קהל היעד הנחשק,

../images/Emo53.gif מחפש להתנדב!!

שמי אמיר ואני קופיריטר בן 19, איש שיודע מחשבים ואינטרנט בצורה מקצועית וכמו כן בעל הרבה דימיון, איש חברותי ואיש שיחה טוב וזורם לא התגייסתי לצבא מסיבה בריאותית שלא מפריעה לי ממש ואני מעוניין להתנדב בסביבה דינאמית וצעירה בשביל חבר'ה צעירים באזור המרכז (ירושלים או תל אביב) אציין שהייתי ביזמים צעירים והדרכתי, ובא לי משהו אחר אבל לא במסגרת של יזמים צעירים.... האם מישהו יודע להמליץ לי על מקום שאפשר לתרום בו את כישוריי או סתם ככה לעזור לחבר'ה צעירים ממני (נוער בגילאי 14-18) ???

../images/Emo91.gif...בשבילי!

אני מהצפון...חיפה וכאלה... מועדונים או מסיבות 17-18 פלוס אנשים...בבקשה תמליצו לי....

saar85

New member
נקמת הטרקטור וכנסיית השכל בהופעה חי

נקמת הטרקטור וכנסיית השכל בהופעה חיה משותפת יום שבת 28.02.2004 שעה 21:30 מועדון הנמלה, קרית חיים למעוניינים לבפרטים נוספים בקניית כרטיסים מוזלת אפשר לפנות ל ICQ: 92023257 או באתר http://80.230.249.243/live/live.asp

האם אני מריח

פדופיליה? או סתם רוח התנדבותית בלתי מוסברת? קיצוניות?..כן שמעתי על זה משהו..מה? אני?..לא

heaven is here

New member
ענברושש

החלמת

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifס ל י ח ה?? נראה לי שלא ראיתי

טוב.... לידי את אומרת שכנסיית שכל לא משהוווווווו?????????. ל י י ד י ???????????????????????????????????????????????
כנסיית השכל- אהבת חיי אוףף איתך

*superstar*

New member
וואו.. אוקיי.. אני מפחדת../images/Emo4.gif

אישית אני לא מתה עליהם.. יש להם שירים טובים ויש פחות.

frieman

New member
את לא צריכה להתנצל........ הם חרא..

סתם שירנציק........ חחחחחחחחח............. :) הפחידה אותך הא........ חחחחחחחח........ משעשע!

frieman

New member
../images/Emo122.gif.....זה מה שקרה לי אחרי ששירן

טיפלה בי.... אל תנסו אותה.....

Ez sLeeP

New member
אני לא בקטע של מועדונים..

שמעתי שהCLUB הוא טוב.. (קלאב 48). החורבה, הסטייג'..

Ez sLeeP

New member
רן, אני אוהב אותך.

לא, זו לא הצהרת אהבה שיש לחשוש ממנה. פשוט חיבה עזה להשקפת חיים צינית נערצת.

למעלה