קודי לבוש בקיץ

marvin2

New member
קודי לבוש בקיץ

סתם תהיה. בהנחה שאני לא עובד בחברת סטארטאפ-מגניבה-כמו-בטלוויזיה וכו' אלה ביותר מקום שדומה נגיד..לחברת ביטוח אפשרי לבוא עם מכנסים קצרים וסנדלי שורש, או שזה הגזמה פראית? מה מקובל ?

אניטה007

New member
אולי אני שמרנית אבל ...

לבוא עם סנדלים לחברת ביטוח? לא יזיק טיפונת כבוד למקום העבודה
לא נראה לי שיקרה משהו אם תשים נעלי ספורט וג'ינס. יש מזגן במשרד.

אני באופן קבוע עם סנדלים

אני לא רואה בזה הורדת כבוד למקום העבודה. לא זכור לי שבעבודה ראו בזה הבעת זלזול ממני. מכנסיים קצרים רק אם אני מגיע בשישי או אם קוראים לי בדחיפות לטפל בתקלה. שני המקרים מאד נדירים

אניטה007

New member
אוקיי אולי סנדלים זה פחות

מזלזל אבל מכנס קצר כאילו באת לחוף הים, נראה לי קצת מוגזם...

thankful

New member
חובב טניס עם סנדלים ?!

פעם הייתי במעלות (עד כמה שזכור לי זה היה במעלות) במגרש *טניס* . בכניסה למגרש , היה רשום : "הכניסה בסנדלים אסורה , *העבריין* ייענש!" . לכן , לא כ"כ מסתדר לי ש "חובב טניס" הולך באופן קבוע עם סנדלים ...

פעם לא נתנו לאבי ז"ל לשחק טניס

במגרש, כי הגרביים שלו לא היו בצבע לבן!!! טוב לראות, שהגישה האינפנטילית הזאת נעלמה, וצבע הבגדים כבר לא משנה.

אפרתש

New member
לא מכנסים קצרים

לא מכירה חברות ביטוח, אנחנו היי טק. אצלנו נועלים סנדלי שורש כל השנה. אבל מכנסים קצרים לבן אדם בוגר שלא על שפת הים זה קצת לא לעניין.

לחלק מהחברות, כאינטל, יש קוד לבוש

שמגדיר מה מקובל בחברה ומה לא. אני מניח שככלל לא יתנגדו בחברות ישראליות לסנדלים, פרט אולי לתפקידים כמו אנשים מכירות. מנסיוני בחברות הייטק מכנסיים קצרים זה הגזמה, ואפילו מכנסיים שלושת-רבעי נחשב כעובר איכשהוא ליום עבודה רגיל.

מקובל לא לתהות, ולשאול את המעסיק

אם את לא נותנת שירות פורנטלי אלא עובדת מאחורי מחשב לדוגמא לטעמי לא צריכה להיות בעיה. בכל מקרה אני בעד לשאול את המעסיק או אם את אמיצה לבדוק את השטח בעצמך ולראות מה יהיו התגובות. ואל תשכחי לעשות מניקור (-: בהצלחה

אמץ

New member
הממ

לדעתי השואל היה גבר. ובכל מקרה: מניקור זה בידיים. פדיקור זה ברגליים.

batata11

New member
איך שבא לך

כמישהו שעובד בחברת ביטוח (או יותר נכון, באגף המחשוב שלה), כל אחד מגיע איך שהוא רוצה. גם עם סנדלים, גם עם מכנסי ברמודה, כמו חוף הים, רק בלי המטקות... כמובן שבזה אנחנו שונים משאר האגפים בחברה... זה בערך המקום היחיד שתראה אנשים מגיעים ככה לעבודה. אם אחד לא אומר על זה כלום.

למעלה