבטוח, אני אלך גם 4 שעות ברגל ולעולם אבל לעולם לא אסע באוטובוסים שלהם אחרי כזה יחס מזעזע.

פזי24

New member
תגובה

אכן זהו יחס משפיל וישנה אפשרות להתלונן במשרד התחבורה. עוד פרט שיכול לעניין אותך בתקופה זו השבת יוצאת בסביבות 17:30-17:45 ואילו קוים מתחילים לסע מראש העין רק בשעה 19:15 ומה דעתך על זה

הדבר היחיד שמעניין אותי זה מתי הם עפים מפה

שהם נכנסו הם אמרו "יותר קווים,יותר תדירות. פחות במחיר" משהו בסגנון הזה. לגבי המחיר אין לי מושג, אני חיילת ונוסעת חינם. יותר קווים ותדירות חחחחחחחחחח איפה בדיוק בעזה או בג'נין משם באים הנהגים המוזרים שלהם.

chos

New member
איך אפשר להתלונן למשרד התחבורה?

למיילים הם לא מתייחסים...

jk500

New member
ידעתם שקו 53 שונה ולא מגיע לרכבת? גם כך היה

יוצא לפני הגעת הרכבת ולא חיכה

מיכמיך3

New member
חרא של חברה

במקום לקבל את התלונות והערות של הנוסעים, הם עושים ההפך ואפילו לא מנסים להשתפר. בשלוש מילים: חרא של חברה. לגבי המחיר, המחיר באמת יותר זול מאשר דן.

liorhikri1991

New member
אורי אוהד התחייב בפניי...

כשהוא יבחר(בעזרת השם) הוא ידרוש בכל תוקף ממשרד התחבורה לבטל את המכרז ולהוציא מכרז חדש לפועל,כי נמאס לנו וגם לו מקווים!!!

FreakOfNature

New member
תראה אמנם גם אני כנראה אצביע לאוהד אבל אתה

נשמע לי תמים מדי. קונה של שטות שאוהד מוציא מהפה. אם הוא ייבחר המבחן האמיתי יהיה במעשים, ולא בהבטחות שהוא מפזר עכשיו. לומר שהוא ידרוש ממשרד התחבורה לצאת למכרז חדש זה מילים מאוד יפות אבל בפועל זה לא שווה הרבה. הרבה יותר ריאלי יהיה לנסות לשפר את המצב הקיים למרות שהמפעיל הנוכחי הוא קווים, ולכפות עליהם יחד עם משרד התחבורה להוסיף/לשנות קווים ולתגבר לוחות זמנים. אותו דבר אגב צריך להיות תקף לגבי דן, לפי דעתי. קשה לי לומר שהשירות שלהם בקווי פתח תקווה הוא מוצלח. הוא סביר ותו לא, אבל אנשים רגילים כבר עשרות שנים לקווים 51,66 ושות'. בכל אופן, גם אני שונא את קווים (למה קו 53 לא מגיע לרכבת?! למה?!)

אלינה12

New member
אולי כדאי לפנות לאמנון לוי\כלבוטק\עובדה

יכול להיות סיפור טוב ואולי בגלל התקשורת יזוז משהו.

lihi r

New member
מסכימה עם כל מילה

אבל התלונה שלי היא על קו 87 זה הקו היחיד שמגיע מפתח תקווה לבר אילן ועדיין במקום לתזמן את השעות שלו עם שעות הלימודים פחות או יותר הוא מגיע או בדיוק לפני שמסיימים או חצי שעה אחרי ובגלל זה סטודנטים צריכים לנסוע ב-2 אוטובוסים אחד עד גהה והשני משם

פ י נ ק ל

New member
יש את 164 של אגד (ומוניות שרות)

הבעיה שלי עם הנהגים של 87 זה שהם מסרבים לחכות שבריר שניה בתחנה למי שרץ אליה - גם כשהם רואים אותו. (או חלילה יעצרו למי שעומד בתחנה הצמודה - 2 מטר ליד). ד"א, אוטובוס ישיר שעובר פעמיים ביום אבל מתואם עם זמני השיעורים הוא 187.

פ י נ ק ל

New member
מי שיש לו חופשי חודשי - אין לו בעיה מראש

בעיה הייתה לקחת שני אוטובוסים במקום אחד (כי משלמים יותר) אבל מי שיש לו חופשי חודשי יקח גם 3 או 4 אוטובוסים, כי הוא יעלה על האוטובוס הראשון שמגיע ולא יחכה לזה שיבוא עוד חצי שעה. לוקחים כל אוטובוס שעובר עד צומת גהה, ומשם את 70,68,64 לבר אילן.

lihi r

New member
סבבה זה מה שאני עושה

אבל אני באתי להגיד שעצם הרעיון שאני צריכה לעשות את זה למרות שאני לא משלמת יותר הוא לא בסדר בגלל שאם יש אוטובוס לפתח תקווה אז הוא צריך לעבור יותר ובשעות יותר טובות

פ י נ ק ל

New member
אם כבר, אז סטודן

אמנם אין להם ירוק, אבל חופשי חודשי לבן בחצי מחיר יותר זול מהירוק. בפחות כסף יש לך נסיעות חופשי בכל גוש דן. אני קניתי את השנתי (משלמת 1570 שח ל12 חודשים עגולים של נסיעות חופשי בדן וקוים בכל גוש דן, פינוק)

lihi r

New member
וזה מה שעשיתי

אבל עדיין זה לא מצדיק את כל מה שאמרתי קודם

revi1985

New member
../images/Emo46.gifזה ממש מעצבן

אני לא מאמינה שככה ענו לאמא שלך
ממש חוצפה! אני בעחקר נוסעת איתם לעבודה בבי"ח קו 62 ולפעמים אוטובוס בכלל לא יוצא ואז אני מאחרת למשמרת וזה ממש מעצבן!! אולי יש אפשרות לעשות משהו?

מיכמיך3

New member
זה ממש לא בסדר..

לא רק עם 62, קורה שאוטובוסים בכלל לא יוצאים בזמנים שהם אמורים לצאת. אני פעם אחת חיכיתי ל98 שעה, בסוף מסתבר שהוא לא יוצא בשעה שהוא היה אמור לצאת ואיחרתי לעבודה.

למעלה