קוד לבוש בכנס

שלחת אותי לחשוב

כי לא אחת הביעו בי ענין "מדעי" שבסוף לא היה באמת ענין מדעי. ולא מתאים לי. חוצמזה, אם אני גורמת לקהל שלי לחשוב על דברים שאינם נושא ההרצאה, קצת פספסתי, לא? והאמת שאני לא נוהגת ללבוש חצאיות, כך שהייתי מרגישה לא נוח בכזאת.

אני לא רואה את הסתירה בין השניים, ההפך

גם המדעיות מוסיפה אלמנט משיכה, וגם הנשיות - כחריגה בנוסף - גורמת לך לבלוט יותר (ובהתאם גם למדעיות שלך). אם כי, גם אני לא מי יודע מה טיפוס של חצאיות, במיוחד לא מקסי..

polinomialy

New member
בלת"ק

תלוי בתחום ותלוי בקהל המגיע לכנס. אם זה כנס ישראלי בארץ - לא הייתי חושבת יותר מידי והולכת עם מה שנוח. אם זה כנס בינלאומי שמתקיים במקרה בארץ צריך לחשוב עליו במידה מסויימת כעל כנס בחו"ל. לפני כשנה הייתי בכנס בינלאומי בים המלח. לא הרצתי ובכל זאת חשבתי רבות על קוד הלבוש. בסוף הגעתי עם ביגוד על הצד האלגנט-מחוייט. רוב באי הכנס איתם דיברתי, הן חבר'ה מהארץ והן מחו"ל, הן סטודנטים והן חברי סגל בדרגות שונות, הופתעו שאני "רק" דוקטורנטית ואין לי ספק שלהופעה שלי היתה השפעה על זה. ראוי לציין שאני תמיד נוהגת ללבוש מעט אלגנט. ותמיד עם חצאית וכיסוי ראש.

תודה

אני גם בעד עשיית רושם טוב יותר ולא ההיפך. הבעיה העיקרית שלי היא בעיקר העובדה שילדתי השנה ולא חזרתי לעצמי, הבגדים המחוייטים שברשותי - שיש לי בארון בלי קשר לכנסים למיניהם - לא הולמים את המצב הנוכחי ואני מתבאסת לחפש ולקנות בגדים במיוחד בשביל הכנס. יום אחרי כן אני חוזרת להיות אמא העובדת מהבית כשסביבה תינוק, לבושה בבגדים שאפשר ללכלך, חולצות מטריקו נמתח... אחרת לא הייתי עוסקת בזה כל כך הרבה. לפני שאני מתייאשת, אנסה לפשפש עמוק יותר בארון ולמדוד.

polinomialy

New member
מה לגבי לשאול בגד מחברה/מכרה/אחות?

אם את מירושלים - אשמח להשאיל לך. אני כבר כמה שנים "אחרי לידה" ועוד לא חזרתי לעצמי, אז כבר קניתי לי בגדים הולמים גם למידותי הנוכחיות...

תודה רבה!

באמת, תודה על הנכונות. יש לי חברות קרובות יותר גיאוגרפית לשאול מהן (למרות שגם לירושלים אני מגיעה...). אני צריכה להרגיש מאוד נוח בבגד על מנת להרגיש נוח בהרצאה, ולכן מעדיפה לא לשאול בגד, גם לא מאחותי, ובטח לא במקרה הזה.

מצטרפת באיחור

כמו שאת וגם אחרים כאן כתבו, גם אני מעדיפה בגד שאני מרגישה בו נוח. בגד שאני מכירה,אצלי גם יש עניין של ללבוש משהו שאני אוהבת במיוחד, או שקניתי במיוחד, כי ככה אני מרגישה "בטוח". וזה לא פחות חשוב מלהרגיש "נוח". מניסיון הכנסים שלי- אינ חושבת שאין סיבה ללבוש משהו שהוא מחויט מדיי (במקרה הבודד שהייתי מחויטת מדיי הרגשתי נטע זר), ומצד שני כמו שאמרת אין אופציה לבגדי טריקו עם פוטנציאל להתלכלך
. מכנסיים אלגנטיים, חולצה מכופתרת (או לא מכופתרת אבל שיש בה איזה טוויסט מעניין) יכולים לעשותא ת העבודה. אינ גם אוהבת לאחרונה שמלות מסוג מוד ספציפי, ודוקא לא אכפת לי להיות "אישה" כמו שכתבו כאן. אולי כי דווקא בתחום שלנו הרוב נשים, כךש זה לא יוצא דופן ... בכל מקרה- מילות המפתח - נוחות, ביטחון ולא משהו קיצוני לשום צד - לא "זרוק" קיצוני ולא מהודר קיצוני. והעיקר- שיהיה בהצלחה!

למעלה