קוד 0 מחירים ב' הועלה

tuna234

New member
מישהו שהצליח את שאלה 15 יכול

להסתכל בפיתרון שלי..ולהגיד לי איפה טעיתי?

YuviDeus

New member
בבקשה מישהו יכול להסביר את שאלה 3?

ולא הבנתי למה קיבלו שתי תשובות או שתשובה אחת נכונה או שכל התשובות לא נכונות.. תחליטו

unitedboy

New member
אתם קולטים את האכזריות של המבחנים האלה??

המבחנים הארורים האלה במחירים ממש אכזריים ,אני מכיר מישהו שפשוט ניחש את התשובה בשאלה 15 , סימן 30 כי פשוט לא היה לו מושג איך לגשת לשאלה הזאת ומישהו כמו טונה עבד כל כך קשה על השאלה הזאת ובטח זה לקח לו כמה וכמה זמן יקר ובגלל דבר כזה קטן לא הגיע לתשובה ...

tuna234

New member
אם זה היה ההבדל בין לעבור ולהיכשל..אולי הייתי

לוקח את זה טיפה אחרת... אבל אני לוקח את זה בצחוק... הייתי פשוט צריך גם לעגל ל-30 חח...

unitedboy

New member
את האמת זה מה שאני תמיד עושה

מעגל לתשובה הקרובה ביותר אם יוצא לי משהו לא עגול ואתה יודע מה? ב- 80% מהמקרים זה עובד . גם הפעם זה היה עובד לך חחח...

tuna234

New member
דווקא מתמטיקה זה הצד החזק שלי

אבל גם לפעמים לעשות טעויות של בלונדיניות

YuviDeus

New member
הקפצה

מישהו בבקשה יכול להסביר את שאלה 3 ומה התשובה הנכונה בה מבין השתיים שהתקבלו?

במנהיגת מחירים?

קיבלו את תשובה 3 - ייתכן שהפירמות המונהגות יקטינו את רמת ייצורן. זה מה שסימנתי וזה התקבל. הסיבה לפי פרופ' וייס: במקור הם התכוונו לדבר על כל פירמה מונהגת בנפרד, אל מהניסוח היה ניתן להבין שמדובר על כל הפירמות המונהגות ביחד. אם מדברים על כולן ביחד אז זאת תשובה נכונה. אם מדברים על כל פירמה מונהגת בנפרד - שום דבר לא נכון.

Sir Master

New member
אם זה ככה אפשר לבכות גם על השאלה עם המס גולגו

כי זה לא ברור אם התכוונה מס גולגולת ליחידה או לפירמה ואז יקבלו גם את התשובה שהכמות המיוצרת תישאר ללא שינוי אם יש מישהו שסימן ככה שינסה... זה בדיוק על אותו המשקל כמו השאלה שפיקטרו למרות שבשני המקרים ברורה הכוונה של המרצים

tuna234

New member
מס גולגולת לא יכול להיות מס ליחידה נמכרת

מתוקף הגדרתו זה מס שאתה משלם רק על לנשום אוויר...

למעלה