קהילה? איפה?

אגב איפה הקהילה שלכם

ומי רועה הקהילה שלכם אני נמצא בקהילה "אדוניי רועי" תל אביב רועה הקהילה הוא אבי מזרחי שליט"א הרבה הצלחה לכולם בכל מה שתעשו בשם ישוע המשיח אמן ואמן

מאוהב כנס רגע

אם אתה גר בת"א אז אתה יכול לבוא לקהילה שלי או לקהילה אחרת השאלה היא איפה אתה גר? צור איתי קשר במסרים ואולי אני יוכל לעזור לך עם קהילה שבת שלום בשם ישוע המשיח אמן ואמן

1ysrat

New member
אספר להם על עצמי.....

הוטבלת בגיל שהיתי תינוקת בכניסה קתולית גדלת ברומניה עד גיל 12 באתי לארץ האמת לא ידעת כלום על יהדות הנוצות זה היה בונת לי בעולם אני מציירת לפי תקופות ..... בגיל 12 ישבת לי ציירתי בית כנסת אבל הוספתי לה צלב ואז רק הסבירו לי על היהדות בגיל 16 רציתי להיות כמו כולם ניסיתי להיות כמו כולם אבל אחרי תקופה של 4 שניים אבנתי שאהבתי בישוע המשיח היא בתוכי היו 4 שנים של ריקנות לאומת למדת הרבה על יהדות אחרי תקופה הכרתי חברים נוצרים הינו קבוצה כל הזמן ביחד אחרי כמה שנים כולם הלכו לדרכם והיתה תקופה הרגשתי ממש בודדה נוצריה בין יהודים ורק יהודים מסובבים סביבי וכל חג עצוב לי ומתפללת שיבאו יום שיהיה אחרת ואיך עבור איזה 7שניים אז הצתרפתי לקהילה קתולית לדוברי עברית ומאז השתנו לי החיים לחיים מאושרים הקהילות זה דבר חשוב בעיקר בארץ שאנחנו המעוט וגם לא אהוב על ידי היהודים

קשה לקרוא קשה להבין

אבל מצד אחד אני מאוד מבין אותך כי גם אני נמצא בזה עד היום ואני יודע איך זה. אני רק מקווה שאת היום כן מרגישה הרבה יותר טוב ממה שהרגשת אז. כי אני למשל, כשאני נמצא עם הקהילה שלי אז אני מרגיש שאני לא צריך כלום רק את הקהילה שלי ואת כל אהבה של ישוע אליי בעזרתם של החברים שלי מהקהילה. אבל כשאני חוזר בחזרה הביתה אני מרגיש מאוד כבול ובתוך כלוב שסגור על רב בריח, בלי שום אפשרות להמלט החוצה. אני אומנם לא מצייר על דף נייר כמו שאת עשית. אבל, אני כן מצייר על ליבי שאני יוכל להיות עם הקהילה שלי ועם החברים שלי שמאמינים איתי ביחד בישוע המשיח. כי שאני נמצא איתם אז אני מרגיש בעננים וכשאני לא נמצא איתם אני מרגיש את עצמי מתחת לאדמה. סורי על החפירה אבל, זו הרגשתי. אני מאוד רוצה לקוות שהיום יותר טוב לך מאשר אז. שלך יחזקאל בשם ישוע המשיח אמן ואמן

1ysrat

New member
זה שונה...

אני נוצריה מאז שהיתי תינוקת זה שאני מציירת זה היה דוגמא כמה שאני רחוקה מיהדות כמה שלא אבנתי דבר על זה רק אחרי זה למדתי בל כל מקרה נישארתי רחוקה מאוד מיהדות הקהילה נותן לי את הקשר אם עולם הקתולי מה אין לי אחרת. רוב החברים שלי הם נזריות ונזרים אז אנחנו ניפגשים בעקביות בכנסיה אבל אני לא מסירהשאני נוצריה כל היהודים יודים זאת אבל הם מתרחקים ממני

אני לא חושב שזה רלוונטי

במיוחד אחרי שהיא אמרה שהיא לא כ"כ הכירה את ישוע המשיח. ויותר מכך, היא אמרה שהיא קצת ביישנית מטבעה. אולי היא לא אמרה את זה , אבל הבנתי את זה מבין השורות שהיא כתבה וממשיכה לכתוב. יש מצבים מסויימים שאפשר לדעת אם בן-אדם לא מרגיש בנוח. ואם תרצה אני יוכל גם להוכיח לך . המשך יומטוב יחזקאל בשם ישוע המשיח אמן ואמן

1ysrat

New member
יחזקאל...........

מה אמרתי לא הכרת את יהדות כלל רק נוצרות ואת ישוע המשיח אבל בגיל 16 זה גיל שתמיד רוצים להיות כמו כולם אז היה תקופה שנגעתי ביהדות כל כך לא עבנתי דבר בגיל 12 אפילו ציירת בית כנסת והוספתי צלב אז תחשוב כמה אני גדלתי ברומניה בחינוך הנוצרי אני כלל לא בישנית אבל ישנם דברתים לא משתתפת מרצוני

שאלה לי אליך אחותי

מאיפה ידעת שיש מושג שנקרא בית כנסת? ועוד בגיל 12 ? את אומרת שישנם דברים שאת לא משתתפת מרצונך. מה זאת אומרת? האם תוכלי להסביר ולנמק? ומי כמוך יודע יותר טוב מכולנו ביחד שהנצרות באה מהיהדות, אומנם את גדלת באיזור שורץ נוצרים אבל היום את צריכה לשמוח כל יום שאת מתעוררת מהשינה שלך ולהגיד תודה לישוע שהוא הביא אותך לאן שאת נמצאת בו היום. כן, את נמצאת במדינת היהודים

1ysrat

New member
בבקשה.....

מה כן ידעתי מהתנ"ך אבל לא ראיתי בית כנסת ובדימניון שלי היה חייב שיהיה לו צלב בחול הדגש הוא ברית החדשה אומרים שישוע היה יהודי אבל לא מלמדים שם דבר מה קשור ליהידות את היהדות למדתי בארץ כי אני פה זה כל אבל גם היום אין לי שום חשיבת למהגים יהודים י

אי לך שום חשיבות למנהגים יהודיים?

הבנתי נכון? כי אם לא אז אשמח אם תוכלי בבקשה להסביר.

1ysrat

New member
הכן כן אין לי שום קשר לזה!!!!

אני אכבד אותם ככל אדם אחר לא מעבר לזה

אני בכל זאת כמו שאמרתי מקודם שאני מבין אותך

מצויין. ואני כל כך יודע את זה טוב על בשרי שזה בערך כמו אצלך. רק שאת באה מבית נוצרי מאמין ואני בא בכלל מבית חרדי קיצוני שלא מאמין בישוע. את יודעת כמה לי זה הרבה יותר קשה מאצלך?! את יודעת כמה אני סובל בגלל זה? את יודעת כמה פעמים אמרתי לעצמי שאני כבר מאוד רוצה לעזוב את הבית של ההורים שלי וללכת למקום אחר? כמובן שאני טיפוס מעט פחדן וכך אני נשאר אצל ההורים שלי מכיוון שאני לא יודע איפה לגור . ואם תגידי לי שישוע כבר ימצא לי מקום מיד איך שאני יעזוב את הבית שלהם אני יצחק עלייך. כי אולי בגלל שאני לא מאמין מהבית וגם ככה יש לי בעיות מפה ועד להודעה חדשה אז אני לא ייקח סיכון כזה. את לעומת זאת, יש לך את ההורים שלך שתומכים בך. ולי אין את זה. לך יש הורים שאוהבים אותך כמו שאת. ולי אין את זה. את מאמינה הרבה יותר זמן ממני בישוע המשיח. ואני לא מאמין כל כך הרבה זמן. אומנם יש בנינו הרבה דברים שלא כל כך דומים אבל, את צריכה להבין שאני ואת באיזה שהוא מקום אנחנו כן דומים אחד לשני. כמו שאמרתי מקודם, לך יש בעיות מהצד של יהודים שלא מסתדרים איתך וכך גם לי יש את הבעיה הזו. את אמרת, שלא ידעת על ישוע רק אחרי כמה שנים למרות שבאת מבית נוצרי. ואני שבא מבית חרדי מאוד קיצוני אז גם לי היו מאוד הרבה בעיות באמונה כשעוד הייתי חרדי אבל באיזה שהוא שלב, הבנתי שאני חייב להאמין בישוע ויהי מה !!! כי אם אני ימשיך להאמין בדברים שלא מקובלים עליי, אז אני סתם יהרוס את עצמי לחינם, וכשאני התחלתי וממשיך להאמין בישוע אז אני מרגיש הרבה יותר טוב. אני לא חושב (שוב, כמובן שזו דעתי) שאת צריכה ללכת לכנסייה אם את חושבת שזה לא מתאים לך. כי יש דיי הרבה קהילות בתל אביב שאת יכולה ללכת. אם את רוצה לדעת על קהילות בתל-אביב אני מאוד אשמח להפנות אותך לאותם קהילות. ואת תיראי בעצמך את ההבדלים בין הכנסייה לבין קהילה. אגב, בקהילה יקבלו אותך בשמחה מאוד גדולה ואל תחשבי שבקהילות המשיחיות אין נוצרים. יש בקהילות נוצרים, ערבים ויהודים. כי כולנו מאמינים בישוע המשיח. אז אם תרצי, צרי איתי קשר במסרים ואני יגיד לך איפה יש בתל-אביב. אוקיי? נ.ב. האם עברית זו שפת האם שלך (זאת אומרת, האם אצלכם בבית מדברים עברית)? ואם לא, אז איזה שפה כן מדברים? ואם לא נוח לך להגיד כאן בפורום אז את יכולה להגיד לי במסרים. אוקיי? אל תדאגי !!! אני לא טיפוס שמספר אני מאוד דיסקרטי. שיהיה לך הרבה הצלחה בחיים בשם ישוע המשיח אמן ואמן

למעלה