ת--ש--ו--ב--ה כללית להכל ! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif
תראה, בלי לבאס אותך, התוכנית שלך עכשיו כנראה לא טובה בשביל המטרה שלך. אם הבנתי אותך נכון אתה רוצה "להתנפח" , נכון? אם אתה רוצה "ניפוח" שרירים, עליך לבצע תרגילים כנגד התנגדות של משקולות 8-15 חזרות, במשקל יחסית גבוה. התרגילים שאתה מבצע בבית הם תרגילי התנגדות גוף [מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, סקוואט אם זה רק משקל גוף וכו´...], לכן אם אתה רוצה להתנפח, 2 אפשרויות: 1- להירשם לחדר כושר, בו מצויים שפע של מכשירים ואפשרויות לתרגילים. 2- לקנות משקולות וכדומה לבית. אני ממליץ על חדר כושר, יש שם מכשירים רבים, משקולות רבות, וגם מדריך כושר שיכול לעזור לך בשאלות... שפע של תרגילים, מה שלא תמיד ניתן לעשות בבית אלא אם כן יש לך גם משקולות, גם ספות , וזה כבר מתחיל להיות יקר. בנוגע לקוביות בבטן, הקוביות בבטן מושפעות בעיקר מאחוזי השומן בגוף, ככל שאחוז השומן יהיה נמוך יותר כך הקוביות יבלטו יותר. כמובן שעבודה על הבטן להבלטה בסופו של דבר, ואולי תעצב ותחזק את "הריבועים" אבל הדבר שיותר משפיע על הריבועים הוא השומן בגוף. [אגב , אני חושב שגם פה גנטיקה לוקחת חלק, אבל לא בטוח]. אם אתה כבר רזה, ואתה מתאמן בשביל "ניפוח" , כל השמירה על "איזון קלורי שלילי" יורד מהפרק, אתה צריך לאכול הרבה חלבונים ופחמימות כדי להתפתח, ועם איזון קלורי שלילה אני חושב שיהיה מאוד קשה "לנפח" את השרירים.