למה? למה שגבר יגלח בית שחי שלו?
R resplendent chemis New member 24/1/14 #27 כדי להזדהות עם המין הנשי כדי לפרגן וגם כי יש כאלה שיש להם שם חתיכת יער וציפורים גרות להם שם, במקרים כאלה זה לא גברי, זה חייתי ולא במובן הנחמד של המילה
כדי להזדהות עם המין הנשי כדי לפרגן וגם כי יש כאלה שיש להם שם חתיכת יער וציפורים גרות להם שם, במקרים כאלה זה לא גברי, זה חייתי ולא במובן הנחמד של המילה
נ נסחפת עם הגלים New member 24/1/14 #28 אני לא מדברת על כורדים אלא על גברים רגילים שיש להם מידה נורמטיבית של שיעור בית השחי.
T talibatata New member 23/1/14 #8 תמונה יפה יש לה גוף יפה. יש את הרגעים האלה שאת מבינה שאם לא היית אישה היית צריכה להתאמץ הרבה יותר בחיים בשביל להשיג דברים! ️ ברוך_שעשני_אישה. טלי.
תמונה יפה יש לה גוף יפה. יש את הרגעים האלה שאת מבינה שאם לא היית אישה היית צריכה להתאמץ הרבה יותר בחיים בשביל להשיג דברים! ️ ברוך_שעשני_אישה. טלי.
נ נסחפת עם הגלים New member 23/1/14 #12 אני חושבת שעם כל הדברים שאת מרוויחה, יש גם הרבה קשיים בלהיות אישה.
T talibatata New member 24/1/14 #26 צודקת יש גם הרבה קשיים בלהיות אישה. כתבתי שיש רגעים כאלה. ויש ככה אני מרגישה. טלי.