קובי יוהו

xvxxvx

New member
אבל למה

היא כ"כ לבושה?

xvxxvx

New member
|מתבייש עד עמקי נשמתי|

ובכל זאת?
זה לא שאנחנו בחורף או משהו

גיחי גיחי

אבל דוגרי נכון היא השתנתה? פעם היא נראתה הרבה יותר טוב היום היא נראית בפוזות מסוימות קצת כמו קוקסינל.

xvxxvx

New member
וואלה לא יודע

לא כזה עוקב אחריה
וגם אם זה נכון עדיין הייתי עושה לה טובה

xvxxvx

New member
רפואה שלמה

עם כמה שהראש שלי פתוח לדברים חדשים אני עד עכשיו לא מצליח להבין מה הקטע הזה בפמיניזם....

הדף הזה הצחיק אותי

נשבעת שאיך שראיתי אותו חשבתי עליכם.
פנו היה עושה מזה מטעמים.

והאמת שאני כן חושבת שאני פמיניסטית בדרכי שלי. אבל יש דברים שאני חושבת שהם כבר סתם ולוקחים פוקוס מהדברים שבאמת חשובים-כמו לנפנף בשערות בית השחי שלך. למה? לתת השראה לנשים אחרות שלא אוהבות להתגלח? כאילו אין כבר דברים חשובים ומהותיים להתעסק בהם?

xvxxvx

New member
לילוש כפרה עליך

זה לא שהיו פה תלונות על התמונות של אדריאנה,
מה השעירה הזאת עושה אצלי בפורום?

אל תמחוק קוביל'ה

אני הבאתי את זה כי זה דבר חשוב.
כי אני חושבת שחשוב שאנשים יבדילו בין הפמיניזם הזה שהוא לדעתי עיוות של הרעיון המקורי, ובין מה שפמיניזם אמור להיות-שוויון וחופש בחירה לנשים שנגרם להן עוול חמור.

אני חושבת שהפמיניזם כמו של הגברת בתמונה הוא פמיניזם של נשים לרוב אשכנזיות מהמעמד הבינוני גבוה שחיו חיים די נוחים וקלים בתל אביב או במושבים למיניהם והחיים שלהן כל כך דבש שהן מתעסקות בשיער בית שחי. עכשיו לא שזו בעיה שיעשו מה שבא להם, הבעיה היא שהן מנכסות את הפמיניזם לעצמן ובכך מרחיקות אותו מהנשים האמיתיות. מהפועלות קשות היום, האמהות החד-הוריות, הנשים העגונות, קורבנות האונס וההטרדות המיניות, הנשים המוכות. הנשים שחיות חיים קשים ולא מזדהות עם אותן פלצניות מנותקות ומתנשאות עם הפלספנות האקדמית וההתעסקות בדברים פלסטיים ושוליים.

ולתפארת מדינת ישראל.

dibablas

New member
נכון

ועוד כשהיום יותר ויותר גברים מגלחים שערות בבית שחי!

למעלה