קוואי הוא הDPOY

קוואי הוא הDPOY

אחרי שהפך להיות הפורוורד השישי ב42 שנה להוביל את הליגה בחטיפות..

אני חושב שמגיע לו אבל אבל... לא יודע .. לא אוהב את הבחירה הזו בכל זאת.

אבל כנראה שאחת הסיבות שהפרס הזה שלו:

זה התגובה הפרייסלס של לברון כשהוא רואה אותו נכנס "fuck"..

קוואי ממשיך לצבור תארים יקרי ערך, אחרי הFMVP, מגיע DPOY. (מצחיק כי אין לו עדיין, בדגש על עדיין אף 1ST D-TEAM, ולא יהיה לו עד שיפרסמו את החמישיות, והוא יהיה פעם ראשונה בחמישיית ההגנה הראשונה).

בסה"כ אם יש מישהו בליגה שכן אולי יכול לתת קייס ראוי מול גרין/בוגוט או שאר הירקות, זה קוואי, אמרתי לא מזמן בתגובה על קליי תומפסון:
"You have to be extraordinery wing defender in order to overcome the big guys"

וקוואי הוא אכן כזה.

מה שבטוח לברון יושב בבית ואוכל את הלב, אני גם לא יודע אם יותר הגיעה לקוואי לזכות מאשר גרין, כמו שלברון לא לקח על חשבון מארק גסול ב-2012/13 והתעצבן מזה מאוד, מאז הוא נראה פחות אכפתי כלפי השגת התואר הזה.

סתם קייס שבטח יעלה עכשיו לדיון:
ההגנה האמיתית של לברון (מאני טיים בפלייאוף) מול ההגנה של קוואי, מי יותר טוב?

ואני חושב שנגזרת של הפרס הזה, זה שקארי MVP.

הם לא רצו לעשות מה שהיה צריך לעשות וזה:
מאמן - קר. אז נתנו למייק כי מגיע לו לא פחות. (לפי דעתי זה מירוץ צמוד לכאן או לכאן, אוקי קר נכנס לסיטואציה יותר טובה ועדיין.. ההישג..)
שחקן ההגנה - גרין/ בוגוט. (נתנו לקוואי..)
MVP - קארי. (אין מצב שיתנו להארדן).
&nbsp
&nbsp
האם כבר קרה מקרה בליגה שקבוצה לקחה 2 מהפרסים האלה באותה עונה?

botend

New member
האקים אולאג'ואן לקח את שני התארים באותה העונה

הוא היה גם לשחקן המצטיין של הפיינלס. היחיד בהיסטוריה שלקח את כל שלוש התארים המרכזיים בעונה אחת. (MVP, FMVP, DPOY)

חוץ מהאקים היה עוד פעם שקבוצה זכתה בשני התארים הללו?

לא נראה לי שאי פעם ישבר שוב ההשיג הזה של האקים.

botend

New member
גם ג'ורדן זכה בשני התארים ביחד

בשנת 88', אבל לא ב-FMVP
&nbsp
&nbsp
ב-87' הלייקרס לקחו את שני התארים (מייקל קופר DPOY, מג'יק MVP)

קוואו הצטרף גם למועדון מצומצם מאוד של

חבר'ה שזכו בFMVP ובDPOY ולפי דעתי זה רק אלוהים והאקים.

NETANELD

New member
אתה טועה

הוא זכה ב MVP ולא ב FMVP (בזה זכה פירס כשהם לקחו אליפות ב 2008), אז יש לו MVP - 2004 + DPOY - 2008

Reutk

Active member
Kawhi

מעניין אם גם הוא יתן נאום של 11 דקות כמו קואץ' באד

Cade Foster

New member
גם אני לא כל כך אוהב

בעיקר בגלל שהוא החמיץ די הרבה משחקים. אירוני שדווקא מהסיבה הזו הייתי נותן לבוגוט...

Cade Foster

New member
מה שכן אני אוהב

זה סוף סוף הפסיקו עם הטאבו המטומטם הזה שרק סנטרים רשאים לזכות בפרס הזה.

rapgamer4ever

New member
לא מדובר בטאבו, לוקחים את שחקני ההגנה הכי משמעותיים בליגה

ברוב הגדול של המקרים מדובר בביג מן.

rapgamer4ever

New member
מסכים אתכם, הבחירה בקוואי לא רעה אבל גם לא טובה

העובדה שהחמיץ 18 משחקים לדעתי שמה אותו מאחורי דריימונד גרין.

מה שמפריע לי עם תוצאות ההצבעה

דריימונד קיבל יותר קולות מקום ראשון מכל שחקן אחר, אבל הפסיד למעשה על קולות המקום השלישי שהלכו לשחקנים שלא היו בדיסקשן בכלל.
זאת אומרת, חלק מהאנשים חשבו שגרין הוא שחקן ההגנה וחלק חשבו שהוא אפילו לא בטופ 3, שזה מוזר. נכון שזה לא מסתדר מבחינה מתמטית, כי גרין בכל זאת קיבל הצבעות למקום שני ושלישי, אז זה לא שכולם חשבו שהוא לא טופ 3, אבל הוא קיבל בדיוק את אותו מספר הצבעות כמו ג'ורדן ו-16 פחות הצבעות מלנרד, מה שאומר שאם הוא היה מקבל 16 הצבעות מקום שלישי, הוא היה זוכה בשותפות עם לנרד.

אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולנתח את הקיצוניים שבמצביעים:

** כדי להקל עליי את מלאכת הכתיבה, היכן שכתוב "בצוות של...", הכוונה כמובן לצוות השידור. הרי המצביעים הינם אנשי תקשורת בלבד.
** יש חשיבות לסדר השמות. השם הראשון הוא מי שקיבל את המקום הראשון, וכולי.

השדרן ההיספאני של יוסטון הצביע ג'ורדן, גאסול ולנרד.

אנטוניו הארווי, שחקן העבר [כיום בצוות של פורטלנד], בחר ג'ורדן, דייויס וחסן וויטסייד.

זה מעניין - ביל לנד [סן אנטוניו] בחר לנרד, דייויס ודאנקן. מעניין אם ידע שצריך להשמיט את גרין כדי לחזק את הסיכויים של השחקן שלו.

ביל וונינגטון [זכור לטובה מהבולס של הקנדציה השניה של ג'ורדן ומימי וירטוס בולוניה; כיום בצוות של הבולס] גם בחר לא להצביע לגרין והלך עם דייויס, לנרד וטוני אלן.

יובי בראון התעלם גם מגרין וגם מלנרד והצביע דייויס, ג'ורדן ורודי גובר. פרוש, פרוש לדוקים, אולד מן.

שרוד בלייקלי [בוסטון] העדיף את קיד-גילקריסט במקום השלישי על פניו של דיאנדרה גרין.

מארק סטיין הצביע לנרד, גובר ובוגוט.

שם מוכר לפורום, ביל סימנס, בחר לנרד, גרין ורודי גובר.
עוד שם מוכר לפורום, בריאן ווינדהורסט, הצביע כמו סימנס. #מעתיקן_חסר_שכל_ועמוד_שדרה_טפו_יא_עוכר_ישראל

כל שאר השמות "המוכרים" הלכו עם הטופ 2 בסדר משתנה. זה אומר שדיאנדרה גרין הפסיד את הקולות של המקום השלישי בעיקר בפרובינציות [לא, אל תכניסו פה בדיחת גיים אוף ת'רונס. פשוט לא], וזה מתסכל.
לא שאני מתלונן על הבחירה בלנרד. סן אנטוניו היתה במשבר וברגע שהוא חזר הקבוצה דרסה את הליגה. לא מקרי. הוא גם מוביל בקטגוריות ושומר את השחקנים שלו על אחוז נמוך. אני לא יכול להמעיט בערך של זה. אבל ג'סט סיין....אני מניח שהדמוקרטיה היא לא בשבילי ושאני שונא את מי שלא חושב כמוני.

הרשימה המלאה [PDF]

תגיות: אליענה תדהר גאליס וואן דיירקשן

למעלה