אני לא ממש מבין...
כולה ראינו סצינה אחת בפיילוט (אלא אם כן זה דובר קצת בפרק משבת האחרונה, שטרם ראיתי), ולפיה אי-אפשר להבין הרבה. יש שתי אפשרויות, שאני רואה. בעצם שלוש: 1. הם פיזרו את בני האדם, ואח"כ ברחו, ובאמת לא היה אכפת להם מבני האדם שהם הביאו. 2. הם פיזרו את בני האדם, אבל כשהם נאלצו לברוח לא היה להם זמן, או לא היתה להם הזדמנות לדאוג ל"חיות המחמד שלהם". אם אני אהיה בקצה אחד של הטיטאניק, והעכבר שלי, או הכלב שלי בקצה השני, ואני חייב לברוח כדי להציל את עצמי, אני אעשה את זה. עם המון כאב, אבל אני אעשה את זה. אם זה היה בנאדם אחר, אז אני מניח (רוצה להאמין) שלא. שהייתי מנסה לעזור. אבל עם כל הכאב, זו רק חיה. אולי הם עשו אותו דבר. 3. האופציה הקלה מכל הנ"ל - הם פיזרו את בני האדם, אם בתור בני אדם ואם בתור סתם חומר גנטי שהתפתח לבד (אין לי מושג כמה זמן הם היו שם ואם זה סותר את התיאוריה שלי), אבל בכל מקרה הם לא נקשרו אליהם רגשית, ככה שהם לא ממש חשבו עליהם כשהם ברחו. לאו דווקא מרוע לב או חוסר רגישות, אלא פשוט לא חשבו עליהם. כמו שאנחנו נשאיר חיידקים מאחור. זה לא שלא אכפת לנו שהם נורא אינטיליגנטיים והם ימותו, אנחנו פשוט לא יודעים על זה, או לא חושבים על זה. הערה: למרות שנראה כאילו ההודעה הנ"ל נכתבה בהומור, היא לא.