תנועות נוער פנימיות כפרי נוער תלוי איזה סוג של אנשים אתה רוצה לעבוד איתם? פורמלי? לא פרומלי? אני יודעת שבתנועת נוער שלנו (ניצן אלה ואני) יש המון מקום ליזמות ורעיונות חדשים...וניצן ואלה אל תגידו לא כי הוא לא מהמושבים...להזכירכן גם ארז כזה בקיצור אני מאמינה שלא חסרים מקומות כאלה
כן בהחלט הפוך עך הפוך זה רעיון טוב. אם אתה מחפש בירושלים אז כאן אין הפוך על הפוך אבל יש ייצוג של עלם בצורות אחרות אם אתה מעוניין תיצור איתי קשר באיסיקיו 319603674 וכמובן שגם כל האנשים כאן גם מוזמנים לדבר
מגעילים מה הקטע שלכם? אני לא פדופיל ועד שיש אנשים שרוצים להתנדב אתם סתם צוחקים עליהם? מה הקטע.. ולעינינו. אשמח אם תתנו לי טלפונים של המקומות שציינתם שאוכל ליצור קשר אני בעיקרון מחפש לעבוד בסביבה צעירה ולא עם מבוגרים כי אני מאמין שחלק מהעבודה המשותפת כצוות צריכה להיות מגובשת ואני מתחבר יותר לשכבה הצעירה מאשר למבוגרים ממני. זה כל העיניין
לא בדיוק תואמת את הפורום הזה .... (אין פה אף אחד מתחת ל 17 אני חושב ...) , אז זה כבר לא בדיוק המקום .... ואם אתה באמת רוצה לעזור, יש מקום שנקרא "הפוך על הפוך" - הוא לא רק משמש כמקום לייעוץ לנוער אלא אפשר גם להתאים לך עבודה לפי הכישורים שלך ... תבדוק שם ... ובהצלחה ...