קודם כל בשעה טובה

לא הבנתי במה ליידע אותה?

במה שאני מרגישה אליה שלא תספר? הרי יש לה שם של 144 בבית כולם יודעים שהיא רכלנית ושכל דבר שהיא שומעת היא מעבירה הלאה, בגלל זה בעלי לא סיפר לה על הבית עד עכשיו והיא התעצבנה, זה לא עוזר, היא יודעת שלא מספרים לה כי היא מספרת ללכל העולם

אנילה1

New member
צריך למצוא אצלה משהו שהיא פוחדת

ממנו. ואז היא תפסיק לדבר. צריך להשתמשמ במשהו הזה לטובתכם.

geni1

New member
ככה זה גם אצלנו

אנחנו פשוט לא מספרים דברים. את לא צריכה לכעוס עליה , כי אני מאמינה שהיא לא עושה לך דווקא, אבל אם זה מפריע לך - פשוט אל תספרו שום דבר! מזל טוב על הבית!!!

תודה

דיתוש פשוט את חמי אני חייבת לשתף הוא עוזר לנו המון עם הכסף וכאלה, אז הוא מאוד קרוב אליה ומעביר לה מעדכן אותה בהכל, ואז היא מספרת. אני מקווה שפעם הבא יתהפך העולם ואני לא אספר

jesenia

New member
אז תבהירי לה

ולא ברמזים ולא דרך בעלה, שדברים שקשורים אליכם כזוג את מעדיפה שלא כולם ידעו. תגידי לה שאם מישהו מתעניין שתפנה אותו אליך. אם אחרי זה היא עדיין מברברת, אז פעם הבאה שהיא תתרגז שלא מספרים לה כלום, תגידי לה למה - ברוגע ובנעימות. חמי שואל אותנו כל שני וחמישי מתי נהיה בהריון, כי החבר הזה שואל אותו והבנדוד הזה כבר ממש מציק לו. הודעתי לו חד וחלק שפעם הבאה שמישהו מתעניין שיתן את הטלפון שלי (וזה אחרי ההרצאה של: זה לא עניינו של אפחד).

sovlanit

New member
JESENIA,

לצערי,העיצה שלך לא ישימה עבור חמותה. מי שרגיל "לרוץ לספר לחבר'ה" לא יחליף את עורו... נסיונות הדברות עימה בעניין זה -צפויים לכישלון.

מרין, קודם כל מזל טוב ל../images/Emo82.gif החדש

באמת מגיע לך מזל טוב ובשעה טובה, עוד מעט תגיעי אל הנחלה והמנוחה. לגביי החמות, יש כאלו, וממש בלי קשר להיותם חמות או כל דבר אחר, שדברים כאלו הם חייבים לספר ולא משנה כמה תגידי להם שזה בנתיים בגדר סוד. גם דברים פעוטים מזה הם ירוצו לספר מייד. זה הטבע שלהם ואי אפשר לשנות את זה. המקסימום הוא שפשוט בהחלטות חשובות לגבי החיים שלכם, לא תשתפו אותה, עד כמה שאפשר, במידה והיא עוזרת לכם במשהו, אין לכם ברירה, אלא לשתף ולדעת שדקה אח"כ כל העולם ואשתו ידעו על כך. בכולופן, שיהיה בהצלחה

sovlanit

New member
איספקטורית,

מרין היקרה, מ ז ל ט ו ב לרגל הבית החדש. מאחלת לכם את כל האושר שבעולם.

מזל טוב על הבית , ואל תספרי

לחמתך על הכל, וגם חמתי כזאת. למרות שהיא נפלאה, אז לא תמיד מספרים הכל או יותר נכון לא צריך לדייק בפרטים.

תודה על האיחולים../images/Emo140.gif

פשוט למדתי את הלקח לא לספר לה אני לא מספרת לה, פשוט בעלי אוהב לשתף את אבא שלו כי הוא באמת עוזר לנו בהכל וכנראה האבא הולך ומספר לאמא

רונתי

New member
קודם כל שתהנו ב-../images/Emo82.gif החדש

ולדעתי אין טוב בלי רע בענין הזה כי הם (אם חמך עוזר אז זה הם עוזרים) עוזרים אז היא קצת שמחה ומרכלת זה ממש לא סוף העולם ולדעתי, העצה של הבנות מעולה, אפילו אם את לא מאמינה בזה להגיד לה שאת מפחדת מעין רעה ולקוות שאת זה היא תכבד. בהריון הראשון שלי סיפרנו ברגע שידענו לכל העולם ואז הפלתי שתי דקות אחרי זה וחודשים אחר כך עוד שאלו אותי איך מתקדם(לא שהיתה לי טראומה אבל זה לא נעים) ובהריונות הבא כבר סיפרנו רק לאמא וחמותי ואחותי ונדמה לי שהיא סיפרה בסוד לאחיות שלה אבל לאוזניים שלי זה לא הגיע אז מה אכפת לי. חמותי היא האישה שלשמור סוד אצלה זה כמו עינוי סיני אצל אחר.פעם בעלי הכין לי סוף שבוע בהפתעה וברוב התלהבותו ואי שפיות זמנית הוא סיפר לה וברור שזה הגיע לאוזני דרך פליטות פה שלה אבל עשיתי את עצמי מופתעת והיא לא הצליחה לקלקל לי.

מאקי

New member
מזל טוב ועיצה

כשתהיי בהריון בעזרת השם מהר פשוט תטעו בספירה תדא חודש אחרי ככה ההריון שלך יהיה יותר קל ולהזהר לא לדבר על שבועות אלא על חודש שלא תצאי שקרנית תמיד אפשר להיות באותו חודש בהתחלה ובסוף חודש שלישי יכול להיות 4 שבועות הבדל בין תחילתו לסופו חמתי לא ידעה מתי ממש יקרה עד שקרה כי שנינו לא אוהבים הסטריות ולא חפצנו בכך ולכן.......

אנילה1

New member
מרין את יכולה לספר רק כשיתחילו|מוצץ

לראות בטן. בהריון ראשון רואים בון רק בחודש השישי. ואז כבר תוכלי להגיד גם את מין היילוד. מה דעתך?

חחחחח נשמע מעניין../images/Emo6.gif

כשהיא תשאל אותי "מה את בהריון? " מה זה הבטן הזה?" אני אגיד לה שאני סתם שמנתי

אנילה1

New member
מרין רעיון מצוין לספר לחמותך,

שרק שמנת, תזמיני אותם ישר למסיבת הברית או הבריתה. מאידך אפשר לדחות את ההזמנה לבר מצווה של הנכד. חחחחחחחחח.

למעלה