קוואי הוא הDPOY

דריימונד קיבל את זה יותר קל ממני:

That’s not the end of the world,” Green said at Warriors shootaround Thursday. “Al Gore won the popular vote and didn’t get elected president, so I’m not gonna sit here and kill myself over not winning Defensive Player of the Year. We’ve got a bigger goal. That’s to win a championship. Disappointed? Yeah … but to be angry? That man’s a champion and we all strive to be that. You can’t knock that. He’s done that at the highest level. He’s helped carry his team to a championship on the defensive end.”
&nbsp
תשמעו, אני חושב שהוא בחר את המקצוע הלא נכון. הוא היה צריך להיות פסיכולוג או משהו. אני חושב שהוא בדיוק האיש שאתה רוצה לשכב לו על הספה ולבכות שאישתך לא מורידה שיערות מהרגליים.
&nbsp

FrecCo

Active member
שאלה

כל הפוסט דיברת על דיאנדרה גרין שבלי ספק היה טוב, אבל רציתי לדעת למה התעלמת לגמרי מקוואי דייוויס שגם נתן עונה מופלאה בהגנה?

אני בסדר גם עם דייויס

הנקודה לא היתה "לבחור", אני בסדר עם כל המועמדים הסופיים. אני בסדר אפילו עם גאסול וטוני אלן שקיבלו קולות. הצבעתי רק על זה שדריימונד גרין קיבל את מירב קולות המקום הראשון, אבל אצל חלק לא מבוטל לא היה בכלל בטופ 3. אני לא זוכר מקרים כאלה בעבר.

FrecCo

Active member

סתם הסתלבטתי עלייך שעירבבת את השמות כל הפוסט שלך

billc

New member
שוב דפקו את דיאנדרה ג'ורדן, לדעתי כבר שני עונות שחקן ההגנה

הכי טוב בליגה, אבל כנראה לא אוהבים אותו, או שאולי הקבוצה שלו לא משהו בהגנה וזה רק הוא

rapgamer4ever

New member
הקליפרס מדורגים במקום ה-15 בליגה ברייטינג הגנתי

דאנדרה אחד הטובים בליגה אבל אין סיבה לבחור בו על פני האחרים בהתחשב בנתון הזה.

אם קארי לא זוכה בMVP

זה יהפוך לבדיחה (ולא כי לא מגיע להארדן). עונה היסטורית, קבוצה היסטורית, ואיכשהו רק כמעט בכל הפרסים.

נאלץ להסתפק באליפות

off shekel

New member
בחירה לא טובה לדעתי

גם נעדר חלק לא מבוטל מהעונה וגם כשחזר השדרוג שלו לספרס היה בהתקפה לא פחות מאשר בהגנה, ככה שקשה לי לשים עליו את האצבע בתור אחד ששינה ספציפית את ההגנה של הספרס מקצה לקצה כדי שיקבל את התואר, הוא שינה את הקבוצה בכללי.
אבל מעל הכל - דריימונד גרין...

למעלה