קדמת עדן

מולוקו

New member
קדמת עדן

לא בשם האב אני בא עליך , כי אם בשם השטן . אפח אש תשוקתך במפחה , עת אטיל הצילצל בקלחת הרותחת של נשמתך הסוערת . חסמי צילצלי בדם עלומיך , ובאינטגרל מחשבתך הצרופה . הקפיאי את דמו הרותח , יען כי יקשה עורפו כאבן צור וכלענה יהיה טעמו . כי מר ונמהר יהיה הרגע , בו אבוא קדמת עדן לתת אוני וכוחי פתח הבית , טרם תזרום מהותי בעורקיך . בהשראת , ה.מלוויל

שמים1

New member
בצל עצי תאנה

אבוא אליך בשמלה לבנה בשם המלאכית השומרת לחיי אדומות שפתיי דובדנים ליבי פועם בסער. אבוא אליך בשם כל הכאבים בשם העוולות הפוצעות בשרי בזעם שיר חדש זך וטהור מתנגן לו בעורקיי. הושט לי יד אל פתח גן עדן נשמע קולות מעיין מפכים בצל עצי תאנה ופרי עץ הדעת אדע בנועם גם אותך.

odo13z

New member
../images/Emo66.gifהאם עדיין ?...

האם עדיין..... בלובשך את שמלתך הסגולה בסעור נשימתך.....במי אמבט מבושמים..... בלילות בדד....או בימים..... בסוד מחשבותייך העמוקות.....הנסתרות.... בלחש .... שבו את סחה לעצמך.... האם עדיין.....קוראת את לי בשמי ?? האם עדיין.......את קוראת לי......אאובי ???? .........

shkedud

New member
הגשם הזה שיורד

מעורר בי תוגת געגועים לימים רחוקים נשכחים למיטה חמה ומערסלת לאיש אהוב שהרטיט והסעיר את חושיי שפינק את גופי ולאט באוזניי דברי אהבה "שלא תתבזבז... "לחש שוב ושוב "שתימשך לעד..." חזר ואמר הגשם הזה שיורד מתערבב בדמעות הכאב והגעגוע, שוטף ומנקה את זכר האהבה הנפלאה ה א ב ו ד ה

odo13z

New member
הגשם הזה....../images/Emo66.gif

המתדפק על הגג על החלון....על התריסים מעיר בי געגוע לימים אחרים...... לא כה רחוקים..... טיפות הגשם....ודמעותייך..... נימהלו בטיפותיי שלי..... יהי אשר יהי...... במחשבתי.....תמיד תהיי איתי..... פתחי לבך.....אל תנעלי.... שובי אאובתי.....

שמים1

New member
אל עבר הקשת בענן ../images/Emo79.gif

לא אמרתי את כל המילים תחושות לא שיחררתי לחלל האוויר צעקה חרישית נבלעה בתוכי טבעתי בים של צללים לא שרתי את כל השירים שנולדו בתוכי עם דמעה מלוחה לא קיימתי את כל ההבטחות החקוקות על לוח ליבך לא סובבתי ראשי לאחור לראות את השמש הטובלת בים הבטתי לעתיד , אל עבר הקשת בענן.

odo13z

New member
אין קשת בענן...../images/Emo66.gif

לא לחשתי את כל מילות האהבה שפרחו מעיני כציפורי דרור ועפו אל הכחול שבעינייך צעקה חרישית נבלעה במעמקי גופי שבא אלייך בכמיהה...באהבה. לא קיימתי את ההבטחות את נדר האהבה אשר בינינו איני יכול הסב ראש לאחור דמעה מלוחה עלטה את עיניי איני יכול לראות קשת בענן.

מולוקו

New member
וואוו...

אילו היו לי מילים באמתחתי , הייתי אומר שזה נפלא . אילו הייתי יודע היכן עצי התאנה גן עדן ועץ הדעת , הייתי מחכה שם כבר עכשיו . אבל קחי את ידי שארגיש את פעימות הלב , שארעד כמו עלה נידף במתק פיך הנהדר , שאזרום כמו נהר היוצא את עדן .

למעלה