אני בכל זאת כמו שאמרתי מקודם שאני מבין אותך
מצויין. ואני כל כך יודע את זה טוב על בשרי שזה בערך כמו אצלך. רק שאת באה מבית נוצרי מאמין ואני בא בכלל מבית חרדי קיצוני שלא מאמין בישוע. את יודעת כמה לי זה הרבה יותר קשה מאצלך?! את יודעת כמה אני סובל בגלל זה? את יודעת כמה פעמים אמרתי לעצמי שאני כבר מאוד רוצה לעזוב את הבית של ההורים שלי וללכת למקום אחר? כמובן שאני טיפוס מעט פחדן וכך אני נשאר אצל ההורים שלי מכיוון שאני לא יודע איפה לגור . ואם תגידי לי שישוע כבר ימצא לי מקום מיד איך שאני יעזוב את הבית שלהם אני יצחק עלייך. כי אולי בגלל שאני לא מאמין מהבית וגם ככה יש לי בעיות מפה ועד להודעה חדשה אז אני לא ייקח סיכון כזה. את לעומת זאת, יש לך את ההורים שלך שתומכים בך. ולי אין את זה. לך יש הורים שאוהבים אותך כמו שאת. ולי אין את זה. את מאמינה הרבה יותר זמן ממני בישוע המשיח. ואני לא מאמין כל כך הרבה זמן. אומנם יש בנינו הרבה דברים שלא כל כך דומים אבל, את צריכה להבין שאני ואת באיזה שהוא מקום אנחנו כן דומים אחד לשני. כמו שאמרתי מקודם, לך יש בעיות מהצד של יהודים שלא מסתדרים איתך וכך גם לי יש את הבעיה הזו. את אמרת, שלא ידעת על ישוע רק אחרי כמה שנים למרות שבאת מבית נוצרי. ואני שבא מבית חרדי מאוד קיצוני אז גם לי היו מאוד הרבה בעיות באמונה כשעוד הייתי חרדי אבל באיזה שהוא שלב, הבנתי שאני חייב להאמין בישוע ויהי מה !!! כי אם אני ימשיך להאמין בדברים שלא מקובלים עליי, אז אני סתם יהרוס את עצמי לחינם, וכשאני התחלתי וממשיך להאמין בישוע אז אני מרגיש הרבה יותר טוב. אני לא חושב (שוב, כמובן שזו דעתי) שאת צריכה ללכת לכנסייה אם את חושבת שזה לא מתאים לך. כי יש דיי הרבה קהילות בתל אביב שאת יכולה ללכת. אם את רוצה לדעת על קהילות בתל-אביב אני מאוד אשמח להפנות אותך לאותם קהילות. ואת תיראי בעצמך את ההבדלים בין הכנסייה לבין קהילה. אגב, בקהילה יקבלו אותך בשמחה מאוד גדולה ואל תחשבי שבקהילות המשיחיות אין נוצרים. יש בקהילות נוצרים, ערבים ויהודים. כי כולנו מאמינים בישוע המשיח. אז אם תרצי, צרי איתי קשר במסרים ואני יגיד לך איפה יש בתל-אביב. אוקיי? נ.ב. האם עברית זו שפת האם שלך (זאת אומרת, האם אצלכם בבית מדברים עברית)? ואם לא, אז איזה שפה כן מדברים? ואם לא נוח לך להגיד כאן בפורום אז את יכולה להגיד לי במסרים. אוקיי? אל תדאגי !!! אני לא טיפוס שמספר אני מאוד דיסקרטי. שיהיה לך הרבה הצלחה בחיים בשם ישוע המשיח אמן ואמן